50 de membri ai Organizatiei PNL Prahova protesteaza, luni, in fata sediului central al Partidului National Liberal si solicita organizarea de alegeri statutare la nivelul organizatiei judetene si municipale, anunta Agerpres. Liberalii prahoveni poarta afise cu mesaje precum 'Revolutia Bunului simt - Da, Revolutia bunului plac - Nu', 'Lideri alesi de noi - Nu papusi numite de voi - Da', 'Basescu diferit de Antonescu ?!?', 'Vrem partid liber'. Ei au afirmat ca au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul in care a fost numita conducerea interimara la Prahova, insa nu au primit niciun raspuns, motiv pentru care au venit la sediul central.

'A fost numita o conducere interimara, intr-un mod pe care eu nu l-am vazut nici la comunisti si sa se intre cat mai repede in legalitate', a spus un protestatar.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a invitat la discutii pe protestatari: 'La Prahova situatia se va rezolva prin decizii conform statutului. Ea este pe ordinea de zi a viitorului Consiliu national executiv. (...) La Prahova cautam o solutie ca sa avem o organizatie care sa se bata cu PDL si cu doamna Anastase. Nu care face jocurile doamnei Anastase. Asta consider eu de bun simt', a spus Antonescu.

Cotidianul EvZ scria, in decembrie anul trecut, ca liderul liberal Crin Antonescu a recapatat controlul asupra organizatiei PNL Prahova, in fruntea caruia s-a aflat multi ani Adrian Semcu, un apropiat al omului de afaceri Dinu Patriciu. Dupa ce acesta a demisionat, la conducerea organizatiei a ajuns, ca interimar, Mircea Rosca, un apropiat al europarlamentarului Adina Valean, sotia liderului PNL Crin Antonescu.