Consiliul Judetean de Coordonare al PDL Suceava a validat, sambata, candidatura presedintelui in functie a Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, la sefia aceleiasi institutii, informeaza Agerpres. In cadrul sedintei a fost votata si lista cu cei 114 candidati la primariile din judet.

Liderul judetean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat celor cateva sute de membri prezenti la reuniune raportul de activitate cu realizarile din mandatul pe care il va incheia in vara ca presedinte al CJ Suceava si i-a incurajat sa explice oamenilor tot ce a facut "echipa lui Flutur" in judet.

"Am curajul sa spun ca la Suceava este cea mai puternica filiala a PDL din tara. [...] In 2008, echipa PDL, imi place sa spun a lui Gheorghe Flutur, a castigat alegerile locale. Am fost cobai pe uninominal si am obtinut al doilea loc pe tara, dupa Bucuresti, ca numar de voturi (133.285). PDL a castigat la Suceava 49 de primari, 46 de viceprimari, 538 de consilieri locali, 18 judeteni si doi vicepresedinti de consiliu judetean. [...] PDL este la guvernare in judet si in majoritatea localitatilor", a declarat Gheorghe Flutur.