Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirma ca il va vota la Primaria Capitalei pe independentul Nicusor Dan, si nu pe candidatul PDL Silviu Prigoana. In schimb, acesta spune ca va vota candidatii democrat-liberali la primariile de sector.

"La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidatii PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca si de la Consiliul General al Bucurestiului. Sustin, de asemenea, candidaturile PDL din toata tara. Doar la Primaria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicusor Dan. Trei voturi pentru PDL si unul pentru un independent", scrie Preda, pe blogul lui.

"Sunt oare astfel 'in afara organizatiei', asa cum pare sa sugereze Elena Udrea?", se intreaba el, in scurta postare intitulata "3 voturi pentru PDL si unul pentru un independent".

Elena Udrea afirmase, sambata seara, ca scorul cu care era cotat europarlamentarul Cristian Preda la primaria generala "este undeva in marja de eroare in sondaje".

Ea a adaugat ca acesta a fost luat in considerare si pentru Sectorul 4 si echipa locala era pregatita sa lucreze cu el si sa il sprijine, insa "din pacate, este mai usor sa scrii pe bloguri decat sa te bati in alegeri."