Senatorul Mihaela Popa, care a demisionat, luni, din functia de vicepresedinte PDL, a declarat, la Discutia de Luni, ca partidul a pierdut increderea populatiei din cauza ca a promovat nonvalori in functie si nu din cauza masurilor de austeritate. Popa mai spune ca nu va demisiona din partid si ca-l va sustine pe Mihai Razvan Ungureanu pana in ultima zi petrecuta in Parlament. Senatorul PDL, care a candidat in 2001 in echipa lui Vasile Blaga, crede insa ca Emil Boc trebuie inlocuit cu actualul presedinte al Senatului. "Toti primarii il iubesc pe Vasile Blaga. E un lider al partidului care n-are nevoie de stampila", a mai declarat Popa.

  • Asculta integral interviul cu senatorul PDL, Mihaela Popa, incepand cu ora 19.10 pe frecventele RFI (93, 5 FM - Bucuresti) sau pe HotNews.ro

Descarca fisierul audio in format MP3

  • Cateva din declaratiile facute de senatorul PDL, Mihaela Popa, la Discutia de Luni
  • Promovarea resurselor umane, promovarea nonvalorilor au ingenunchiat si lucrurile bune facute de PDL. Atunci cand un partid nu mai corespunde principiilor cu care a pornit se poate face si o noua constructie politica.
  • Toti primarii il iubesc pe Vasile Blaga. E un lider al partidului care n-are nevoie de stampila. Are capacitatea de a aduna, am vazut in Senat acest lucru. Nu era nici membru BPN, nici presedintele Senatului, si era singurul care putea striga adunarea pentru senatori. Sunt calitati care se castiga in timp. Partidul il asculta pe Vasile Blaga mai mult decat pe Emil Boc. Vasile Blaga, ca si coordonator al tuturor campaniilor, a castigat. A invins si PSD-ul si PNL-ul.
  • Razvan Ungureanu are cea mai mare sansa si cea mai mare nesansa. Are cea mai mare sansa de a deschide competitia resurselor umane. Ma bazez pe Razvan Ungureanu, fiind un model el insusi, imi pun sperantele ca va deschide acele concursuri reale. E nevoie de o promovare reala a valorilor. S-ar putea ca multi oameni sa fie bine intentionati dintre cei promovati de partid. Dar daca nu au nici experienta, nici expertiza, nici rezultatele necesare in spate, nu pot vedea strategic, nu pot avea o strategie in functia pe care o detin.
  • PNL-ul desi avea foarte multi bani a pierdut in sondaje prin promovarea unei resurse umane care nu era calificata pentru acele locuri. Noi am facut aceeasi greseala si am amplificat-o. Oamenii nu sunt in strada din cauza salariilor mici. Fenomenul Arafat este un fenomen, in sensul ca oamenii vor omul potrivit la locul potrivit. Fiecare comunitate isi are un Arafat, si acesti Arafati trebuie scosi in fata. Parintii mei, amandoi pensionari cadre didactice, nu sufera din cauza pensiilor mici. Ei sufera ca promovam repetentii si corigentii.
  • Populatia si-a pierdut increderea in noi nu din cauza masurilor luate in criza. Si-a pierdut increderea ca am promovat nonvalori si pentru ca, in timp ce medicii si profesorii au sase sute de lei, in continuare golanii si smecherii din guvern au sute de milioane de lei.
  • Pana in ultima zi de legislatura il voi sustine pe Mihai Razvan Ungureanu. Nu am avut discutii cu USL, nu m-au contactat, singura data cand mi s-a propus sa vin in PNL de dl Relu Fenechiu a fost inainte de a intra eu in politica pentru rezultatele pe care le aveam in Iasi pe proiecte europene. 

NOTA: Asculta integral interviul cu senatorul PDL, Mihaela Popa, incepand cu ora 19.10 pe frecventele RFI (93, 5 FM - Bucuresti) sau pe HotNews.ro