Presedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, a declarat sambata pentru Mediafax ca PNL Sector 4 nu negociaza politic cu Cristian Popescu Piedone. Actualul primar al Sectorului 4, membru PC, este un candidat impus iar organizatia de sector a PNL il va sustine pe acesta "atat cat se va putea", a precizat liderul filialei liberale.

"PNL Sector 4 nu negociaza politic cu Popescu-Piedone, care este un candidat impus. Il vom sustine atat cat se va putea. De negocieri politice cu Popescu-Piedone nici nu poate fi vorba, deoarece a demonstrat ca este un om lipsit de orice fel de credibilitate", a declarat Geani Dinu.

Desi nu-i neaga capacitatile adminstrative lui Cristian Popescu-Piedone, presedintele PNL Sector 4 sustine ca acesta nu este "omul cu care te poti aseza la masa pentru o discutie politca serioasa".

Amintim ca presedintele PSD si co-liderul USL, Victor Ponta, a anuntat vineri ca primarul in functie al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL pentru un nou mandat. Piedone isi anuntase in noiembrie 2011 intentia de a candida din partea UNPR in 2012.