Subsecretarul de stat Raed Arafat spune ca nu este interesat sa intre in politica nici acum, nici in viitor si nici nu intentioneaza sa candideze la functia de primar general al Capitalei, singura preocupare ramanand medicina de urgenta, relateaza Mediafax.

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune ca nu este interesat sa intre in politica nici acum, nici in viitor si nici nu intentioneaza sa candideze la functia de primar general al Capitalei, singura preocupare ramanand medicina de urgenta.

"Am spus si repet, nu sunt interesat sa intru in politica nici acum si nici in viitor. As vrea sa se inteleaga acest mesaj. Nu am nicio intentie de a intra in politica. Nu voi candida la functia de primar al Capitalei", a declarat, vineri, subsecretarul de stat Raed Arafat, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora ar putea candida la Primarie.

In ianuarie, vicepresedintele PDL Mihaela Popa sustinea ca fenomenul Arafat arata o foame a societatii civile pentru profesionisti, adaugand ca "notorietatea si credibilitatea" acestuia il recomanda a fi "un bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei".

"Fenomentul Arafat arata clar o foame a societatii civile pentru profesionisti, experti si oameni integri din orice domeniu. Notorietatea si credibilitatea doctorului Raed Arafat il recomanda a fi un foarte bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei", afirma atunci Mihaela Popa.

Vicepresedintele PDL mai spunea ca in fiecare comunitate exista fenomenul Arafat, ea adaugand ca fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri sa-i scoata in fata pe acei oameni care au facut ceva pentru societate.

Raed Arafat a revenit in Ministerul Sanatatii pe postul de subsecretar de stat la o saptamana dupa ce demisionat din functie in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu.