Vicepresedintele PDL Elena Udrea a infirmat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent al partidului, ca sedinta coalitiei de guvernare ar fi fost una tensionata si ca premierul ar fi parasit mai devreme reuniunea, informeaza Agerpres.

"Nu cred ca a spus asa ceva. Am fost in sedinta coalitiei si nu a fost nicio tensiune. Nu stiu la ce va referiti", a raspuns Elena Udrea intrebata daca premierul Mihai-Razvan Ungureanu a spus in sedinta coalitiei ca este ingradita puterea executiva.

Intrebata daca premierul a parasit sedinta coalitiei inainte ca aceasta sa se incheie, Elena Udrea a spus ca lucrurile nu s-au intamplat asa. "Nu. Am plecat toti in jurul orei 11:00. Cred ca informatiile astea sunt pe surse de la PSD", a afirmat vicepresedintele PDL.

Amintim ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a parasit sedinta de luni a coalitiei dupa ce liderii PDL i-au cerut sa aloce bani pentru colegiile in care au fost alesi deputatii si senatorii partidelor aflate la putere. Seful guvernului a declarat ca nu accepta presiunile politice in ceea ce priveste banii. Liderii partidelor de la putere au conditionat prezenta la vot in Parlament pentru sustinerea initiativelor legislative ale Guvernului de alocarea de fonduri bugetare, prin hotarari de guvern, catre anumite circumscriptii electorale.