Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca il propune pe Robert Negoita candidat al USL la primaria Sectorului 3 si ca liberalii sunt de acord, el precizand ca saptamana viitoare va fi facut anuntul oficial.

Robert NegoitaFoto: cdep.ro

"Sper sa ajunga primar, sa fie un primar foarte bun pentru Sectorul 3", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Presedintele PSD a precizat ca decizia formala in USL va fi luata saptamana viitoare.

"Eu il propun pe Robert si cred ca este candidatul cel mai bun si cred ca si colegii liberali au ajuns la aceeasi concluzie. Daca si colegii liberali sunt de acord, nu vad ce sa ne impiedice. Saptamana viitoare stabilim oficial si anuntam si ceilalti candidati", a spus Ponta.

Intrebat daca se mai poate schimba ceva in ceea ce priveste numirea lui Negoita drept candidat, el a raspuns: "Teoretic da, practic nu".

Deputatul PSD Robert Negoita a declarat, sambata, ca, daca partidul ii va cere sa candideze la Primaria Sectorului 3, crede ca va lua "cu faptele si nu cu numele" din electoratul actualului primar, Liviu Negoita.

Intrebat de ce resurse dispune pentru a candida, Robert Negoita a spus ca el este "cea mai mare resursa".

"Dispun de enorm de multe resurse, iar eu sunt cea mai mare resursa. O sa vedeti in campanie, sunt dependent de munca. De dimineata pana noaptea, daca nu am ceva de munca, ma simt foarte rau, ceea ce nu este cazul, pentru ca am o activitate foarte intensa", a adaugat Negoita.

Presedintele interimar al organizatiei PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu a declarat sambata ca spera ca Robert Negoita sa fie candidatul USL la Primaria Sectorului 3, aratand ca USL va definitiva listele in termen de o saptamana.