Deputatul Relu Fenechiu (PNL) i-a trimis o scrisoare deschisa lui Traian Basescu: Romanii va cer sa plecati si sa va asumati raspunderea asupra acestui esec colosal

de A.N.     HotNews.ro
Vineri, 3 februarie 2012, 17:50 Actualitate | Politic


Relu Fenechiu
Foto: Agerpres
Deputatul Relu Fenechiu (PNL) ii cere presedintelui Traian Basescu, intr-o scrisoare deschisa, sa renunte la functie si sa-si asume "răspunderea asupra acestui eşec colosal - cele două mandate ale dumneavoastră". Liberalul ii transmite presedintelui ca il considera "vinovat şi responsabil în realitate pentru multe din neajunsurile ce au dus românii peste limita suportabilităţii şi i-au scos în stradă", adaugand ca "în aceşti şapte ani de mandat nu aţi făcut decât să dezbinaţi şi să manipulaţi o ţară întreagă pentru a vă atinge planurile care nu aveau nici o legătură cu bunăstarea oamenilor". In opinia lui Fenechiu, intrarea opozitiei in greva parlamentara inseamna "sfarsitul politic" al presedintelui Basescu.

Liberalul enumera mai multe acuzatii la adresa lui Traian Basescu, printre care:

* Aveţi o întreagă carieră politică proiectată de fostele structuri!
* Aţi introdus nepotismul şi clientelismul ca principală metodă de parvenire şi deturnare a banului public, pe care aţi brevetat-o la nivelul familiei dumneavoastră!
* Sunteţi inculpat în două dosare penale cu prejudicii imense şi alte ilegalităţi dovedite de presă în ultimii ani!
* Aţi decredibilizat actuala clasă politică şi aţi demonizat Opoziţia!
* Aţi etichetat toţi duşmanii dumneavoastră politici după bunul plac!
* Aţi politizat instituţiile statului!
* Aţi susţinut trădătorii şi migraţia politică!
* Aţi utilizat un limbaj sub orice critică!
* Aţi denigrat România la toate nivelurile posibile!

"Intrarea Opoziţiei în grevă parlamentară înseamnă, de fapt, sfârşitul dumneavoastră politic. Deşi nu mai am nicio speranţă cu privire la capacitatea dvs. de a discerne între adevăratul bine şi rău, între dreptate şi injustiţie, între corectitudine şi abuz, am totuşi speranţa că, odată cu plecarea dumneavoastră din funcţia de preşedinte, clasa politică românească va fi mai curată", ii scrie Fenechiu lui Basescu, adaugand: "Românii s-au lămurit că aţi fost un preşedinte jucător doar pentru dumneavoastră şi apropiaţii dumneavoastră, nu pentru români".

"Românii, domnule preşedinte, vă cer să plecaţi, vă cer să vă asumaţi răspunderea asupra acestui eşec colosal - cele două mandate ale dumneavoastră şi să faceţi loc unor oameni pentru care această ţară nu înseamnă cum să furăm mai mult şi cum să umilim mai tare românii care ne-au votat, ci cum să le asigurăm tuturor românilor traiul decent pe care îl merită", isi incheie scrisoarea deputatul liberal.


Iata textul complet al scrisorii deschise:

"Scrisoare deschisă către preşedintele României, domnul Traian Băsescu

Domnule preşedinte,

Am ales să folosesc această formă de exprimare pentru că am considerat că, într-o perioadă atât de confuză şi tensionată din punct de vedere politic, oamenii sunt îndreptăţiţi şi cu toţii au nevoie de clarificări. În lumina ultimelor ieşiri publice pe care le-aţi avut în această săptămână, consider că lucrurile trebuie spuse pe nume, aşa cum sunt ele în realitate, nu cum doriţi dumneavoastră, în stilul caracteristic, să le manipulaţi.

Spun asta pentru că vă consider vinovat şi responsabil în realitate pentru multe din neajunsurile ce au dus românii peste limita suportabilităţii şi i-au scos în stradă. O spun cu toată convingerea, pentru că în aceşti şapte ani de mandat nu aţi făcut decât să dezbinaţi şi să manipulaţi o ţară întreagă pentru a vă atinge planurile care nu aveau nici o legătură cu bunăstarea oamenilor şi voi da doar câteva exemple în sprijinirea acestei păreri personale:

Domnule preşedinte,

Aveţi o întreagă carieră politică proiectată de fostele structuri!

V-aţi început cariera politică în cadrul Partidului Comunist Român şi aţi obţinut o funcţie de conducere în Ministerul Transporturilor încă dinainte de Revoluţia din decembrie 1989. După Revoluţie, aţi fost ministru al transporturilor în nu mai puţin de cinci guverne, deputat în numeroase legislaturi (un „listaci” cum aţi spune) şi primar general al Capitalei. V-aţi suprimat colegii de partid când nu-i mai găseaţi „folositori politic”, aţi dărâmat guverne şi aţi pus umărul la doborârea a numeroase proiecte pentru România. Peste tot, n-aţi lăsat nimic în urma dumneavoastră decât intrigi, scandaluri şi dosare penale. Starea jalnică a infrastructurii de astăzi vi se datorează enorm, fiind singurul ministru al transporturilor dintr-un stat european care s-a opus cu vehemenţă modernizării propriei ţări. Viziunea dumneavoastră de „cârpeală”, şi nu de lucru bine făcut, s-a dovedit a fi filosofia dumneavoastră politică. La Primăria Capitalei, având pe mâini un buget de 2 miliarde de dolari, aţi pozat întotdeauna în victimă, ca administratorul neajutorat, „hăituit” de cei de la Putere. Aici, cea mai mare „realizare” a fost că v-aţi acordat singur, ilegal, o casă de la stat, pe când mii de cazuri sociale erau în aşteptare în registrele municipalităţii. „Opoziţia” dumneavoastră a fost o operetă ieftină, aţi fost de fapt mereu prezent peste tot pe unde erau bani mulţi, corupţie şi scandal.

Aţi introdus nepotismul şi clientelismul ca principală metodă de parvenire şi deturnare a banului public, pe care aţi brevetat-o la nivelul familiei dumneavoastră!

Pe când mulţi tineri sunt lipsiţi de şanse şi locuri de muncă, dvs. le daţi o „lecţie de viaţă”: căpătuiala! Tineri români merituoşi, mulţi chiar cu studii în străinătate, au putut vedea cum preşedintele lor nesocoteşte legi, principii ale bunului-simţ şi norme ale moralei, angajându-şi copiii pe salarii astronomice de 7000 de euro, doar cu normă „part-time”, la firme cu care instituţia sa lucrase! A fost şi o împărţeală părintească: fiica cea mare a primit un apartement de un milion de euro, iar fiica cea mică un „job” de eurodeputat. Niciun preşedinte al României postdecembriste nu şi-a permis să-şi „recompenseze” astfel membrii familiei. V-aţi dezonorat astfel propria familie, alegătorii şi partenerii dumneavoastră politici! Îmi amintesc cum, în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare din 2009, unii colegi parlamentari din PDL îmi povesteau cât de jenant fusese pentru ei să pregătească manipularea votului, pentru ca fiica preşedintelui să primească un post de deputat în forul legislativ al UE.

Sunteţi inculpat în două dosare penale cu prejudicii imense şi alte ilegalităţi dovedite de presă în ultimii ani!

Toate aceste anchete sunt blocate de 7 ani de procurori servili pe care îi dirijaţi cu dibăcie securistă. Vă ascundeţi în spatele imunităţii, cerând, printr-o ipocrizie fără margini, ca parlamentarii să renunţe la imunitatea juridică. Dacă aţi fi nevinovat, aţi face acest pas firesc, dând un semnal sincer. În lipsa acestui gest politic, cu laşitatea care vă caracterizează, aţi aruncat anatema de „baron”, „corupt”, "oligarh" sau „mogul” peste alţii, peste cei care se opuneau politicii dvs. medievale. Fără probe, date exacte şi în lipsa unor decizii judecătoreşti, aţi pătat zeci de oameni politici, oameni de afaceri, tehnocraţi sau jurnalişti, ştiind foarte bine că această murdărire va duce la compromiterea gratuită a întregii clase politice şi a societăţii civile. Acest „model de comportament” s-a răsfrânt şi asupra vieţii de zi cu zi, oamenii au devenit mai agresivi, mai vulcanici, mai conflictuali. Aţi făcut aşadar ceea ce vă pricepeţi cel mai bine: aţi instigat, aţi calomniat, aţi terfelit!

Aţi decredibilizat actuala clasă politică şi aţi demonizat Opoziţia!

Încă din 2007, principalul dumneavoastră punct pe agenda de lucru a fost decredibilizarea tuturor oamenilor politici care nu au fost de acord să vă accepte tainul pe care, drept „comandant suprem”, l-aţi cerut acestora. „Marea luptă împotriva celor 322”, aşa cum aţi dorit să o numiţi, nu a fost decât o altă etapă premeditată de erodare a clasei politice, din care acum chiar şi PDL-ul are de suferit, iar dezbaterile politice au fost înlocuite de lupte fără scrupule în care interesul partidului de guvernământ este atins prin cele mai josnice şi nedemocrate metode. Unde era preşedintele care trebuia să corecteze frauda la votul pentru Legea pensiilor? Probabil pe undeva pe un post media, vorbind de corectitudine sau moralitate în politică, ca apoi să promulge un furt de pe urma căruia suferă milioane de pensionari. Probabil că aveţi conştiinţa curată pentru că aşa cum aţi spus-o, ei - pensionarii, părinţii sau bunicii noştri sunt „zonele cancerigene" ale bugetului de stat. În condiţiile acestea, furtul Robertei Anastase nu poate fi decât un act corect şi moral ca o pedeapsă necesară faţă de aceşti "duşmani" ai poporului. Din păcate pentru dumneavoastră, cetăţenii acestei ţări şi-au dat seama până la urmă ce fel de om sunteţi în realitate.

Mai mult, după ce aţi scăpat de pericolul suspendării, aţi continuat să lucraţi la decredibilizarea celor care vi s-au opus, introducând în atenţia publicului ideea că parlamentarii sunt nişte trântori impostori, cu salarii „nesimţite”, care nu fac decât să doarmă toată ziua şi din acest motiv sunteţi nevoit să preluaţi dumneavoastră „cârma” ţării. Această acuzaţie este total falsă şi foarte uşor demontabilă, parlamentarii români având unele din cele mai mici venituri dintre omologii lor din Uniunea Europeană. Totodată, oamenilor nu li s-a dat ocazia să înţeleagă faptul că banii pe care aleşii lor îi încasează sunt folosiţi în mare parte pentru plata unor experţi din cadrul cabinetelor parlamentare, experţi care contribuie la procesul legislativ al acestei ţări. Consider că această atitudine este un abuz politic din partea dumneavoastră, un abuz pentru care românii vă vor trage la răspundere.

În plus, principalul dumneavoastră scop a fost să găsiţi motive pentru care Opoziţia este împotriva oamenilor, în speranţa că, distrugând încrederea pe care românii o au în alternativa politică actuală, partidul dumneavoastră va avea şanse să scape de votul cetăţenilor şi de inevitabilul moment în care veţi fi nevoit să daţi socoteală pentru eşecurile politice ale actualei guvernări. Vă dau ca exemplu declaraţia dumneavoastră conform căreia domnii Antonescu şi Ponta, cerându-vă dumneavoastră şi guvernului demisia, vor să lase ţara neguvernată. Nu, domnule preşedinte, dimpotrivă, ţara asta va fi guvernată cu adevărat abia când dumneavoastră şi toţi incompetenţii din jurul dumneavoastră veţi pleca.

Aţi etichetat toţi duşmanii dumneavoastră politici după bunul plac!

Orice om politic sau de afaceri, a cărui influenţă vă putea pune credibilitatea sau poziţia politică în pericol, a fost pe rând catalogat drept mogul, magnat, oligarh, baron sau corupt. Uşurinţa cu care aţi aruncat de-a lungul timpului cu vorbe grele nu a fost decât un paravan pentru a vă putea descotorosi de oameni care v-ar putea ameninţa în orice formă. Aţi folosit etichete dure şi aţi introdus în discuţia publică stereotipuri care să vă folosească în schimbarea frecventă a agendei politice în interesul dumneavoastră, iar cei care vi s-au opus chiar şi atunci au fost „recompensaţi” cu persecutări politice şi dosare inventate doar de ochii lumii, cum este şi cazul meu. Păcat că nu aţi fost în stare să vedeţi baronii locali, corupţii şi „nesimţiţii” care spuneau „Da, să trăiţi!” când îi chemaţi alături de dumneavoastră...

Aţi politizat instituţiile statului!

Cea mai mare crimă pe care aţi putut să o comiteţi împotriva poporului, care v-a acordat încrederea şi votul de trei ori la rând, a fost distrugerea sistematică a oricărei urme de profesionalism şi competenţă din cadrul instituţiilor de stat. Încet, dar sigur, dumneavoastră şi locotenenţii dumneavoastră din PDL aţi înlocuit oamenii de adevărată valoare din structurile de stat cu politruci incompetenţi, a căror principală tema a fost să canalizeze fonduri către clientela portocalie. Fugărirea şi umilirea adevăraţilor profesionişti (cazul Arafat este cel mai recent, dar exemple sunt cu miile) nu au făcut decât să scadă încrederea populaţiei în competenţa statului şi să contribuie la procesul de decredibilizare a întregului aparat de stat.

Aţi susţinut trădătorii şi migraţia politică!

