Deputatul PDL Silviu Prigoana, candidat al formatiunii la functia de primar al Capitalei, "neaga categoric", intr-un comunicat remis marti, ca "ar fi existat o intalnire intre mine si presedintele Romaniei ieri seara sau in ultimele saptamani." Silviu Prigoana afirma, in documentul citat, ca "ultima data cand l-am vazut pe Traian Basescu a fost la discursul tinut in Parlament in urma cu aproape 4 saptamani, pe data de 7 martie."

El sustine ca "Informatiile aparute in presa privind o intalnire pe care as fi avut-o la sediul PDL Bucuresti cu presedintele Traian Basescu sunt simple intoxicari si dezinformari servite mass media de catre cei care se tem ca peste doua luni voi deveni Primar General al Municipiului Bucuresti. Sunt jocuri politice murdare, in plasa carora, din pacate, a cazut o parte a presei".

Silviu Prigoana incheie spunand ca "Nu ma numar printre cei care rostesc incontinuu numele Presedintelui si nici nu sunt in cercul acestuia de apropiati. Sunt insa un deputat al Partidului Democrat Liberal care si-a reprezentat cu toata dedicatia si energia pe cei care l-au votat. Ceea ce inseamna ca raporturile mele cu seful statului sunt mai mult decat civilizate. De altfel, sunt convins ca, in calitate de cetatean al Capitalei, Presedintele va vota cu mine pe data de 10 iunie la scrutinul pentru alegerile locale."