Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu si-a respectat promisiunile facute in campania electorala si exista 100 de astfel de promisuni care nu s-au materializat niciodata, sustine Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Bucurestiului. El a prezentat, duminica, cu ocazia zilei de 1 aprilie, documentul "Sorin Oprescu - 100 de minciuni".

Nicusor DanFoto: Hotnews

"Am ales data de 1 aprile pentru ca este o data simbolica, ziua pacalelilor. Am surpins 100 de promisiuni pe care el le-a facut (n.r. Sorin Oprescu) si nu le-a respectat. In programul electoral Sorin Oprescu vorbea de crearea unui nou spital municipal de la zero. Vorbea despre atragerea de investitori IT-isti, tehnologie in parcuri care nici nu s-au creat. Spunea ca va atrage in doua luni 140 de milioane de euro pentru gradinite si parcari, bani pe care nu i-a atras niciodata", a declarat pentru Agerpres Nicusor Dan.

Nicusor Dan a sutinut ca primarul in functie a facut si promisiuni "complet delirante", iar una dintre acestea facea referire la cablurile de pe stalpi pe care ar fi spus ca vrea sa le dea dea jos: "Acest lucru nu s-a intamplat in doi ani de cand a fost facuta declaratia", a spus candidatul independent la Primaria Capitalei.