Începând cu fracţiunea Theodor Stolojan, care după o scurtă perioadă de timp aţi fuzionat-o cu partidul pe care îl conduceaţi pentru a da naştere la PDL, nu aţi făcut decât să creaţi perdele de fum, sub forma unor partide fantomă, precum UNPR, pentru a încuraja trădarea politică şi pentru a atrage în rândurile coaliţiei de guvernământ a tuturor trădătorilor care au putut fi cumpăraţi sau şantajaţi pentru a susţine actuala Putere. V-aţi asumat public rolul de „comandant de navă politică” şi aţi adunat în jurul dumneavoastră numai oameni fără scrupule, dispuşi să susţină orice demers şi iniţiativă politică pentru a păstra puterea, fără a vă păsa măcar o secundă de efectele dezastruoase asupra ţării pe care acţiunile voastre le vor avea.

Aţi utilizat un limbaj sub orice critică!

V-aţi jignit conaţionalii din poziţia de şef al statului, fără să prezentaţi scuze şi să plătiţi vreodată pentru ceea ce aţi făcut. Mă întreb oare ce-au simţit acei români pe care se presupunea că îi reprezentaţi, în momentul în care au fost batjocoriţi la propriu de ura şi calomniile dumneavoastră. Mă gândesc la acea tânără jurnalistă pe care aţi etichetat-o drept „ţigancă împuţită”, la acel jurnalist pe care l-aţi catalogat „găozar”, la acel primar pe care l-aţi ameninţat pe faţă, la numeroşi oameni politici jigniţi şi stigmatizaţi public de gândirea dvs. totalitară. Inclusiv ultimul Rege al românilor a ajuns să fie denigrat de dumneavoastră. Derapajele dumneavoastră de limbaj denotă modul în care v-aţi raportat mereu la cei care v-au dat puterea să-i reprezentaţi. Care preşedinte al unui stat din UE sau din lumea civilizată şi-ar permite să facă aşa ceva?

Aţi denigrat România la toate nivelurile posibile!

Aţi uitat repede că datorită societăţii civile aţi reuşit să câştigaţi încrederea românilor. În scurt timp, după 2004, aţi făcut liste cu intelectuali publici, i-aţi montat pe unii împotriva altora, iar pe cei care vă criticau i-aţi calomniat public. Pe cei mai vocali, i-aţi „răsplătit” punându-i în situaţia ridicolă de a deveni un fel de „aplaudaci prezidenţiali” şi de a face genuflexiuni politice. Pe unii i-aţi răsplătit cu funcţii de ministru sau de eurodeputat (Monica Macovei ştie mai bine cum, în 2007 sau 2008, ataca de la Bruxelles instituţii româneşti, precum CSM, pentru că nu ele nu răspundeau prompt comenzilor dumneavoastră). De asemenea, aţi compromis instituţii numind clienţii dumneavoastră politici, incompetenţi şi puşi pe căpătuială. Cazurile Gabrielei Andreescu de la SGG, a Robertei Anastase, a Monicăi Iacob Ridzi sunt revelatoare în acest sens.

Mai mult, faptul că gradul de absorbţie a fondurilor europene este de sub 10% după patru ani de mandat este un dezastru pentru care România plăteşte cu vârf şi îndesat prin carenţele de dezvoltare cu care ne confruntăm. Am pierdut sute de milioane de euro, iar când am accesat fonduri europene, le-am folosit pentru a face patinoare şi săli de sport în sate fără lumină şi canalizare, terenuri de fotbal în pantă, halte de zeci de milioane de euro şi contracte cu foarte multe zerouri pentru „regii asfaltului” şi oamenilor de partid care vor cotiza în campaniile următoare. În plus, aţi făcut totul ce se putea face pentru a alunga investitorii străini din România şi pentru a sufoca mediul de afaceri autohton.

Toate acestea, împreună cu prezenţele dumneavoastră de tot râsul la diverse întâlniri internaţionale (declaraţii precum că România are foarte mulţi hackeri talentaţi sau obsesia dumneavoastră cu modificarea cu orice preţ a Constituţiei), nu au făcut decât să scadă dramatic nivelul de încredere în sistemul economic românesc şi, odată cu acesta, a interesului investitorilor în a canaliza fonduri către ţara noastră.

Acestea sunt doar câteva din aspectele pentru care eu vă consider responsabil, domnule preşedinte, pentru incompetenţa unei guvernări ale căror frâie au fost mereu în mâna dumneavoastră. Înverşunarea şi încăpăţânarea cu care v-aţi agăţat de putere au costat scump această ţară, iar cei care au suferit au fost în principal românii de rând.


Domnule preşedinte,

Intrarea Opoziţiei în grevă parlamentară înseamnă, de fapt, sfârşitul dumneavoastră politic. Deşi nu mai am nicio speranţă cu privire la capacitatea dvs. de a discerne între adevăratul bine şi rău, între dreptate şi injustiţie, între corectitudine şi abuz, am totuşi speranţa că, odată cu plecarea dumneavoastră din funcţia de preşedinte, clasa politică românească va fi mai curată.

Ştiţi cu toţii că bagajul dumneavoastră de „boli politice” reprezintă un procent considerabil din toată clasa politică. Aţi crezut de la bun început că, dacă aruncaţi cu noroi în toţi, îi va face pe oameni să nu mai poată distinge între politicieni corecţi şi încorecţi, între competenţi şi incompetenţi, între oameni politici demni şi nedemni. Aţi crezut că astfel o să vă puteţi ascunde jocurile murdare şi incompetenţa. Dar acum, toate dezideratele dvs. s-au prăbuşit şi toate proiectele dumneavoastră politice s-au dovedit a fi doar lozinci şi minciuni, intrigi şi abuzuri. Mai mult, capacitatea dumneavoastră de a infesta orice instituţie, grup sau colectivitate este astăzi binecunoscută de români. Aţi declarat la un moment dat că reprezentarea clasei politice este „o zoaie pe un geam”. Pot spune astăzi şi putem spune cu toţii că acela nu era un geam, ci era o oglindă în care v-aţi recunoscut adevăratul chip.

Dumneavoastră v-aţi autoproclamat „comandantul” atotputernic al acestei ţări, un lider neînfricat şi jucător, care ştie foarte bine ce are de făcut pentru a-şi atinge „ţinta”, însă lupta dumneavoastră oarbă cu politicienii care nu vi s-au supus nu a făcut decât să ducă România într-o situaţie extrem de grea, din care nu vom putea ieşi decât când veţi realiza cu adevărat ce vă cer astăzi românii din stradă şi nu numai. Românii s-au lămurit că aţi fost un preşedinte jucător doar pentru dumneavoastră şi apropiaţii dumneavoastră, nu pentru români. Aceştia ar fi suportat toate măsurile de austeritate dacă ştiau că acestea sunt pentru binele ţării şi un viitor mai bun, dar exemplele de cheltuire nejustificată a banului public arată că ele au fost luate doar de dragul de răzbunare faţă de categorii care nu v-au votat.

Românii, domnule preşedinte, vă cer să plecaţi, vă cer să vă asumaţi răspunderea asupra acestui eşec colosal - cele două mandate ale dumneavoastră şi să faceţi loc unor oameni pentru care această ţară nu înseamnă cum să furăm mai mult şi cum să umilim mai tare românii care ne-au votat, ci cum să le asigurăm tuturor românilor traiul decent pe care îl merită.

Relu FENECHIU
Deputat PNL Iaşi"


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5263 vizualizari

 • +90 (92 voturi)    
  dl fenechiu (Vineri, 3 februarie 2012, 17:53)

  sache [anonim]

  sa nu va curentati cu transformatoarele alea....stiti dvs care
  • +83 (87 voturi)    
   Asta e in greva parlamentara sau nu... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:11)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui sache

   Daca tot nu merge acolo unde l-au trimis alegatorii (adica in Parlament) omul se plictiseste si-si face de lucru scriind epistole veninoase care, cel putin pe mine, nu ma impresioneaza, fiind un fel de "ba pe-a mamei dumneavoastra !", dl. Fenechiu nefiind vreun sfant...

   Ar fi fost de 10 ori mai apreciat daca avea niste initiative legislative "trasnet", care sa fie votate in unanimitate in Parlament. La injurii si demolare se pricepe toata lumea. E mai greu cu creativitatea si cu construitul...
   • -63 (67 voturi)    
    mai rasfirati baieti mai rasfirati (Vineri, 3 februarie 2012, 18:35)

    gigi [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

    mai rasfirati dragi postaci mai rasfirati
    toate comentariile au toate voturile pozitive
    mai dati si cate un minus din cind in cind ca se prinde lumea ca pdl-ul va plateste din banii statului sa stati pe net
    • +48 (52 voturi)    
     opa (Vineri, 3 februarie 2012, 18:50)

     unnene [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     da cine va pune ba sa cititi hotnews? voi postacii lu felix. postati acolo la voi ca noi oricum nu citim mizeriile voastre. porcaiti-va intre voi. nu ne plateste nimeni sa postam stai calm nu te aprinde asa. o sa vedeti la vot ce mega poplularitate aveti. "romanii" vor decide cum va place voua sa spuneti, numai ca vor decide romanii care nu sunt jagardele si nu urmaresc realizari personale obscure. problema voastra nu e ca fura astia de acum, cum o tot spuneti, ci ca nu puteti fura voi :)) hai du-te acasa la felix
     • -29 (31 voturi)    
      nu prea tine logica... (Vineri, 3 februarie 2012, 20:37)

      anaerobik [anonim] i-a raspuns lui unnene

      Ce spui mata, nene, e valabil si pentru alde postacii lui Base. Si unul si altul au fost angajati la aceeasi "intreprindere" inainte de '89: ICE Dunarea. Marile spirite, odata ingemanate, nu se mai pot dezlipi. Pina si postacii lor au treaba unii cu altii...
      • +16 (18 voturi)    
       Recea cumpăn-a gândirii (Vineri, 3 februarie 2012, 22:28)

       Iorest [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

       Domnilor, când văd că scrieţi "postacii lui Băse/PDL", îmi dau seama că aveţi probleme psihice. Sunteţi atât de mărginiţi, încât nu puteţi accepta că există şi oameni normali, care judecă normal. Sunteţi orbiţi şi îndoctrinaţi, aşa că nu vedeţi nici poziţiile echilibrate, dar nici dezechilibrul opoziţiei. Cine îl cunoaşte pe individul acesta (Fenichiu), ştie cum să-i primească deşeurile aşternute pe hârtie. De fapt individul nici nu ar trebui să aibă tupeul să deschidă gura: e dintr-un partid care e în aceeaşi cloacă, ale cărei cusururi le condamnă aici. Adică nu face decât să spună că el, şi toată echipa lui, sunt de fapt un gunoi pus în Casa Poporului.
      • +19 (21 voturi)    
       Pasul urmator, cu probabilitate de 99% (Vineri, 3 februarie 2012, 22:38)

       Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui anaerobik

       Este sa clameze sus si tare ca dosarul penal pentru potlogaria cu echipamentele electrice este un dosar politic, comandat de Basescu, rautatea aia care nu mai lasa bietii politicieni sa fure in liniste, ca pe vremea lui Iliescu....
      • +8 (10 voturi)    
       si de ce nu tine? (Vineri, 3 februarie 2012, 23:28)

       unnene [anonim] i-a raspuns lui anaerobik

       Consideri ca e suficient sa faci o afirmatie si eu s-o iau de buna chiar daca tu nu argumentezi in nici un fel? Te invit sa demontezi rationamentul meu.
       • +5 (7 voturi)    
        Electoratul isi schimba optiunile! (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 9:26)

        Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui unnene

        Niciodata nu am vazut un articol in care comentariile sa fie peste 98% impotriva unui personaj politic si toate mesajele maximizate cu voturi pozitive sau negative.
        Ceva se intampla la nivelul electoratului. Ceva ce ne scapa.
        Daca adaugam disperarea USL de a face anticipate, cresterea PDL in Bucuresti mult peste media pe tara, cresterea B1TV care a devenit a treia televiziune de stiri in mai putin de un an, neputinta USL de a scoate doar 0,001% din populatie la proteste cu tot cu membrii de partid, sindicate, galerii de fotbal si pensionari adusi pe bani, avem un puzzle pe care doar Base il poate completa.
        • -1 (1 vot)    
         Votez PDL! (Duminică, 5 februarie 2012, 10:40)

         meletia [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         Corecte observatiile....sunt pensionata medical si am o pensie mica...dar acest lucru nu ma-npiedica sa vad actiuniile distructive ale usl.ului,paranoia anti-base si dorinta lor maladiva de a ajunge la "ciolan". Si da, Basescu a avut derptate cand a spus despre ei ca unu-i imatur iar celalalt iresponsabil....doar n-am sa las viata copiilor mei pe mainile lor!
    • -39 (45 voturi)    
     Excelenta scrisoare! (Vineri, 3 februarie 2012, 18:53)

     lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     N-am o parere neaparat buna despre persoana semnatarului, insa calitatea scrisorii si a argumentelor este excelenta.
     Regele e gol... in public!
     Un postac de mai jos se ia de Fenechiu, ca cica vine de la lampagiu. Basescu de la ce-o fi venind? De la academician, probabil...
     Sunt astia de un penibil...
     • +35 (37 voturi)    
      Excelenta scrisoare! (Vineri, 3 februarie 2012, 20:21)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

      Scrisoarea se potriveste oricui, inclusiv domnului RF. Hai sa o luam cu politizarile: ce a facut PNL-ul pe vremea cat a fost la guvernare santajat de PSD? Ce a facut PNL-ul pe vremea cand a fost la guvernare cu PDL-ul? A politizat institutiile statului.

      Ei nu au primit in randurile PNL-ului oameni de la alte partide? Daca vroia domnul RF sa faca ceva in acest caz, trebuia sa vina cu o propunere legislativa in ceea ce priveste migratia politica. Au facut cei de la PNL asa ceva? Aud???

