UNPR isi va anunta vineri, la ora 18.00, la Palatul Copiilor, candidatii pentru Primaria Capitalei si pentru sectoare, a precizat, miercuri, secretarul general al UNPR, Nicolae Ontanu, citat de Mediafax.

Ontanu a spus, intr-o conferinta de presa, ca UNPR va avea un candidat la Primaria Capitalei si ca acesta va fi "un candidat valabil", dar nu a precizat numele acestuia.

Neculai Ontanu a aratat ca el este cu siguranta candidatul UNPR pentru Primaria Sectorului 2 si ca acest lucru ramane definitiv.

Vineri, PDL a anuntat ca sambata urma sa fie semnat protocolul intre PDL, UNPR, PNTCD si PER pentru infiintarea in Capitala a "Miscarii pentru Noul Bucuresti".

Tot vineri, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat din partea USL, in conditiile in care el era candidatul UNPR si seful campaniei electorale pe Bucuresti a PDL-UNPR.

Sambata dimineata, PDL a anuntat ca semnarea protocolului cu UNPR, PNTCD si PER in Capitala se amana. Ulterior, la propunerea Elenei Udrea, PDL Bucuresti a decis ca partidul sa se prezinte in alegerile locale din Bucuresti pe liste proprii si cu candidati proprii.

In aceeasi zi, UNPR a anuntat ca a luat decizia de a avea la Bucuresti candidati proprii pentru fiecare primarie de sector, ca urmare a ultimelor evolutii de pe scena politica din Capitala.