In randul liberalilor sunt vehiculate si alte nume de politicieni PDL care ar putea demisiona din partid in perioada urmatoare, a declarat marti la TVR Info, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian. "Eu nu pot sa va dau nume, dar aici intre noi, la PNL, circula si alte nume care daca ar fi pronuntate ar fi surprinzatoare si ar crea acelasi tip de reactie liderilor PDL", a spus Vosganian.

Reactia vine dupa ce surse politice au declarat ca prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde demisioneaza, urmand sa candideze din partea PNL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin.

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a amintit si de faptul ca Sorin Frunzaverde a fost partizanul asociereii PD la Partidul Popular European: "De aceea atitudinea lui este semnificativa; dupa ce intelectualii din partid au fost fie indepartati, fie neglijati, pozitia aceasta a lui Frunzaverde ar putea sa ridice un mare semn de intrebare privind asumarea in continuare de catre PD a dreptei populare".