      In concluzie, asa fost de cand ne stim, asa este si asa va fi si cand PNL-ul va fi la putere. De pastrat aceasta scrisoare sa i-o trimitem cand o fi la putere.
      • -9 (11 voturi)    
       ce ai vrea sa auzi (Vineri, 3 februarie 2012, 23:09)

       tepes [anonim] i-a raspuns lui Alius

       Bun, am ascultat elucurbatiile tale,dar nu inteleg unde vrei sa ajungi.In gindirea ta marunta daca-ei au facut ce nu trebuia noi de ce sa nu facem la fel,te intreb inca o data pina cind vor fi ei si noi,daca nu ma insei noi toti sintem romani si odata si o data trebuie sa ne oprim din a ne acuza unii pe altii.
       • +4 (6 voturi)    
        te credeam (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 11:23)

        Luk [utilizator] i-a raspuns lui tepes

        daca-i spuneai asta si celui cu care vorbeste Alius.

        Pana atunci...
      • +12 (14 voturi)    
       Hotul striga prindeti hotu (Vineri, 3 februarie 2012, 23:47)

       ovi [anonim] i-a raspuns lui Alius

       Ati aflat pe surse ca veti to arestat preventiv si ati trecut la contraatac pentru a putea spune ca Basescu a dat ordin.Multi ani la Jilava.
       • +2 (4 voturi)    
        cum, inca n-a ajuns acolo?? (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 13:03)

        reta [anonim] i-a raspuns lui ovi

        ma gandeam "saracu, trebuie sa faca si el ceva sa treaca timpul"!
        In fine poate "intra" nepotul matusii Tamara si ne scrie si el de acolo. Asteptam cu mare interes!
     • +9 (11 voturi)    
      Excelenta.... (Vineri, 3 februarie 2012, 21:37)

      Traian [anonim] i-a raspuns lui lucky luck

      Aţi politizat instituţiile statului! zice Fenechiu.
      În funcţia de preşedinte al BNR şi guvernator rămâne Mugur Isărescu. Din noua conducere mai fac parte: Florin Georgescu (viceguvernator al BNR, membru al CA), Bogdan Olteanu (viceguvernator al BNR, membru al CA)

      Macar PSD a propus un politician cu pregatire si experinta corespunzatoare pozitiei . Florin Georgescu fost ministru de finante.
      Ce pregatire are PNL-istul Bogdan Olteanu (jurist) fost presedinte al Camerei Deputatilor?
    • +31 (33 voturi)    
     FNQ (Vineri, 3 februarie 2012, 19:14)

     J.C.Denton [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     Rasfira-te tu ! Reactia normala a unui roman de buna credinta este sa injure la declaratiile oricarui politician, indiferent de culoare. Cand votezi, iti poti permite sa alegi, cu regret, raul mai mic(sau sa nu votezi de loc). Cand injuri, insa, e normal sa-i injuri pe toti si nu sa le iei apararea, cum faci tu. Acum, poate nu esti de buna credinta, cine stie ce culoare are credinta ta...
     • +4 (6 voturi)    
      E verde (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 1:29)

      meioza [utilizator] i-a raspuns lui J.C.Denton

      Că Felix a preluat teșchereaua cu dolari a lu' nea Nicu
    • +39 (41 voturi)    
     Fenechiu, o racila de trimis in puscarie! (Vineri, 3 februarie 2012, 19:33)

     Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     Treceam pe zebra la Baneasa Shopping Mall intr-o vara cand uitandu-ma la BMW-ul X6 care statea tunat in asteptare, am observat privirea aroganta a lui Fenechiu. M-am uitat scarbit la el si am trecut mai departe mandru nevoie mare.
     Fenechiu este o racila a politichiei romanesti, o jivina de care Romania trebuie sa scape cat mai repede prin vararea ei in scorbura numita in mod curent parnaie.
     Modul de comportament al acestui individ este de-adreptul infatuat, gretos si usor cretinoid, ca toti membrii si sustinatorii PNL.
     Niciodata nu a venit cu vreun argument valid pentru a-si sustine afirmatiile, ci doar cu acuze de natura suburbana.Cel mai simplu este sa nu fie bagat in seama si azvarlit in puscarie cand ii vine randul.
     Vreau voturile celor care il vor in parnaie, in zeghe, pe Fenechiu!
    • +12 (14 voturi)    
     Minus (Vineri, 3 februarie 2012, 20:22)

     Catz Kitty [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     Uite ca ti-am dat !
    • +9 (11 voturi)    
     Anonimii nu conteaza. (Vineri, 3 februarie 2012, 22:24)

     Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     Eu nu sunt "postac", ci angajat in mediul privat, cu venituri medii si nu-mi convine sa vina "stanga" la putere si sa imparta, din munca mea, pomeni tuturor putorilor.

     Chiar e asa de greu de inteles ca pe lumea asta e mai important sa muncesti decat sa faci politica ?!
     • +9 (11 voturi)    
      Corect (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 0:40)

      baltaretu [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

      bravo.AS vrea un parlament privat si sa-l vad pe tov FENECHIU daca mai semneaza condica si apoi pleaca la plimbare.Toate bazaconiile scrise lui Base, sunt valabile pentru orice presedinte care urmeazadupa BASESCU.Ai gresit adrisantu d.le latrator la TV uri.Crezi ca toti romanii sunt ticniti.Stii ce inseamna sa induri munca la privat, pentru o bucata de piine.LA MUNCA , NU LA GARGARA pentru care te mai si platim.
    • +1 (3 voturi)    
     gigele...... (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 6:35)

     banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     te intreb ,dar cred ca stiu raspunsul,asai ca mai ai carnetul de membru PCR ? nu lai aruncat ,poate lai pus si in SPIRT !
    • -1 (1 vot)    
     draga Gigi (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 16:43)

     pepy [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     draga Gigi, dak u crezi k prin devotament si stima pentru cea c facem si sustinem inseamna a fi platit din banii statului sau k pdl-ul n plateste inseamna ca ai probleme conceptionale si s vede k in afara d stirile lui Diaconescu sau d conceptiiile altor ''demagogi'' alte perspective nu ai..ar trebui sa mai iesi, sa-ti mai largesti orizonturile si sa vezi k in ziua d astazi s formeaza o altfel d generatie cu idealuri si conceptii noi...
    • 0 (2 voturi)    
     Daca stii unde (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 21:04)

     banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui gigi

     si cine da bani pentru noi postacii ,te rog "SOPTESTE SI MIE " CA si eu duc lipsa de bani !
   • +37 (39 voturi)    
    Fenechiu trimis la inaintare (Vineri, 3 februarie 2012, 19:01)

    mircea [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

    Deputatul Relu Fenechiu a vândut Electrica transformatoare vechi, uzate, la preţul unora noi. Un pnl-ist adevarat daca nu fura ceva nu conteaza.
   • -7 (9 voturi)    
    homo pitecantropus (Vineri, 3 februarie 2012, 22:58)

    tepes [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

    nu stiu daca ma posteaza insa tu mai riti esti un mate mitocan Daca asa vezi tu Romania prin ochi acestui jucator perfid atunci vai de ia tara asta
    • +6 (8 voturi)    
     ai tendințe de cominternist (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 1:34)

     meioza [utilizator] i-a raspuns lui tepes

     „dacă nu ești cu noi ești împotriva noastră”

     Să știi că există oameni care văd realitatea prin ochii lor proprii, nu prin antenele altora...
  • +54 (56 voturi)    
   am citit cu multa emotie !chiar ma intreb ce (Vineri, 3 februarie 2012, 18:18)

   Eneas [anonim] i-a raspuns lui sache

   s-a declarat Fenechiu la recensamant ? roman sau penal ?
   • +38 (40 voturi)    
    Penal...Penal....Penal (Vineri, 3 februarie 2012, 19:16)

    Anonimul [anonim] i-a raspuns lui Eneas

    Penal este putin spus Asta, Fenechiu este regele penalului. Inca asa un hot nu se gaseste asa usor. Ca fura dela oameni dar imaginativa ca se da si doctor in economie. Nu spune insa in ce fel de economie? Doctorand in stiinta hotiei.O jigodie care il vrea pe somnambul presedinte ca el sa-si poata termina proiectele de furat. Like Felix
  • +37 (39 voturi)    
   Fenechiu lampagiu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:29)

   Electrica [anonim] i-a raspuns lui sache

   Fenechii erau slujbasi ai primariei care aprindeau lampile cu gaz pe vremuri .Lampagii .De la Fener- lampa in lb.turca . Asadar unul din inaintasi lui aprindea lampi peundeva si a transformat porecla in renume .
   Omului i se mai spune de apropiati Relu 3 hectare dupa scandalul cu o restituire de teren unde spaga era 3 hecare .De la lampa la transformatoare nu este decat un pas vorba aia ca tot lumina dau.De aici pasiunea stramosasca pentru transformatoare .
   • -19 (21 voturi)    
    Poate ca (Vineri, 3 februarie 2012, 18:56)

    Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Electrica

    e ce spui dar nu ne conduce !
    ( MARE DEOSEBIRE !)
  • +44 (46 voturi)    
   Uite cine vorbeste (Vineri, 3 februarie 2012, 18:34)

   Gogu Demagogu [anonim] i-a raspuns lui sache

   Coruptul . Partide de corupti si PSD si PNL si PC. Cu ce tupeu vine Ponta acum si Antonescu si zice ca el ,Pona nu a furat si ca el Antonescu nu a furat .
   Da cu cei din partidele voastre ce faceti ca aia fura de 20 de ani . Poate uita lumea manglele ? Uite-l pe Fenechiu ce tupeu are .Crede ca am uitat ?Relu demagogu.
  • +35 (37 voturi)    
   votam plecarea sagetii albastre (Vineri, 3 februarie 2012, 18:43)

   Marcel [anonim] i-a raspuns lui sache

   Spre deosebire de d-vastra care sunteti sholdovean dupa mama si tata, noi romanii nu cerem plecarea lui Basescu, ci plecarea Razgindenilor, la pachet.insotiti de o scrisoare inchisa

   Adica cum iti permiti sa minti cu nerusinare, moldovean b..it.... De ce vorbesti neintrebat ?:
   • +25 (27 voturi)    
    Mie mi-e rusine (Vineri, 3 februarie 2012, 18:56)

    Nationalistu' [anonim] i-a raspuns lui Marcel

    ca este iesean. Iti spun drept! N-are legatura ca este moldovean sau nu. Sunt multi moldoveni care fac cinste natiunii romane, dar trebuie sa recunosc ca nu in politica. Aici parca anumit i-ar aduna pe toti p....
    • +4 (6 voturi)    
     E valabil pentru toată țara (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 1:39)

     meioza [utilizator] i-a raspuns lui Nationalistu'

     Zi-mi mie un politician în România care face cinste țării și îmi mănînc pălăria...

     Toți se gîndesc întîi la burta lui, apoi la cea a amicilor, apoi la cea a partidului șamd...
   • +3 (13 voturi)    
    Mary, Mary, quite contrary (Vineri, 3 februarie 2012, 20:42)

    anaerobik [anonim] i-a raspuns lui Marcel

    Noi romanii sinteti cei 5%? Pen'ca noi, neromanii 95% zicem fix contrariul. Atentie la cuvinte, la etichete ca nu sintem toti cu aichiuu' cit masura la pantofi...
  • +25 (27 voturi)    
   ne bucuram (Vineri, 3 februarie 2012, 19:26)

   cosmin [anonim] i-a raspuns lui sache

   ca relu nu se dezminte: se dovedeste de o prostie rara :))
   in loc sa-si stoarca neuronul cu textul de mai sus mai bine planta un copac.
  • +10 (12 voturi)    
   piano.. (Vineri, 3 februarie 2012, 21:01)

   legolas1979 [utilizator] i-a raspuns lui sache

   Domnu Fenechiu, poate lumea nu stie...sau poate ai uita chiar dumneata cand vindeai camere de camin prin tudor...asa ca mai usor cu morala pe scari...ca stim cine esti si cu ce te ocupi...
  • +6 (8 voturi)    
   nuuu (Vineri, 3 februarie 2012, 22:51)

   Dan-T [utilizator] i-a raspuns lui sache

   m-am saturat sa vorbeasca toti ametitii in numele romanilor. Vreau sa nu mai vorbeasca nimeni in numele meu. O sa vorbesc la vot si ma astept ca apoi cei pe care ii votez sa ma reprezinte. Care mai de care vorbeste in numele romanilor... Cu ce drept? Care sunt romanii care i-au cerut sa scrie o scrisoare presedintelui in numele lor? Cati? La munca... nu l-a intins mana dupa voturi.
 • +60 (62 voturi)    
  ! (Vineri, 3 februarie 2012, 17:57)

  tudorr [utilizator]

  Fenechiu e o jarva si un hot ordinar a falimentat fabrica unde lucra mama mea si apoi a vandut-o la fier vechi! Averea si-a facut-o doar prin furt! Nici n-ar trebui sa mai poarte decat costum cu dungi!
  • -5 (7 voturi)    
   ori ori (Vineri, 3 februarie 2012, 23:30)

   tepes [anonim] i-a raspuns lui tudorr

   Tudorre daca nu o vindea el o vindea altul pt.ca nu mai era rentabila.Pai daca a vindut-o la fier vechi de ce spui ca a facut avere prin furt, fa bine si nu te mai contrazice si fi mai coerent.
 • +42 (50 voturi)    
  Romanii (Vineri, 3 februarie 2012, 17:58)

  Pedro [anonim]

  Romanii va cer sa plecati toti mascaricii politici. Si pdl si pnl si psd si udmr si gasca lu' felix motanu.
  Nu vrem sa vina la conducerea tarii niciun partid din astea care au furat in ultimii 20+ de ani.
  Asa ca ciocu' mic, cum se zice la voi la partid.
  • +35 (37 voturi)    
   romanii,find cine? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:05)

   popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui Pedro

   ca eu nu i-am zis sa scrie pentru mine...
   • +6 (8 voturi)    
    sunt destept.... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:29)

    popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui popcorn monta

    am macat un "i"
 • +63 (65 voturi)    
  cum suna? (Vineri, 3 februarie 2012, 17:58)

  asdasd [anonim]

