Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat, sambata, ca pe 5 mai se va lansa oficial in campania electorala pentru primaria municipiului. Antonie Solomon a afirmat, sambata, ca doreste sa castige cu un vot mai mult fata de candidatul care se va situa sub el, transmite Mediafax.

"Pe 5 mai o sa ma lansez oficial in batalia pentru castigarea scaunului de primar al Craiovei, ca voi face o campanie eleganta. Este a patra campanie pe care o sustin, sper sa fie castigatoare ca si celelalte doua si sa continuam proiectele pe care mi le-am propus pentru ca municipiul Craiova merita sa devina un oras european", a afirmat Antonie Solomon.

Intrebat de jurnalisti daca si-a pregatit un slogan pentru campania electorala, Solomon a spus ca mai are timp intrucat "mai avem inca o luna si jumatate pana la campania electorala".

"Mai avem inca o luna si jumatate pana la campania electorala, dar campania mea va fi una castigatoare. Noi nu ne uitam in curtea celor care isi doresc fotoliul de primar, ci doar in curtea noastra. Vreau sa am cu un vot mai mult decat adversarul meu de pe locul al doilea", a mai spus Solomon.