Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca actuala conducere a partidului, in frunte cu presedintele Emil Boc, este responsabila pentru situatia in care se afla acum PDL, dar ca premierul Ungureanu a contribuit la reactiile din ultimele zile.

In opinia deputatului democrat liberal, premierul Mihai Razvan Ungureanu este responsabil pentru ceea ce s-a intamplat in ultimele zile in PDL pentru ca informatia privind iesirea premierului din sedinta de luni a coalitiei ar fi fost lansata chiar de acesta in spatiul public, ceea ce a determinat reactii in partid, mai ales la nivel local.

"Eu il fac si pe domnia sa [n.r. premierul Ungureanu] responsabil la ceea ce se intampla in PDL in ultimele doua zile. Si aici este vorba de o maturitate politica de care nu ai voie sa nu dai dovada, nu ai voie sa te asezi pe o functie. O asemenea atitudine, o asemenea reactie a condus in spatiul pedelist romanesc, mai ales in zona celor 1.160 de primari, un cataclism", a spus Cezar Preda.