Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca "era excelent" daca PNL Sector 4 ar fi avut un candidat care sa il bata pe Cristian Popescu-Piedone insa nu are, astfel incat membrii organizatiei de sector a liberalilor "vor veni alaturi de candidatul PC si il vor sustine, asa cum il sustin si colegii de la PSD", informeaza Mediafax.

"Am vazut nemultumirea colegilor liberali la Sectorul 4. Daca aveau ei un candidat care il batea pe Piedone, era excelent. Cum nu au, vor veni alaturi de candidatul PC si il vor sustine, asa cum il sustin si colegii mei de la PSD", a afirmat Victor Ponta, referindu-se la declaratiile lui Geani Dinu.

Presedintele social-democrat a adaugat ca o situatie asemanatoare are loc la Caras Severin unde unii PSD-isti sunt nemultumiti de sosirea lui Sorin Frunzaverde in randurile lor.

"Sa nu credeti ca toti PSD-istii sunt fericiti in Caras-Severin, dar daca domnul Frunzaverde a venit la PNL si candideaza si castiga, va avea sprijinul PSD-ului. Noi n-am facut o comuniune pe baza de iubire, ci am facut o Uniune Nationala pe un obiectiv politic comun [...] Politica, intre noi vorbesc, nu se bazeaza pe iubire, ci pe interese comune. Mai sunt nemultumiri, le stiti foarte bine. Dar atat timp cat atingem obiectivele politice [...], lucrurile sunt foarte clare din punctul meu de vedere", a precizat Victor Ponta.

Liderul PSD a mai zis, referindu-se la membrii PNL Sector 4 ca, "daca au zis ca-l sustin [n.r. pe Piedone] - pentru ca asta au zis - e perfect".

Presedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, a declarat sambata pentru Mediafax ca PNL Sector 4 nu negociaza politic cu Cristian Popescu Piedone. Actualul primar al Sectorului 4, membru PC, este un candidat impus iar organizatia de sector a PNL il va sustine pe acesta "atat cat se va putea", a precizat liderul filialei liberale.

"PNL Sector 4 nu negociaza politic cu Popescu-Piedone, care este un candidat impus. Il vom sustine atat cat se va putea. De negocieri politice cu Popescu-Piedone nici nu poate fi vorba, deoarece a demonstrat ca este un om lipsit de orice fel de credibilitate", a declarat Geani Dinu.

Presedintele PSD si co-liderul USL, Victor Ponta, a anuntat vineri ca primarul in functie al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL pentru un nou mandat. Piedone isi anuntase in noiembrie 2011 intentia de a candida din partea UNPR in 2012.