Senatorul PNL Puiu Hasotti spera ca discursul sustinut in Parlament de liderul PSD, Victor Ponta, a fost "o lipsa de inspiratie" a acestuia, spunand ca nu vrea sa comenteze mai mult.

"Sper ca a fost o lipsa de inspiratie a lui Victor Ponta. Mai multe nu vreau sa comentez, declaratiile lui Crin Antonescu pe aceasta tema sunt suficiente", a declarat senatorul de Constanta, citat de Mediafax.

Intrebat daca discursul lui Victor Ponta ar putea fi un prim semn ca relatiile in USL nu sunt asa cum ar trebui sa fie, Hasotti a spus: "Categoric nu".

Liderul PSD, Victor Ponta, a sustinut, joi, in plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute si din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lasat sa se inteleaga ca opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat dupa discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o sedinta ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD si a presedintelui formatiunii social-democrate.

Ulterior, presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel, in numele colegilor sai din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD si la PC, solicitandu-le sa nu uite nicio secunda cu cine se bat si ca lupta lor este impotriva regimului Traian Basescu.

"Apelul meu in numele tuturor colegilor din conducerea PNL, catre toti membrii partidului nostru, catre toti simpatizantii nostri, catre partenerii nostri de alianta, in care avem in continuare deplina incredere si fata de care ne comportam cu maxima onestitate este acesta: de a nu uita nicio secunda cu cine ne batem, pentru cine ne batem si cu ce mijloace ne batem", a spus Antonescu.