  Cum se simte sa scrii asa ceva de la inaltimea milioanelor de euro castigate cu ajutorul/complicitatea statului, domnule fenechiu?!
  Romanii va cer sa taceti din gura, pentru ca ni se face greata (cei 5 romani care sunt acum in jurul meu).
 • +52 (54 voturi)    
  Cine ma? (Vineri, 3 februarie 2012, 17:58)

  bogdan [anonim]

  Cine isi gaseste sa acuze... baronul de iasi al usl... care in 2004 zicea ca cea mai mare rusine pentru iasi e realegerea lui Nichita cu care se pupa acum in piata publica. Si inca ceva:
  Cine l-a mandatat pe maimutoiul asta sa vorbeasca in numele romanilor? sa vorbesca in nume personal, in numele PNL, al USL. Da' nu in numele tarii intregi, ca nu-i mosia lu' ma'sa.
 • +46 (48 voturi)    
  de (Vineri, 3 februarie 2012, 17:58)

  de [anonim]

  de cand e acest promotor al unor incompetenti ca adomnitei si chiuariu ROMANII?

  nu ii e rusine sa deschida gura?

  pacat ca nu este inscrisa in codul penal infractiunea de nesimtire...
 • +40 (42 voturi)    
  S-a trezit vorbind (Vineri, 3 februarie 2012, 17:59)

  sylvya [anonim]

  Domnu' populist Fenechiu! Mai bine te-ai uita in propria ograda ! Daca dupa aceea mai ai curaj sa spui cu ceva, ar trebui sa te cauti!- cred ca ti-ai pierdut constiinta pe undeva. Mergi de-o cauta!
  Nota explicativa pentru domnul Fenechiu: Constiinta are legatura cu moralitatea si implicit cu cei 7 ani de-acasa.
 • +43 (45 voturi)    
  care romani? (Vineri, 3 februarie 2012, 17:59)

  ghita [anonim]

  romanii care aud deja zanganit de catuse ii cer lui Basescu sa demisioneze. Ca in rest, fiecare isi vede de treaba lui
 • +38 (40 voturi)    
  s-a gasit cine sa vorbeasca (Vineri, 3 februarie 2012, 18:00)

  unnene [utilizator]

  unul din marii evazionisti ai patriei s-a gasit sa ne dea noua lectii de morala. ce nu mai puteti fura si va incurca basescu a? va tzatzaie coorul ca au inceput condamnarile si va vine randul? sunt uimit de cat tupeu aveti sa ii scrieti presedintelui balivernele alea. le-as fi aceptat de la un om imaculat care a facut lucruri memorabile, dar de la un hot abject nu pot primi ba nici sfaturi nici lectii de morala programe economice nimic. sa credeti voi ca va voteaza lumea pe balivernele astea. JOS USL
 • +36 (38 voturi)    
  aoleu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:01)

  aoleu [anonim]

  aoleu, asta pe ce lume traieste? "ati demonizat opozitia"?

  pai opozitia este plina de demoni, se demonizeaza singura.

  sa iti enumar cativa, domnule fenechiu:

  fenechiu (da, in frunte!), chiuariu, adomnitei (ii cunosti?), norica nicolai, catalin voicu, bolsevilici (hai, ca deduci matale), voiculescu, ponta, antonescu (s-a trezit?), andronescu (aka "cathy"ncompetenta) si asta asa, la prima strigare.

  sa nu mai amintim de dragnea, de vanghelie, de severin etc.
  • +31 (33 voturi)    
   :)) (Vineri, 3 februarie 2012, 18:29)

   unnene [utilizator] i-a raspuns lui aoleu

   mosher i-ai uitat pe mazare, oprisan, manivelul mitrea, dan ioan popescu, constantin ala de la pitesti si daca stau sa mi-i aduc aminte pe toti tocesc tastatura :)) fenechiu asta are un tupeu fantastic cred ca a auzit clinchet de catuse si e panicat :))
  • +18 (20 voturi)    
   Lista cat un pomelnic Vesnica pomenire Fenechiule. (Vineri, 3 februarie 2012, 19:26)

   QAnonimul [anonim] i-a raspuns lui aoleu

   Din lista coruptilor(hotilor) din USL poti umple o carte de telefon.
 • +35 (37 voturi)    
  cine e nimeni asta, Fenchiu? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:05)

  cornel [anonim]

  Relu Fenechiu e NIMENI, un zero barat !
  a venit nimeni in drum sa se bage in seama...

  astia mai bine s-ar ocupa de securistii si hotii din PNL gen Felix Voiculescu, Melescanu, etc
 • +37 (39 voturi)    
  Ce tupeu!!! (Vineri, 3 februarie 2012, 18:05)

  George [anonim]

  Fenechiule, la cat ai furat tu ar fi trebuit sa infunzi puscaria ani multi! Nu ti-ar fi rusine de mafiot gretos ce esti Fenechiule!
  Si mai las-o balta mai Fenechiule cu "oamenii aia din strada"! Ca sunt acitvisti ai USL. Platiti sa faca harmalaie. Ca de oamenii carora te prefaci tu ca le plangi tu de mila nu-ti pasa nici cat de un fir de par din capul ala gol al tau.
 • +28 (30 voturi)    
  Cand primesti un asemenea mesaj... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:05)

  gica contra [anonim]

  ...de la un puscariabil de vaza, nu poti sa-l iei decat drept un compliment!
 • +35 (37 voturi)    
  PNL- VERSUS SAFI (Vineri, 3 februarie 2012, 18:06)

  Nedumeritu [anonim]

  d-le fenechiu de ce nu-i trimiteti o scrisoare deschisa si lui viorel catarama sa-l intrebati daca nu cumva o parte din banii pagubitilor de la safi , or fi ajuns din gresala pe la membrii pnl ,dealtfel niste cetateni onesti care se gandesc numai la binele poporului.....!
 • +25 (27 voturi)    
  Fenechiu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:08)

  razvan [anonim]

  Hai măi Relule, ne lași !
 • +30 (32 voturi)    
  care romani, bre?? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:09)

  zaboo [utilizator]

  aia pe care ii pacaliti voi cu trei antene si doua sacose cu produse???
 • +32 (34 voturi)    
  HOTUL...................... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:09)

  ION [anonim]

  Vazind ca latul justitiei se strange si au inceput sentintele cu executare in loc de suspendare,INCULPATUL relutu de Bahlui apeleaza in disperare la ultima solutie;CALOMNIA[,arma de capatai a comunistilor]
  O fi cea mai buna aparare ATACUL dar nici nu poti sa nu reactionezi cand vezi cum HOTUL striga ''hotii".
 • +28 (30 voturi)    
  da' cu demisia ta ce se aude? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:10)

  zaboo [utilizator]

  e mai misto in greva, nu?
 • +28 (30 voturi)    
  Nea Relu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:11)

  Pawl [anonim]

  Nu cumva era nenea de l-a pus pe bajetul lui de mingi (ala cu moaca de hipstar in mizerie) sinistru al (in)justitiei dupa ce au doborat-o pe Macovei?
  • +9 (11 voturi)    
   da (Vineri, 3 februarie 2012, 19:12)

   da [anonim] i-a raspuns lui Pawl

   da, pe "domnul" chiuariu, de a reusit sa atraga toata diplomatia occidentala la o sedinta, ca sa vada nesimtirea ce avea de gand, sa il destituie pe procurorul tulus.
 • +35 (37 voturi)    
  de asta-mi e mie scarba (Vineri, 3 februarie 2012, 18:11)

  Bogdan [anonim]

  Vezi, asta e unul dintre motivele pentru care am ales sa plec naibii din Romania, nesimtirea crasa cu care unii se afiseasa ca repere morale. Cum poate iesi omul asta sa pozeze in aparatorul oamenilor de rand cand el a promovat nume ca: David (MAI) - un semi-analfabet, Adomnitei (Ministerul Educatiei) - un alt semi-analfabet si Chiuraiu (Justitie) - un smecheras absolvent de facultate particulara fara prea multa carte nici el? Vorbeste despre compromiterea clasei politice cand parteneri cat si opozanti de-ai lui si-au aratat nesimtirea si obrazul gros prin fapte de genul: Norica Nicolai: isi deleaga nepoata sa voteze in locul ei in Parlament, Remes se vinde pe palinca si cateva mii de euro, Nastase nu mai vorbim (vezi achitarea in cazul matusa Tamara si condamnarea in Trofeul calitatii), Bradisteanu (4 mil euro furati, achitat cu motivarea ca suma e pur si simplu prea mare pentru a fi considerata mita :)) ), Ritzi: gondole, scene etc, Dan Pasat de la PDL acuzat de santaj, sa inteleg ca pe toti nevinovatii astia Presedintele tarii i-a facut de rahat si nu ei. Cum poate sa spuna ca nepotismul a fost adus din 2004 cand arbori genealogici intregi muncesc in structurile statului de zeci de ani incoace. Imi vine sa vomit cand citesc asemenea ordinarii si ma apuca groaza cand ma gandesc ca exista oameni care inghit asemnea rahaturi si cred in cuvintele acestei loaze de om
 • +32 (34 voturi)    
  sunt trei supozitii (Vineri, 3 februarie 2012, 18:11)

  golboaja [anonim]

  legate de ...initiativa lui fistichiu:
  -se plictisea
  -l'a pus antenescu
  -are semnale dela dna.

  ca se plictisea, e normal, nu mai merge treaba cum mergea cand dota el statul cu electronicale la pretzuri de 5th avenue.

  ca l'a pus sefu', n'ar fi exclus. daca vor mai apare si alete ..intiative, alti scriitori, s'ar confirma.

  semnale dela dna. tot ce se poate.

  ca dara nu'i ca_colegu din brasov, care traieste din leafa de ales !
  • +14 (16 voturi)    
   ai (Vineri, 3 februarie 2012, 18:28)

   ai [anonim] i-a raspuns lui golboaja

   ai uitat o ipoteze: anume aceea ca doar atat il duce mintea.

   omul merita condescendenta.
   • 0 (2 voturi)    
    si ar mai fi una (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 12:55)

    ginel din rahova [anonim] i-a raspuns lui ai

    chiar nu ultima pe lista...

    anume, ca dl. leberal din tata'n fiu, sa creada in schimbare si sa se faca remarcat, macar pentru un post la ..turism, daca nu la ..comunicatii.
    ca parca asta ar vrea sa comunice.

    macar us sef de judet la iesi.
    ca astia n'o duca asa rau. un fel de stat in stat.
    baroni in cel mai medieval sens al cuvantului...
 • +35 (37 voturi)    
  cine esti tu mai, mulea fenechiu ... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:11)

  gemini [anonim]

  sa ceri tu demisia presedintelui tarii, ales cu peste 5 milioane de voturi????????

  cine si ce iti da tie dreptul sa vorbesti in numele romanilor ... "Românii, domnule preşedinte, vă cer să plecaţi, vă cer să vă asumaţi răspunderea asupra acestui eşec colosal" ...

  cine te crezi, mai, mulea fenechiu??
  • -11 (13 voturi)    
   raspuns gemini (Vineri, 3 februarie 2012, 19:22)

   nel [anonim] i-a raspuns lui gemini

   care 5milioane frate cel putin 2milioane au fost furate.
   • +5 (7 voturi)    
    sa inteleg ca ne-ai scris (Vineri, 3 februarie 2012, 23:10)

    zaboo [utilizator] i-a raspuns lui nel

    din alea doua camioane cu probe? da-te, bre, jos ca acum pesedeul a trecut la alt proiect istori - ala cu Piata! ai ramas in urma!
 • +33 (35 voturi)    
  Să plece (Vineri, 3 februarie 2012, 18:12)

  ION [anonim]

  Că nu a mai intervenit în justiție, cum făceați voi ca porcii, cu țafandache ăla al vostru, Chiuariu parcă, uitat fie-i numele, și așa blasfemie nu se iartă!!! Cum adică, niște neica nimeni de la DNA, procurori sărăcani, plus javrele alea de la ANI, să scormonească în gunoiul de la baza maldărului de bani de pe care cocoțați, strigați: să plece!!! Cum adică, marele Adrian Năstase, în stare să pună în pericol siguranța națională, declanșând protestele astea, să fie tocmai el, EL, condamnat la închisoare? Nu se poate așa ceva!!! Deci să plece!!!
 • +31 (33 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 3 februarie 2012, 18:13)

  polonyca [anonim]

 • +30 (32 voturi)    
  se apropie (Vineri, 3 februarie 2012, 18:13)

  ribelalu [anonim]

  si pentru Fenechiu sfarsitul...
 • +29 (31 voturi)    
  iertare HN (Vineri, 3 februarie 2012, 18:14)

  mary [anonim]

  Dar multi prosti pe lumea asta!!!

  Dar unul mare de tot, din cei mentionati mai sus, pare sa fie Relu nostru!!!!

  Iarasi vine PNL-ul cu porcarii ieftine?!?!?!
  A uitat secventa Patriciu si cat a platit si cat o sa mai plateasca Maria Sa libertarianul Patriciu?!?!?

  Astfel de porcarii aruncate pe piata vor duce la neparticiparea electoratului la alegeri.

  Asta doresc de fapt stimabilii???

