Radu Mazare, primarul social-democrat al municipiului Constanta, a declarat, sambata, ca Partidul Social Democrat nu trebuie sa mai primeasca in randurile sale tradatori, relateaza Agerpres.

Mazare a afirmat ca, zilele trecute, dupa ce a iesit dintr-o sala de tribunal unde se judeca, a fost abordat de doua doamne care i-au transmis ca, in cazul in care merge la congres, sa le spuna colegilor din partid: "nu-i mai primiti pe tradatori".

"Noi nu vrem sa-i votam pe aia. Noi vrem sa va votam pe voi. Au stat sapte ani la Putere, s-au bucurat de tot regimul Basescu, au dat comenzi politice fiecare in colegiul lui. Au pus institutiile sa ne haituiasca, au chinuit oameni si acum vin ca fetele mari si vor sa fie votati in USL. Nu-i mai primiti pe tradatori", i-a spus femeia primarului Constantei, dupa cum a povestit el.

Radu Mazare a acuzat faptul ca actualii guvernanti au cheltuit banii publici ineficient, pe "telegondole" si "piscine", construite la "pret dublu" si ca odata cu venirea la guvernare a actualei Opozitii lucrurile trebuie sa se schimbe.

"Nu vreau sa mai vorbesc despre Traian Basescu. Nu vreau sa mai vorbesc despre ce s-a intamplat in ultimii sapte ani. Cred ca stim cu totii, si cei care fac politica si cei care nu fac politica, si cei care l-au votat si cei care nu l-au votat. Vreau sa arat intregii tari ca se poate construi. Vreau sa nu existe, dupa ce preluam puterea, niciun tanar care sa aiba nevoie de casa: case, case, case! (...) Vreau ca tara intreaga sa fie un santier. Nu vreau sa mai existe roman care sa nu aiba unde sa doarma. (...) Nu vreau sa mai existe batran sarac, persoane cu handicap, nici copii care sa stea in conditii impropii", a declarat Radu Mazare.