Traian Basescu a criticat Antena 3 pentru atacurile personale la adresa sa, facind referire la emisiunile in care s-a vorbit despre presupusele sale relatii extraconjugale. Basescu a calificat drept "murdare" aceste atacuri, facand referire si la personajul "Galmea de la Antena 3".

"Este o copilarie, pentru ca au incercat, de fapt, sa subrezeasca singurul loc in care eu imi gasesc linistea si a fost bine gandita. Uitati-va la Antena 3 si la Realitatea cand era Vintu, acele doua posturi au fost focusate in atacurile <>, pentru ca stiau foarte bine - au fost bine documentati oamenii - ca punctul meu de maxima rezistenta este familia", a spus Basescu duminica seara, intr-un interviu la B1 TV cu Ion Cristoiu.

"Imaginea ca am calcat stramb in viata conjugala este indusa, asa cum a fost si cea indusa de Ponta ca dupa consultari imi cautam sticla de whisky pe jos", a mai spus Basescu.

Basescu a spus ca motivul pentru care a promovat constant femeile in PDL si in politica e dat de legatura sa puternica cu "cele trei fete ale mele (sotia si cele doua fiice - n.red.)".

Basescu a mai spus ca sotia sa a rezistat atacurilor data fiind relatia de incredere stabilita "in cei 12 ani cit eu am fost pe mare, iar ea a stat cu fetele acasa".