Singura contributie "pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar tacerea", a declarat, sambata, europarlamentarul Cristian Preda, in replica la criticile aduse de presedintele PNG.

"Nu exista niciun acord (nr- intre PDL si PNG pentru alegerile din Bucuresti). Becali indruga verzi si uscate.Singura contributie pozitiva a lui Becali la politica romaneasca ar fi tacerea. Dupa ce a distrus Steaua este regretabil ca vrea sa isi puna amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat in grupul nefrecventabililor, alaturi de Vadim si Severin. Ar fi bine sa avem si in Romania aceasta categorie. Am putea numi categoria ᅡmai bine taci!ᅡ", a declarat europarlamentarul pentru Mediafax.

Intrebat, sambata, in legatura cu zvonurile care au circulat potrivit carora o optiune pentru Primaria Generala ar fi Cristian Preda, Becali si-a criticat dur colegul din Parlamentul European.

"Doamne fereste! M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa. Dar ce, eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata! Ce sa castige Preda? Pai Preda face 2% , il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%...", a comentat Becali.