  Au ramas fara muntie si trec la ieftinele scrisorici precum acestea???
 • +23 (25 voturi)    
  s-a gasit cine sa scrie... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:15)

  toto [anonim]

  oare de ce nu-l impusca cineva pe individul asta ?
  dumnezeu i-a dat un semn atunci cand s-a defectat avionul in care era, dar se pare ca nu l-a inteles.
  poate la viitoarea ocazie, dar sa fie singur in avion...
 • +34 (36 voturi)    
  !!!!!! (Vineri, 3 februarie 2012, 18:16)

  FANE [anonim]

  D-le Fenechiu,sunteti penibil Ma apuca o mare greata si un dezgust nemaipomenit cand va aud aruncad cu laturi in stanga si drepta..Poate o sa castigati alegerile,dar sunt convins ca in cateva luni o sa va pare rau...Atunci are sa va dati seama ce inseamna o guvernare pe timp de criza intr-o Romanie jefuita de toate partidele politice, in special PSD...O sa vin in Piata Universitatii si am sa strig ceea ce ii invatati acum pe manifestanti.....Asta va doresc din tot sufletul,sa va para rau ca a-ti castigat alegerile!
 • +21 (23 voturi)    
  De ce e deschisa, nu mai are scuipat? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:18)

  Liviu Iordache [anonim]

  Zau asa, cine e Fenechiu sa i se publice toate elucubratiile? Si de ce i-a trimis scrisoare deschisa, nu mai are scuipat sa o lipeasca? A, a lasat-o asa sa o citeasca poporul! Faceti pariu ca nu o citeste nimeni? Vad doar titlu si o fraza-doua, dupa care pun placa, aia pe aia, ailalti pe aia, Fenechiu nu stirneste, personal, nicio reactie! Sa fim seriosi, trimite Fenechiu scrisori deschise! Chiar, de ce nu publicati alea trimise lui Obama, ca aud ca are mii pe zi?
 • +16 (18 voturi)    
  cum vin alegerile, ne obosesc inutil unii... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:19)

  mary [anonim]

  Se trezeste alegatorul cu galeti de balegar de fiecare data cand se apropie alegerile.

  Oare nu inteleg politicienii ca oamenii devin inumi, apatici la porcarile aruncate pe piata de stimabilii politicieni?

  Sa fie iertati, rog respectuos, dar sa fie trecuti repede in alte lumi/meleaguri - prea ne obosesc neuronii stingheri...
 • +17 (19 voturi)    
  PATATU (Vineri, 3 februarie 2012, 18:21)

  alex [anonim]

  fariseule, crezi ca acesti romani nu stiu cum ti-ai "agonisit" averea? cum de ai tupeul sa vorbesti despre altii cand esti atat de compromis prin ce ai facut pana acum!
  daca ai mai avea o farama de bun simt te-ai retrage intr-un loc singuratec unde sa nu mai stie nimeni nimic despre existenta ta; adio!
 • +18 (20 voturi)    
  fenechiu, te-am pupat numai bine! (Vineri, 3 februarie 2012, 18:25)

  neutru [anonim]

  rusine fenechiu. ti-a pus iliescu bascuta pe cap si i-ai copiat si ideologia. plecati voi! nimeni nu va vrea ca aliati ai psd! lumea va aprecia cand luptati contra psd!!!!
 • +16 (18 voturi)    
  lume paralela (Vineri, 3 februarie 2012, 18:26)

  ginel [anonim]

  Lumea paralela in care traieste nenea asta e data de avere sau de schizofrenie?
 • +11 (13 voturi)    
  sunteti niste marcarici (Vineri, 3 februarie 2012, 18:26)

  dh [anonim]

  uitati-va oameni buni pe mana cui a ajuns Romania noastra;a unor hoti,micinosi ,corupti,tupeisti,niste jigodii ordinare incepand din stg pana in drpt spectrului politic. Stim toti cine este basescu mai mos teaca Fenechiu,dar de ce nu te legi de Videanu,de Udrea-Cocos,de Voiculescu;pt ca furi impreuna cu ei ?.Imi doresc ca ura si constiinta colectiva a romanilor sa ii distruga pe acesti profitori,aceste capuse si lipitori sa ajunga sa simta durerea fizica si sufleteasca ce o provoaca milioanelor de romani.
 • +14 (16 voturi)    
  Relucu Fenechiu- un smecheras al tranzitiei. (Vineri, 3 februarie 2012, 18:31)

  waszyle [anonim]

  Lasa-neeeeee! Reluleeee!
  • -4 (6 voturi)    
   dar Apostu iti place ?!!! (Vineri, 3 februarie 2012, 19:28)

   costica [anonim] i-a raspuns lui waszyle

   Ce mai fura ala la Cluj !!
   Dar madam Udrea cu Cocosul ei cum a facut averea aia?!
   Ia vezi ce avere are Dna Udrea la numai 37 de ani!!
   Sau penalul fost portocaliu pana azi Antonie Solomon, cand a trecut mare Vicepresedinte la UNPR(tot un drac, ori PDL ori UNPR) si ala iti place ?!
   Sau alde Berceanu, Videanu, Blaga cum crezi ca au facut avere ?!
   TOTI, din toate partidele au facut avere la fel, si la fel si Traian Basescu care nu e deloc sarac, dimpotriva fata aia mare are apartament de 1 milion de euro la numai 30 si ceva de ani!!
   Cum ??!!!De unde bani, de la taticul bugetar?!
   Sa plece Fenechiu de la PNL si sa ramana penalii si smecherii tranzitiei de la PDL, Da ?!!!
   • +5 (7 voturi)    
    hotul nu e hot destul daca nu e si fudul (Vineri, 3 februarie 2012, 19:58)

    valabill [utilizator] i-a raspuns lui costica

    Macar astia au bunul simt sa nu planga de grija saracilor si sa nu scrie scrisori deschise.Tembelul asta e si hot si sfidator!
   • +5 (7 voturi)    
    Amnezie? (Vineri, 3 februarie 2012, 20:03)

    paul155 [utilizator] i-a raspuns lui costica

    Draga cOsticla cam furi carnati cu cu..!Cine fura sa raspunda! Nu Ciutacu om cu casa primita din fondul primariei,si platit de TURNATORUL-INFRACTOR Felix Voiculescu face lista celor care au furat,ci ANI,DNA-ul.Partidele care sar la gatul procurorilor raman PROBLEMA democratiei.
    E.Udrea ramane un dusman al infractorilor din teritoriu pentru ca a LEGALIZAT PRETUL DE COST CORECT in achizitile de servici si constructi.Un Dragnea cu averi URIASE in Teleorman nu poate acorda clientilor sai asa cum a facuto in trecut,contracte cu statul,contract care a oprit bani din partea U.E.
 • +19 (21 voturi)    
  cine vorbeste? (Vineri, 3 februarie 2012, 18:35)

  marmota [anonim]

  De ce vorbesti in numele meu? Te-am rugat eu? Poate romanii care aud deja zanganit de catuse ii cer lui Basescu sa demisioneze. Ca in rest, fiecare isi vede de treaba lui .
 • +22 (24 voturi)    
  /// (Vineri, 3 februarie 2012, 18:35)

  Craiovean [anonim]

  Nu v-am mandatat tovarase sa vorbiti in numele meu, asa ca va spun scurt : TACI!!
  Nu inteleg de ce vor demisia presedintelui, in conditiile in care este omul politic cu cele mai multe voturi primite direct de la populatie ( nu prin redistribuiri sirete).
  Fac un pariu, chiar daca USL va avea majoritate in Parlament si va decide in 2013 ( anul asta, oricat s-ar chinui nu se poate) suspendarea presedintelui si-o vor lua la referendum la fel ca-n 2007.
 • +22 (24 voturi)    
  Tupeu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:36)

  drsuz [anonim]

  Cum indraznesti sa-i ceri plecarea presedintelui? Noi cetatenii Romaniei l-am ales si va pleca cand tot noi vom decide.
  Si sa stiti ca noi nu vom uita sau ierta cat rau ati facut si mai faceti noua romanilor si tarii.
 • +23 (25 voturi)    
  nici macar (Vineri, 3 februarie 2012, 18:37)

  bozo [anonim]

  nu m-am obosit sa citesc toate ineptiile, pentru ca nu am timp de pierdut. am doar o rugaminte: cand spuneti "romanii" va rog sa precizati ca (poate) sunt cei care v-au ales. sau cei care au primit cite 50 de lei pentru vinul ala fiert care se vine in zona pietii universitatii. ca pana si acolo a fost suspect faptul ca veneau toti cu bancnote noi.
 • +22 (24 voturi)    
  La puscarie cu toti (Vineri, 3 februarie 2012, 18:37)

  Moldoveanu [anonim]

  Va rog sa constatati cine se agita cel mai mult, Fenechiu, Voiculescu si alti carora li se apropie fringhia de par, acesti escroci isi doresc ca presedintele sa plece
 • +11 (13 voturi)    
  La puscarie cu toti (Vineri, 3 februarie 2012, 18:37)

  Moldoveanu [anonim]

  Va rog sa constatati cine se agita cel mai mult, Fenechiu, Voiculescu si alti carora li se apropie fringhia de par, acesti escroci isi doresc ca presedintele sa plece
  • +5 (7 voturi)    
   Hotii astia trebuie judecati (Vineri, 3 februarie 2012, 18:55)

   david [anonim] i-a raspuns lui Moldoveanu

   de tribunale populare si in 2 secunde sa se dea sentinta de puscarie pe viata cu confiscarea averilor tuturor neamurilor pana la Burebista.
 • +15 (17 voturi)    
  psd (Vineri, 3 februarie 2012, 18:41)

  dorel [anonim]

  toate ce ai spus au create de psd, au traditie in asa ceva, ce ai vrut tu ?, liniste, asa zis geoana, ca sa puteti fura voi linistit, prefer un scandalagiu, ca sa stiu cine mai fura in tara asta
  • +11 (13 voturi)    
   da, mai bine unul ca base (Vineri, 3 februarie 2012, 19:14)

   DOANCA [anonim] i-a raspuns lui dorel

   ma trec frigurile daca ajunge fenechiu
   valeu, voiculescu

   care ii sustin pe ponta si antonescu

   pai astia vor sa fie votati de noi?
   eu nu o sa votez USL(PNL=PSD=PCR)
 • +7 (9 voturi)    
  ecuatia Fenechiu (Vineri, 3 februarie 2012, 18:49)

  anonim [anonim]

  caderea lui Basescu + venirea la putere PNL = n*profit unde n tinde la infinit
 • +7 (9 voturi)    
  esec (Vineri, 3 februarie 2012, 18:51)

  sebi [anonim]

  ce esec bai gicule nu te uiti ca stam mai bine ca toata Europa ? sunteti praf bai cei din opozitie !
 • +3 (5 voturi)    
  Romanii cer USL... (Vineri, 3 februarie 2012, 18:54)

  mariage [utilizator]

  Sa nu mai manance nimic in locul nostru, daca vrem sa mancam noi macar stim ce facem.
 • +11 (13 voturi)    
  greata (Vineri, 3 februarie 2012, 18:57)

  Dan [anonim]

  Citind comentariile la elucubratiile acestui PeNaL poti realiza ca un cuvant care apare frecvent este "greata". Sunt sigur ca senzatia celor care au avut rabdarea sa parcurga toata tampenia este reala. Sunt empatic la suferinta lor, ma incearca aceeasi senzatie de greata ori de cate ori ii vad sau aud pe indivizii astia la tv sau radio. De ceva vreme nu mai butozez tembeliziunile lui felix sau irealitatea lui Vantu, si ma simt mult mai bine. Dar uite ca nu se potolesc si ei tin mortis sa ne strice la ficat. Ma ingrozeste ideea ca s-ar putea ca indivizii astia sa castige alegerile. Ce ne facem cand o sa fim obligati sa-i vedem zilnic, pe toate posturile? O sa apara o noua boala, icterul indus de politiceini.
 • +5 (7 voturi)    
  scrisoarea... (Vineri, 3 februarie 2012, 19:06)

  viorel [anonim]

  lui fenechiu seamana asa de bine cu postarile de pe aici ale lui Baba Novac, Rizoaica, Garfield, SMEN,etc:))
  In sfarsit, a avut curajul sa o semneze
 • +10 (12 voturi)    
  Rusine!! (Vineri, 3 februarie 2012, 19:09)

  Cocolina [utilizator]

  TU pe mine nu ma reprezinti,si nici pe alte cateva milioane de romani care nu se lasa manipulati de niste hoti si criminali!!!
  Mai bine ati cere puturosilor care va voteaza sa mearga la munca,ca ne-am saturat sa huzuriti pe spatele celor cinstiti!!!Hotilor!
 • +10 (12 voturi)    
  urgent LEGE (Vineri, 3 februarie 2012, 19:10)

  Lucianmotzul [anonim]

  care sa fie ca si legea #8 de pe vremea inpuscatului si sa se verifice toate averile ,ce nu pot fi justificate confiscate si la puscarie cu hotii ,tribunal special si judecari urgente ,asta faceti voi in parlament lege si votata in unanimitate ,reducerea la 300 asta am votat noi poporul se aude .va este frica va tremura fundul ca de aia vret jos basescu<jos boc ,jos dna <jos ani iar noiiiiiiiiii la furat ca acum nu putem .romane trzestete si vezi adevarul nu minciuna si
 • +10 (12 voturi)    
  tupeu de moldovean parvenit (Vineri, 3 februarie 2012, 19:12)

  flacar [anonim]

  mai, oameni buni , astia sunt lesinati rau

  fenechiu asta da cu dreptul in stangu(bine,baiatului i-a mai merss-vezi taricica care nu s-a dat la o parte de pe scaun, a ramas si au mancat banii, tupeu)

  hai, sa nu ii mai votam , daca mai vin cu acest fel de a conduce tara

  astia or sa inchisa ani si dna

  sa fie stapani pe noi si copii nostri
 • +9 (11 voturi)    
  as fi curios sa cunoastem situatia scolara a Relu (Vineri, 3 februarie 2012, 19:13)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  as fi curios sa cunoastem situatia scolara a d-lui Relu Fenechiu
  Am inteles ca se ridica putin peste nivelul lui cinci: la nivelul mediei de sase
 • +13 (15 voturi)    
  care romani?! (Vineri, 3 februarie 2012, 19:16)

  bigbelly [anonim]

