Fostul lider PDL Sorin Frunzaverde a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca a demisionat sambata din PDL si ca luni va demisiona din functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin. Frunzaverde a precizat ca sambata a demisionat din functiile detinute in partid si din calitatea de membru al PDL. Fostul ministru a adaugat ca luni va demisiona si din functia de presedinte al CJ Caras-Severin.

Presedintele CJ Caras-Severin declara, vineri, la Realitatea TV, ca sambata va demisiona din PDL. Saptamana trecuta el anunta ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca Sorin Frunzaverde "a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati", primul aflandu-se scris chiar in imnul partidului, respectiv "Vantul bate, apa trece, pietrele raman": "Sorin Frunzaverde a abandonat si a tradat doua crezuri scrise si nescrise ale pedelistilor adevarati. Primul este chiar in imnul partidului si spune: ᅡVantul bate, apa trece, pietrele ramanᅡ", a spus Boc.

In replica, Frunzaverde declara ca nu se simte tradator. El a acuzat existenta unui stat politienesc, in care ii este frica sa vorbeasca la telefon pentru ca ii sunt ascultate convorbirile.