E necesar ca pana la alegerile parlamentare sa se creeze echipa Mihai Razvan Ungureanu-PDL, miza fiind mobilizarea electoratului de dreapta, a declarat miercuri al TVR Info, Valeriu Stoica, presedinte al Institutului de Studii Populare. "Premierul Ungureanu de unul singur nu poate mobiliza electoratul de dreapta, dar are capacitatea ca intr-o echipa sa reuseasca acest lucru si aceasta echipa trebuie sa cuprinda si PDL”.

„E necesar ca pana la declansarea campaniei pentru parlamentare sa se creeze aceasta echipa Mihai Razvan Ungureanu - PDL si mai ales segmentul electoral al dreptei", a continuat Stoica.

Valeriu Stoica nu a exclus posibilitatea unei miscari politice mai ample, din care nu poate lipsi insa PDL: ”Dreapta de care vorbim astazi, indiferent cum s-ar construi nu poate face abstractie de fenomenul politic PDL, pentru ca electoratul PDL de astazi este majoritar de dreapta”.

Presedintele ISP a mai amintit in cadrul emisiunii Foc Incrucisat ca ar putea exista diferente importante de strategie la alegerile parlamentare, in raport cu strategia PDL de la locale.​