  N-am prea inteles la care romani se refera nea' Fenechiu, asta. Poate la aia care invata democratia de la Tata Felix si economia de piata de la gusteru' ala de Crin, care toata viata lui a fost angajat la stat. In 2004 Fenechiu si ceilalti mascarici ne-au spus "votati-l pe Base", dupa care ne-au spus "n-am pacalit, a facut galagia prea mare, s-a dus dracu' linistea din vremea lui Nastase, hai sa-l suspendam". Apoi, in 2009 tot mascaricii astia ne-au spus "votati-l pe Geoana, e mai bun, mai destept si mai frumos ca Base", dupa care au aflat si ei ca Ilici nu exagerase prea tare cand l-a facut prostanac si nu mai stiau cum sa scape si de asta. Pe langa asta, mi-aduc aminte ca imediat ce le-au facut vant PDL-ilor de la guvernare, in 2006, prima grija a lui Fenechiu a fost sa-si puna unul dintre avocati, pe Cristian David, ministru la Interne, si pe celalalt "baiat in casa", Chiuariu (eram pe cale sa zic "al carui nume imi scapa"...), ministru la Justitie. Multumim, nu ne (mai) trebuie... Eu, unul, va urez greva placuta, cat mai lunga, vesnica daca se poate... Apropo, asta cu greva e ca si cum ar veni fie-mea la mine sa-mi spuna ca ea nu se mai duce la scoala ca nu-i plac colegii...
 • +11 (13 voturi)    
  scrisoare deschisă (Vineri, 3 februarie 2012, 19:23)

  Nicolae Kidman [utilizator]

  De fapt, a fost o scrisoare-nchisă, doar c-au deschis-o ponta şi crin să facă eventuale corectări.
 • +7 (9 voturi)    
  aceeasi romani (Vineri, 3 februarie 2012, 19:24)

  Dan [anonim]

  „Într-o ţară ca a noastră, unde cînd afirmi ceva nu ţi se cer şi dovezi, unde spiritul public nu are nici un element serios de control mai ales asupra luptelor ivite pe tărîmul ştiinţei de stat, reaua credinţă este de multe ori o bună temelie pentru clădirea unei frumoase reputaţiuni. Ca să treci drept cel mai curat n-ai decît să ponegreşti cu ori fără drept pe alţii; ca să te crează lumea om cinstit şi de treabă, n-ai decît să ocărăşti şi să osîndeşti în vileag purtarea altora, chiar dacă dînşii au o bună purtare şi mai ales în cazul acesta. Dacă vrei să înşeli lumea, a zis un filozof, înşeal-o gros, că subţire nu ţi se prinde. E mult numai pînă să-ţi faci o reputaţie frumoasă, şi în urmă poţi fără griji să săvîrşeşti însuţi păcatele de care osîndeai odată pe alţii buni nevinovaţi.“ (IL Caragiale despre lume, artă şi neamul românesc, Humanitas, 1994),
 • +15 (17 voturi)    
  Iasi (Vineri, 3 februarie 2012, 19:26)

  gigi [anonim]

  Domnule Fenechiu,Iesenii te roaga sa demisionezi si sa te retragi din politica romaneasca.Ne-ai amagit si te-ai imbogatit din banii nostri.Asteptam sa te dai exemplu,si dupa asta poti vorbii.
 • +11 (13 voturi)    
  Cat efort... (Vineri, 3 februarie 2012, 19:28)

  Dan [anonim]

  ...a depus acest individ si cat timp a investit in scrisoarea asta ratata, mai bine se concentra la altceva in afara de furat, bineinteles...Daca lucra ca toti oamenii normali de pe planeta asta, asa vreo 45-50 ore pe saptamana, nu avea el energia asta negativa de a improsca cu noroi pe Base, ca doar nu e basma curata!!!
  La capsuni, ratatule!
  • +1 (3 voturi)    
   fenediliu (Vineri, 3 februarie 2012, 21:10)

   nicolae [anonim] i-a raspuns lui Dan

   dar ce credeti ca acei capsunari sant cazuti in cap sa accepte asemenea lifte printre ei?Aia sant oameni capabili, care la un moment de rascruce in viata lor, au stiut ca trebuie sa faca ceva, chiar sa plece din tara, asa ca acolo n-are nici o sansa
 • +11 (13 voturi)    
  Care romani? (Vineri, 3 februarie 2012, 19:30)

  Andreea [anonim]

  Care romani ii cer presedintelui sa plece? Aia care nu vor sa munceasca, nu se pot trezi si nu le place altceva decat sa dea din papagal, dar si asta abia dupa ora 13? Romanii care vor puterea cu orice pret, fara sa fi cladit nimic de ani de zile. V-ati aliat cu urmasii comunistilor si ne-ati lasat pe o multime de fosti sustinatori ai PNL si liberali in gandire fara reprezentare.
  Cum va puteti Dvs erija in reprezentatul romanilor. Veniti in vestul tarii si aflati ca nu avem aceeasi opinie. Asa ca vorba unuia "ciocu' mic"!!!!
 • +9 (11 voturi)    
  frunza verde (Vineri, 3 februarie 2012, 19:40)

  arabela [anonim]

  frunza verde s'un rachiu
  vedea-l-as pe fenechiu
  leat si frate cu nastase
  si ca ei ... vre-o altzii sase:
  patricel si vanturel
  felix si catalinel
  ponta si cuporumbel
 • +11 (13 voturi)    
  Incepe cu ex. personal (Vineri, 3 februarie 2012, 19:41)

  paul155 [utilizator]

  Tupeul acestor indivizi este fara margini.Tu un infractor ajungi sa ceri morala altora! Tu care ai girat un ministru al educatiei dezastros ministru care avea cunostinte politice mai slabe decat elevi din clasa 3-a(stelutele steagului U.E).Toata presa din Iasi vorbeste despre tine si afacerile murdare facute.Nesimtirea ta nu are margini!
 • +8 (10 voturi)    
  umblii cu cioara vopsita fenechiule (Vineri, 3 februarie 2012, 19:52)

  zoe [anonim]

  Eu ii cer sa ramana si dupa 2014 .Ce zici de asta ?Ti-as da si numarul de telefon sa ma identifici ca nu am fost si nu sunt membra in nimic.Dar tu, activist stalinist (vopsit in liberal) ce sa intelegi ma fenechiule din dimensiunea lui Base ?Latrii ca un chihuahua frustrat de dimensiunea unui Saint Bernard care te ignora...........
 • +9 (11 voturi)    
  demisia celui cu piatra (Vineri, 3 februarie 2012, 19:53)

  aurel [anonim]

  In mod normal se spune ca "obrazul subtire cu cheltuiala se tine", dar dupa poza si faptele de care sunteti acuzat de DNA se schimba proverbul "obrazul gros" cu cheltuiala si nesimtire se tine, amintindu-ne numai de anul 2006. Imunitatea va apara. D-nul Presedinte va vede.Pe cand urmatorul dosar in instanta, o fi politic, cel cu transformatoarele.Se practica in opozitie.BRAVO.CRED CA NU SUNTETI UN LAS, VA CEREM DEMISIA DIN PARLAMENT,ca sa puteti sa va aparati in fata legii. Cred ca nu aveti loc intre cei 300 de parlamentari. Nu am inteles, sunteti in greva parlamentara si a-ti renuntat la toate beneficiile oferite de institutie sau protest parlamentar ca sa ramaneti sub umbrela
 • +8 (10 voturi)    
  Cre` ca.... (Vineri, 3 februarie 2012, 19:58)

  Ronin [utilizator]

  ...i se apropie si la smenaru` asta termenu` de judecata......a facut treaba asta ca sa poata striga ca e dosar politic.....cine naiba l-a pus sa fure transformatoare???.....io` cred ca numa Nastase il bate la capitolu` asta (jaf).....jalnic personaj!!!!!
 • +10 (12 voturi)    
  fenechiu isi pregateste replica pt momentul in car (Vineri, 3 februarie 2012, 20:07)

  marian [anonim]

  fenechiu s-a bagat la inaintare ca sa poata striga atunci cind il va aresta DNA0ul ca este dosar politic
  a furat in guvernarea PNL si a vindut tot Iasiul
  s-a laudat ca nu are contracte cu statul pe firma lui de constructii, dar toate contractele sunt cu firme care sunt clienti politici
  adica noi suntem toti prosti si ei desteptii!

  si in numele cui a scris el aceasta scrisoare?
  mi s-a parut mie ca e si in numele meu?
  cine i-a dat acest drept?
 • +6 (8 voturi)    
  ? (Vineri, 3 februarie 2012, 20:11)

  romanul [anonim]

  cine va permite sa vorbiti in numele meu?aveti permisiunea poporului pentru a vorbi in numele sau? un pic de, decenta nu va strica
 • +6 (8 voturi)    
  eu cer sa plece USL (Vineri, 3 februarie 2012, 20:31)

  dan [anonim]

  "Romanii va cer'. Eu nu cer asa ceva. Dimpotriva eu cer ca USL sa dispara de pe scena politica. Ma auzi ba Relu!?
 • +6 (8 voturi)    
  haha (Vineri, 3 februarie 2012, 20:32)

  antique [utilizator]

  vorbeste fenechiu care se plimba moca cu avionul pe banii NOSTRI sa apara la TV. Hai la munca! Nesimtirea a ajuns un rang inalt in romania si da lectii la altii!!!
  Si totusi cine este fenechiu? Vrabia viseaza la primaria Iasului.
 • +4 (4 voturi)    
  nu cu ei! (Vineri, 3 februarie 2012, 20:32)

  gigi [anonim]

  Cred ca e foarte clar cu cine nu trebuie sa votam!!!!
  Si PNL a fost in minoritate si nu s-au facut alegeri anticipate!!!
 • +6 (8 voturi)    
  uitati-va in oglinda (Vineri, 3 februarie 2012, 20:37)

  mm [anonim]

  Uitati-va in oglinda si ganditi-va la ce ati scris.Nu va este rusine? Credeti ca repetentul de Crin ajunge la degetul mic al presedintelui nostru?
 • +5 (7 voturi)    
  Si noi va cerem (Vineri, 3 februarie 2012, 20:40)

  zit [anonim]

  sa mai lasati grevele si chiulul si sa mergeti "la munca" asa cum ne indemnati pe noi ! Pina una-alta voi ca " opozitie" ati facut mai mult rau, prin absenta si nepasare decit au facut cei pe care-i criticati ! Ca altceva decit "jos ala" si "sus alalalt" nu am auzit de la voi ! TREZITI-VA !
 • +3 (5 voturi)    
  Nestimabilul domn Fenechiul ! (Vineri, 3 februarie 2012, 21:06)

  martin [anonim]

  Aveti o gratie probabil moldoveneasca de a spune insanitati oribile placute poate istericului Crina, care a pus mana pe un partid al carui vechi nume place unor indivizi cam pseudointelectuali. Nu o sa analizez toate prostiile pe care le sustineti cu o seriozitate demna de o cauza mult mai buna. Esenta este ca acuzati regimul lui Basescu de dictatura. Daca ar fi asa,dar in Romania actuala nu este posibil, ati avea evident un sfarsit rapid, deoarece in mod sigur serviciile de aparare a democratiei cunosc perfect rolul dvs. in pregatirea si realizarea marii manipulari, numita mitingul nesfarsit din Piata Universitatii.
  Este evident insa ca traiti si inca bine si nici macar nu raspundeti pentru excrocheriile normale ,pentru ca un liberal sa-si tina rangul !
 • -2 (4 voturi)    
  Multumesc pentru serviciul facut (Vineri, 3 februarie 2012, 21:09)

  Lucian Carneanu [anonim]

  Domnule Fenechiu dupa ce am citit aproape 100 de comentarii la scrisoarea dvs am ramas un pic nedumerit. Cei mai multi comentatori nu se refera deloc la continutul scrisorii ci va acuza de partizanat politic, afaceri dubioase, etc. Eu fac parte dintre cei care nu au reusit inca sa adune la un loc toate acuzele pe care le-ati expus in scrisoarea adresata celui care ne este inca presedinte. Le consider cat se poate reale si actuale si regret votul pe care i l-am dat la primul mandat. Lucrul cu care sunt de acord si reiese si din celelalte mesaje este ca nu avem alternativa in prezentul imediat. De acest lucru este vinovata intreaga clasa politica actuala, indiferent de partid. Oare de cat timp mai au nevoie toate institutiile statului pentru a intra in normalitate?
  • 0 (0 voturi)    
   ....... (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 16:57)

   pepy [utilizator] i-a raspuns lui Lucian Carneanu

   dupa cum stim traim intr-o tara democratica si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, acest fapt nu este negat si nimeni nu poate stirbi acest drept, dar totusi, haideti sa reflectam putin... de douazeci si doi de ani avem democratie si clasa noastra politica a fost dominata d un partid...p kre consider ca nu mai trebui sa-l mai numim... c a facut acest partid, v-a fost bine p vremea " domniei" acestui partid? conditiile economice, sociale si conjucturile mondiale erau oarecum favorabile, dar dak ei treceau prin situatia actuala credeti k la cate au facut aveau puterea sa ia o solutie mai buna, sa scoata Romania din colaps? nu... pt k datorita faptelor lor si dorintei mai multor membri de a se avuti suntem datornici pana peste cap si nu avem resurse suficiente... asa k ar fi mai bine sa gandim si din alta perspectiva situatia actuala, o astfel d scrisoare nu face decat sa adanceasca si sa reflecteze asupra hibelor noaste din trecut p kre fostii nostri alesi nu au stiut sa l rezolve din contra mai rau le-au afundat...
 • +2 (4 voturi)    
  incredibil (Vineri, 3 februarie 2012, 21:09)

  ady [anonim]

  ''esec colosal'' ..astia mentin tonul lui ilici ..aceleasi vorbe goale si mesaje distorsionate,cand de fapt ei psd-istii si pnl-istii sunt reprezentatii la nivel politic ai crimei organizate..
 • +4 (6 voturi)    
  Romani sunt numai care vrei tu? (Vineri, 3 februarie 2012, 21:15)

  mircea [anonim]

  Uite eu ma declar roman si nu vreu sa plece Basescu.Vreau sa plece Fenechiu,impreuna cu tot USL lui de tradatori.Spune ,Fenechiule ce a-ti discutat la Iasi de 24 ianuarie,ziua unirii de care v-ati batut joc,cu Voronin.Cine-s tradatorii acestui neam?Cine sunt cei care comploteaza pe la spate si executa ordinele unuia ca Voronin,care numai roman nu poti sa spui ca este.Locatia unde a fost intalnirea este proprietatea ta,Fenechiu.Chiar crezi ca nu suntem cu ochii pe voi sa stim ce faradelegi mai faceti.Tipa Voronin la Chisinau,voi il invitati pe sest la Iasi,impreuna cu Ponta ,Antonescu,Nichita va puneti de acord ce actiuni sa desfasurati.Si expresiile folosite de Fenechiu sunt din discursul lui Voronin.
  • +3 (5 voturi)    
   Si eu la fel (Vineri, 3 februarie 2012, 22:51)

   revelare [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Basescu nu are motiv nici cat ne
   gru sub unghie sa plece cel putin pana acum, iar alegerile vor fi in cateva luni, ce mai umblati voi, nenorocitilor, cu cioara vopsita, care ati bagat Romanai in deficite monstruase, cand criza era in casa deja si i+ati prostit pe oameni cu bonusuri si cresteri de salarii nesustenabile, demagogilor ordinari?
   Astia au facut din leu cea mai stabila moneda din regiune, inflatia au redus+o la un banal 3,14%...
   C esec colosal, nenorocitule?
  • -1 (5 voturi)    
   Da cine cere dom'le (Vineri, 3 februarie 2012, 23:37)

   lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   sa plece domnu presedinte?
   Cum domnu sa plece?
   Cu asa o fata intelectuala, cu asa o amanta frumoasa, cu asa o mafie impreuna, cu atatea servicii platite din banu public, e si pacat!
   Mai rar om ca mnealui: curat, frumos, dastept, curajos, sentimental, milos, o mandrete de om, ce mai!
 • +2 (4 voturi)    
  jenant (Vineri, 3 februarie 2012, 21:40)

  nicu [anonim]

  Este nedrept ca Hotnews sa publice aceasta scrisoare imbecila si plina de neadevaruri si prostii. Sunt aceleasi clisee chipurile liberale ale lui Antenescu. Fenechiu este unul din imbogatitii postrevolutionari prin fraude nenumarate spagi si ilegalitati fara numar. Bani sifonati de la stat, terenuri si imobile luate cu japca in cardasie cu autoritati locale. In mod cu totul straniu nimeni nu se atinge de Iasi, judetul unde coruptia si furtul din banul public au atins cote nebanuite in schimb DNA-ul si celelalte autoritati dorm linistite. Intreprinderi distruse si vandute pe nimic, proprietati ale domeniului public jefuite, primarul patron de echipa de fotbal pe banii din bugetul local; pe acest teren manos a prosperat si Relu . Si-a pus doi ministri unul mai penibil ca celalalt dar care i-au pus la fileu o multime de bani publici pe care i-a papat cu drag. Si iata-l ajuns si mare politician... Traseul este foarte batatorit si cred ca macar jumatate din Parlament l-a parcurs. Ce fel de scrisori credeti ca ar putea scrie Relu? Banu' public nu mai vine cum venea, de furat e tot mai greu, afacerile grase cu statul se prabusesc, amantele-s flamande........Ticalosi.
 • +4 (6 voturi)    
  Fenechiu (Vineri, 3 februarie 2012, 21:43)

  Moraru Dan [anonim]

  Nu cred ca l-a dus mintea pe F sa scrie aceasta scrisoare, este un incult. Nu se pricepe decat la matrapazlacuri in niciun caz sa conceapa o scrisoare de acest gen.
  Stau si ma intreb cine mai este normal in PNL de cand il conduce porumbacu?
  Am citit in EVz, ca GHise vrea sa-l inculpe pe Basescu de INALTA TRADARE. Un alt idiot, numai daca te uiti la muianul lui iti dai seama ca este dus cu pluta.
  A tunat si i-a adunat.
 • +4 (6 voturi)    
  Fnc ul... (Vineri, 3 februarie 2012, 22:20)

  hmm [anonim]

  Altceva decat tupeu nu am vazut la individul asta. Doar idolul sau, chiulangescu il mai intrece. Fugi de aici. A, si inca ceva, "vezi cum faci cu transformatoarele", vorba lui Sache. Oricum, nu ne poti prostii pe toti cum ai facut "colo sa" in targul iesilor cu oamenii de rand. ...
 • +5 (7 voturi)    
  Altul (Vineri, 3 februarie 2012, 22:25)

  Lalaila [utilizator]

  Altul care vorbeste in numele poporului! De unde ma-sa tot apar gandacii astia?
 • +4 (6 voturi)    
  in completare (Vineri, 3 februarie 2012, 22:37)

  andrei bacalu [anonim]

  Scrisoarea dvs n-a fost o surpriza pentru mine decat in modul de redactare care nu va apartine cu siguranta.E putin probabil ca un individ cu un discurs dezlanat sa poata redacta o scrisoare coerenta. Citind comentariile de mai jos ma voi rezuma doar la cateva completari punctuale:

  1. Vorbiti de promovarea celor apropiati. Pe langa ilustri analfabeti David , Adomnitei Chiuariu aruncati o privire pe lista europarlamentarilor PNL si veti observa o stimabila doamna Manescu. Stie ceva Domnul Melescanu despre promovarea acesteia cand singura limba straina pe care o cunostea era romana si aceea destul de aproximativ?Ilustra absolventa a facultatii de drept a unei la fel de ilustre institutii de invatamant superior privat a fost promovata insistent de Domnul Melescanu. De ce?...prietenii stiu foarte bine.
  2. Vorbiti despre Flota fara a fi macar informat.
  Intrebati-i pe prietenii dvs din PSD cate nave avea Petrominul in 1992 cand au venit ei la putere si cate mai aveau in 1996 cand a venit CDR. Va spun eu.....89 in 1992 si 8(da ati citit bine 8) in 1996. In aceasta perioada CA era condus de PSD-istul Emil Dima si Director era tot un PSD-ist Caraiani care cu numai 3 luni in urma era doar inspector la Registrul Naval Roman.
  3. Vorbiti despre contracte cu statul . Intrebati-l pe Domnul Tariceanu cum a reusit sa incheie contractul cu Ford exact la cabinetul notarial al sotiei Ioana Tariceanu abia infiintat. N-a fost prea tare...i-a dat pe fata doar un milion de Euro. Putin la nivelul lui. Sau o fi facut parte din viitoarea intelegere de divort. Cine stie.
  4. Aveti in fruntea partidului o personalitate proeminenta un lider inascut. Intrebati-i pe colegii profesori de la Liceul unde a predat si veti afla ca ilustrul lider era batjocura elevilor care-l manjeau cu creta pe spate.

  Daca mai e nevoie de reimprospatarea memoriei dvs vom continua.
 • +3 (5 voturi)    
  Cand se stange latul, javrele incep sa urle.. (Vineri, 3 februarie 2012, 22:37)

  Se apropie sfarsitul lichelelor [anonim]

  Il asteapta curand puscaria si s-a gandit sa-si fabrice si el un dosar "politic", de dizident.

  Vorbeste de nepotism, dar chiuariu, si adomnitei ce sunt?

  vorbeste de dosare penale, dar potlagarile lui ce sunt?

  vorbeste de injurii, dar crina ce face oridecate ori apare la televizor,

  vorbeste de fiica presedintelui, dar nevestelui tonta si antenescu ce sunt?
  ...
 • +4 (6 voturi)    
  Echipa de la Iasi (Vineri, 3 februarie 2012, 22:49)

  Iosif [anonim]

  Acest domn face de rusine PNL ul.
  ca sa dau doar un exemplu: A uitat echipa "impusa" de el in guvernul Tariceanu?
  Cei trei ministri ..tripleta Iasi" ing. Adomnitei la Invatamant, Chiuariu la justitie, David la interne..?
  si vorbind de guvernul acela de 20% .sa nu uitam cumva de Cioroianu la externe sau Athanasiu la armata..Iorgulescu la cultura..
  Repede se uita "minunatii" de dinainte..
  si , ma gandesc cu groaza si la cei viitori, neuitand si de cei de acum..ca sa nu ma intelegeti gresit.
 • +4 (4 voturi)    
  ati inteles? (Vineri, 3 februarie 2012, 23:03)

  bonton! [anonim]

  voi ati inteles care sant cele 2 mari fraude
  pe care i le reproseaza RF lui TB?
  eu nu am inteles! la ce se refera?
  Daca unul din ele se refera din nou la flota e o dezinformare sistematica.Ca doar da bine la popor!
  Cine este curios poate sa vada ca actiunea cu flota avea loc pe vremea guvernarii Vacaroiu iar TB era a 4 roata la caruta.Daca trebuie sa dea cineva socoteala mai sant altii in fata.
  Iar "vanzarea" flotei asa cum e cunoscuta astazi a tinut la vremea respectiva 92-96 mai mult de oportunitatea de a gasi o solutie legala pt. ca navele romanesti sa nu ramana sechestrate in porturile lumii deoarece statul roman nu avea bani sa plateasca cheltuielile de operare ale acestora.
  Dupa scandalul cu "vanzarea" nu s-a mai facut nici o miscare iar vasele care nu intrasera in acest circuit comercial au fost taiate la fier vechi ca sa fie lumea multumita.
  Daca ar fi gasit ceva subred in afacerea asta legat de TB acesta era de mult luat si nu mai candida nici la primarie nici la cotroceni....
 • +5 (7 voturi)    
  pentru cei amnezici (Vineri, 3 februarie 2012, 23:15)

  alexandru [anonim]

  Replica la
  articolul „Unde e Basescu cel plangacios?”

  Imi pare rau, dar nu pot sa fiu de acord cu tine.Te-ai bagat in politica, crezand ca te si pricepi!Nici eu nu sunt expert, dar fiind bine informat incerc sa fiu obiectiv. Referitor la reactiile psiho-afective ale presedintelui Basescu, ca sa fim obiectivi, trebuie sa remarcam ca toti politicienii de succes ( si Basescu este un politician de succes, orice s-ar spune) au recurs la arsenalul actoricesc pentru a-si atrage diferitele categorii de alegatori (cred ca nu e nevoie sa dau exemple).Vad ca ii aduci acuzatii hilare Presedintelui legate de " ranjetul grotesc", patima betiei, lacrimile de crocodil etc.mai ramanea sa te ei de chelie, inaltime sau numarul la pantofi si caracterizarea era completa pentru a-i cere demisia!!
  Imi pare rau de tine, un tanar de talent, ca ai ajuns sa fi manipulat de antenele lui Felix-Voiculescu si Irealitatea lui SOV.Daca ai fi cercetat si alte surse (agentii de presa, ziaristi on/line de talent independenti -si sunt multi etc.) n-ai fi uitat sa amintesti si de alte reactii ale presedintelui, marcate de afectivitate, care ii demonstreaza curajul si taria de caracter, cum ar fi raspunsurile prompte date oficialilor rusi care ne-au atacat in Parlamentul European.
  Basescu, fost comandant al navei amiral a flotei romanesti (care a vazut moartea de multe ori cu ochii) nu este un las sau disperat cum sustii.Basescu si-a asumat, alaturi de guvern, inceputul reformei in Romania (reforma care nu a dorit nimeni sa o inceapa timp de 20 de ani) in anii de criza 2009-2010 (si sa nu uitam ca PSD-ul a dat bir cu fugitii din guvern cand a simtit ca ne sufla criza in spate in 2009) CU RISCUL pierderii intregului capital de incredere castigat pana atunci.Cred ca nimeni nu-l poate acuza pe Basescu (sau pe Boc) de NEBUNIA de a-si taia singur craca de sub picioare.El era si este constient ca masurile severe de reformare a statului (PENTRU CARE GUVERNUL ESTE APRECIAT IN OCCIDENT DAR URAT DE RUSI SI DE U
 • +1 (3 voturi)    
  Un frizer de la "Igiena"... (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 0:01)

  A.P. [anonim]

  ...torturat de muze.
 • +2 (4 voturi)    
  Eu sunt roman si ii cer sa ramana (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 1:22)

  hot news [utilizator]

  .
  • -1 (3 voturi)    
   cati mai sunteti ? (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 8:25)

   vio [anonim] i-a raspuns lui hot news

   Haideti la un referendum !!!
   ??????????
   • -1 (1 vot)    
    referendum si amnezie (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 15:24)

    valabill [utilizator] i-a raspuns lui vio

    am mai fost odata si ce, lui Fenechiu i-a pasat? Zicea ca e irelevant.
 • +2 (4 voturi)    
  Psich. (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 4:35)

  xy [anonim]

  Soldoveanul de IESI este bolnav RAU. Daca nu ma
  insel are un dosar destul de stufos. Asta-l framanta.
  Poate va fi coleg de celula cu BOMBO.
 • +2 (4 voturi)    
  întebare (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 6:04)

  nedumeritul [anonim]

  Nu=i asa ca sarpelui când i se face de bat iese la drum?
  Ma tem ca de fapt este si el pe lista lunga de potlogari carora li se apropie finalizarea unor dosare.
  Daca-i asa pacat ca-i talentat...combate bine.
 • +4 (4 voturi)    
  Eu cred ca fiecare trebuie sa vorbeasca pentru el. (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 8:48)

  me [anonim]

  Si eu sunt roman. Nu vreau sa vorbeasca altcineva in numele meu. Si poate eu nu vreau sa vad la putere nepoteii bunicutei de la Cotroceni. Nu am incredere in ei, nu cred ca sunt educati dupa gustul meu , cu dragoste de familie si de tara. Nu am incredere intr-un politician ca Ponta care mie mi se pare un oportunist, divorteaza pentru colega de partid ,lasa un copil mic, asta nu este un comportament pe care sa-l apreciez... Or fi ajungand la putere Antonescu-presedinte si Ponta-prim ministru , dar asta nu inseamna ca toti romanii ii vor...
 • +3 (5 voturi)    
  Jalnic om acest relu (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 8:57)

  Petre [anonim]

  "Aţi introdus nepotismul şi clientelismul ca principală metodă de parvenire şi deturnare a banului public, pe care aţi brevetat-o la nivelul familiei dumneavoastră"

  Relutu tata, enunti dar nu sustii!!!
  Dai cu pietre corectule!

  De fapt un gunoi de om acest fenechiu!
 • +1 (3 voturi)    
  fenechiu (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 10:16)

  foamea [anonim]

  tupeu,tupeu,tupeu

  am scris asa ca sa nu ma cenzureze hot news.ro
  m-am umplut de spume la scrisul acestui domn

  hai sa nu ii votam pe astia ca nu merita:pnl=psd=usl
  deja m-au obligat sa imi schimb parerea
 • +3 (5 voturi)    
  STUPIDITATI (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 10:20)

  eagle eyes [anonim]

  Aceasta epistola plina de stupiditati face parte din planul in care se include si parodia de luare de pozitie a Opozitiei la Brouxelles cu invitati din societatea civila(OENGisti cu astepatari financiare de la buget)de acelasi calibru moral si cu aceeasi scara de valori cu Relu Fenechiu cel care a adus in politica romanesca niste nulitati pe care le-a ptropulsat in guvernul Tariceanu 2 &UDMR sprijinit de PSD.
  Si sa-ti mai reamintesc si un proverb tibetan dle Fenechiu :"Vulturul nu se uita la mancarea cainelui'asa ca toata truda dumitale plina de venin va fi cu siguranta ignorata.Trenul DNA vs Coruptie a incarcat pana acum calatorii din staiile Bombo si SOV dar pana la statia terminus Jilava mai sunt si alte opriri ,atentie la oprirea de la Transformatoare!
 • +2 (4 voturi)    
  Mortul de la groapa nu se mai intoarce (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 10:48)

  durul [utilizator]

  Esti un politician mort Fenechiule !
 • +1 (3 voturi)    
  conflict de interese (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 10:55)

  abe [anonim]

  fnq este in conflict de interese cu media atat timp cat are o musca mare pe caciula adica dosar la dna.
 • +4 (4 voturi)    
  Oare cand (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 11:01)

  Gabi M [utilizator]

  va adresa Dl. Fenechiu o scrisoare deschisa colegilor din USL care de fapt au institutionalizat toate relele de care il acuza pe Basescu?Tare il mai deranjeaza ca acum justitia nu mai este controlata dela Cotroceni sau dela Guvern cum era pe timpul actualilor USlasi!Si, care romani din pietze?Cei ca Dogaru si cohortele lui mincinoase,cu pensii imense?Maior cu revolutionarii lui falsi ?Sau activistii USL si cei platiti de voi pentru a iesi in pietze?Cat despre demonizarea opozitiei,ce sa mai vorbim?!S-a autodemonizat singura si a facut numai tampenii,culminand cu greva parlamentara dar cu pastrarea stipendiilor!Asa ca mai bine tacea!
 • +2 (2 voturi)    
  E membru al Cosa Nostra? (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 12:17)

  Ceasca [anonim]

  Reamintesc ca atunci cand justitia si procuratura din Italia a cerut asistenta de FBI pentru starpirea mafiei care domina economia, gulere "albe" din politica au asaltat organismele internationale cu scrisori de acest tip. Tinta nu era un presedinte ci conducerea procuraturii care era acuzata de dictatura si coruptie. N-a mirat pe nimeni faptul ca cei care le tineau isonul erau comunistii italieni. Ii reamintesc lui Nea Relu efectul: toata clasa politica a facut implozie iar multi politicieni au ajuns la inchisoare unde sunt si astazi in frunte cu fosti prim ministrii. Minciuna si dezinformarea are picioare scurte. Si o veste trista pentru Nea Fenechiu: FBI-ul acorda asistenta si Romaniei. Viitorul costum va fi cu siguranta vargat.
 • +2 (4 voturi)    
  Revolta Repetentilor, Derbedeilor si Lichelelor (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 12:52)

  Emil [anonim]

  Cei care nu-l mai vor pe Presedinte sunt doar inapoiatii mintal (pentru ca pot fi manipulati de lichelele din opozitie si de la televiziunile mogulilor), hotii, coruptii si infractorii (pentru ca stiu ca vor ajunge foarte curind acolo unde le este locul, iar averile le vor fi integral confiscate), falsii revolutionari si pensionarii cu pensii nesimtite (pentru ca isi vor pierde privilegiile nemeritate).
  Majoritatea Romanilor il sprijina pe Presedinte, dar nu pentru ca nu-i cunosc erorile, lipsurile, defectele, ci pentru ca stiu ca alternativa la acualul Presedinte o constituie niste Derbedei, niste Repetenti si niste Lichele, aflati in solda marilor corupti si marilor infractori, care au devalizat tara si au creat uriase dezechilibre economice si financiare, in timpul guvernarilor anterioare, psd, pc si pnl.
  S-a dovedit ca Derbedeul si Repetentul nu pot stringe in strada, chiar platind, aducind pe bani grei din toata tara, decit citeva mii de retardati, dezaxati, golani, scursurile societatii. Aceste jeguri, aceasta drojdie, aceasta pleava a societatii, oamenii cei mai timpiti au tupeul sa ceara schimbarea conducerii tarii, aleasa in mod democratic si care a obtinut rezultate economice bune, intr-o perioada foarte grea de criza economica mondiala.
  Cu toate acestea, propaganda si manipularea nerusinata sunt mentinute la cote inalte, in speranta ca vor ajunge din nou la putere coruptii si infractorii din usl, sau din spatele usl.
  Nu au nicio sansa. Romanii stiu cine a salvat tara de la faliment si cine a devalizat-o.
  Presedintele si Premierul au facut maximum posibil pentru salvarea tarii de la faliment.
  Rezultatele se vad : tara a evitat falimentul, a iesit din recesiune, a revenit pe crestere economica, somajul este dintre cele mai mici din UE, exporturile au crescut, indatorarea tarii este redusa.
  Presedintele a explicat foarte clar necesitatea masurilor de austeritate. Masurile de austeritate nu au fost o optiune. Au fost impuse de criza economica mondiala
 • +1 (3 voturi)    
  Revolta Repetentilor, Derbedeilor si Lichelelor 2 (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 12:56)

  Emil [anonim]

  Masurile de austeritate adoptate de guvern nu au fost o optiune. Au fost impuse de criza economica mondiala, de lipsa fondurilor la buget, de lipsa surselor de finantare, pentru plata integrala a salariilor si pensiilor. Riscul neadoptarii masurilor de austeritate era falimentul, incetarea de plati, hiperinflatia, prabusirea monedei nationale, colapsul economic.
  Exista si oameni care o duc greu. In toate tarile exista si oameni care o duc greu. Acesti oameni care o duc greu trebuie sa stie ca fara masurile de austeritate adoptate de guvern, ar fi dus-o si mai greu, salariile si pensiile ar fi fost mai mici sau puterea de cumparare a banilor ar fi fost mult mai mica, somajul ar fi fost mult mai mare.
  De fapt, ce sa spui unei gloate de derbedei, de huligani si de inapoiati mintal, dezinformati, indobitociti si incitati de lichelele din opozitie ?
  Sa le spui ca este criza economica mondiala ? Sa le spui ca toate tarile au fost obligate sa adopte masuri dure de austeritate, pentru a iesi din recesiune ? Sa le spui ca in cele mai multe tari din UE, somajul este mult mai mare ? Sa le spui ca in capitalism, niciun guvern nu poate asigura locuri de munca pentru toata lumea ? Ca nivelul de indatorare al tarii este dintre cele mai mici din Europa ?
  Ce pot intelege aceste animale din piata, care au fost indobitocite ani de zile ca guvernul este incompetent, ca guvernantii fura si de aceea salariile si pensiile sunt mici ? Asculta cineva, daca le spui adevarul ? Intelege cineva fara scoala, fara minte, fara carte, fara creier ?
  Singura greseala a Presedintelui si a guvernului a fost ca au permis ca, ani de zile, lichelele si infractorii din opozitie si de la televiziunile mogulilor sa-si bata joc de eforturile celui mai competent cabinet, care a fost confruntat cu o criza economica mondiala severa si care a scos tara la liman.
 • +4 (4 voturi)    
  Revolta Repetentilor, Derbedeilor si Lichelelor 3 (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 12:58)

  Emil [anonim]

  Ce pot intelege aceste animale din piata, care au fost indobitocite ani de zile ca guvernul este incompetent, ca guvernantii fura si de aceea salariile si pensiile sunt mici ? Asculta cineva, daca le spui adevarul ? Intelege cineva fara scoala, fara minte, fara carte, fara creier ?
  Singura greseala a Presedintelui si a guvernului a fost ca au permis ca, ani de zile, lichelele si infractorii din opozitie si de la televiziunile mogulilor sa-si bata joc de eforturile celui mai competent cabinet, care a fost confruntat cu o criza economica mondiala severa si care a scos tara la liman.
  Toti intelectualii si ziaristii cinstiti, corecti trebuie sa explice in fiecare zi, pina va intelege si ultimul timpit din aceasta tara, ca Presedintele si guvernul cunosc problemele oamenilor si fac maximum posibil pentru a le rezolva. Atunci cind veniturile la buget o vor permite, guvernul va majora salariile si pensiile, fara sa fie nevoie de nicio manifestatie de protest.
  Toti intelectualii si ziaristii cinstiti, corecti trebuie sa explice in fiecare zi, pina va intelege si ultimul timpit din aceasta tara, ca nicaieri in lume presedintele si guvernul nu-si dau demisia daca un numar de citeva sute sau mii de derbedei, huligani sau inapoiati mintal, manipulati sau platiti de infractorii din opozitie, urla sloganuri imbecile pe strada.
  In democratie, singura metoda de exprimare a optiunii este la urne, o data la patru ani. Anul acesta vor fi alegeri. Atunci se va stabili cine este reprezentantul majoritatii cetatenilor tarii.
  Faptul ca la manifestatiile stupide de protest vin aceleasi persoane, in general, drojdia societatii, dovedeste ca acestia reprezinta doar o minoritate care trebuie sa se supuna majoritatii. Asa este in democratie.
  • +1 (1 vot)    
   de luare- a minte (Duminică, 5 februarie 2012, 3:32)

   tepes [utilizator] i-a raspuns lui Emil

   Hai du-te nu vorbi,mai facut praf.De unde ai imprumutat limbajul asta colorat, probabil l-ai studiat in cei sapte ani de-a casa.Atitea jigniri aduse unor protestatari care-si striga saracia si neputinta nu am vazut niciodata la acest site,ma mir ca te-au postat dar ma rog nu este treaba mea ,eu doar am sesizat nemernicia din mesajul tau.Dar ai uitat sa te prezinti,cine esti ,ce-hram porti ,de unde atita ura.Democratia te-a invatat sa injuri ca un birjar? sa gindesti ca un schizofrenic ,sa condamni fara discernamint la gramada fie tineri fie batrini?Uite domnule am sa-ti spun doua pareri ----Omul care-i prost nu stie ca e prost,dar omul careeste rau stie ca este rau-----Rautatea este dusmanul cel mai mare,pentru ca practic n-ai cei face
 • -2 (4 voturi)    
  postaci cu ochelari de cal (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 13:17)

  tepes [anonim]

  Sint uimit pt.ca toti postaci de aici au numai plus in comentarii.Incredibil toti sinteti de acord ca Fenechiu trebuie condamnat pt.crime impotriva umanitatii.Oricine este impotriva acestor postaci bolnavi de jegul numit basescu este taxat cu minie proletara sau nu este postat deloc.Unde este libertatea de exprimare domnilor,sau aici nu este valabila.
  • +2 (4 voturi)    
   libertatea de exprimare (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 15:27)

   valabill [utilizator] i-a raspuns lui tepes

   uite ca dumneata ai luat un minus,ca sa nu mai fie impresia de unanimitate. Iar Tepes al carui nume fara de cinste ilporti l-ar fi tras in teapa pe domnul Fenechiu.
   • -1 (3 voturi)    
    cind fanatismul o ia inaintea logicii. (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 18:39)

    tepes [anonim] i-a raspuns lui valabill

    Dle. Nevalabil de ce jignesti si improsti cu noroi pe cineva fara sa aduci argumente.Si ar mai fi ceva, eu nu port numele de Tepes acesta este doar un pseudonim de care sint mindru ca l-am ales.Vorbesti de libertatea de exprimare?sa fim seriosi,asta nu mai este libera exprimare este fanatism poitic un fel de talibanism religios .Dar te intreb numai Fenechiu merita teapa? Astept argumentele tale valabile,daca nu,ramine cum am stabilit.
 • +4 (4 voturi)    
  re (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 13:37)

  litchi [anonim]

  Relu Fenechiu tu chiar nu ai ce face in loc sa trimiti scrisoari..mai bine ai veni la munca si ai gasi solutii viabile pentru a scoate tara din criza nu sa faci greeve pe banii poporului !
 • +2 (4 voturi)    
  opa...... (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 13:48)

  andreeeaaaa [anonim]

  nu domnu Presedinte a adus criza este peste tot dar vad ca domnu de la PNL are ceva cu domnu presedinte.
 • +3 (5 voturi)    
  cei mai tari critici ai lui Base au dosare penale (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 14:17)

  satana [anonim]

  Cum se face ca cei mai tari critici ai lui Base au dosare penale cu furaciuni, ca si acest Fenechiu cu transformatoarele furate de tigani si revandute la Electrica cu preturi de 10 ori mai mari prin firmele sale
 • +3 (5 voturi)    
  USL vrea sa induca confuzia criza=Basescu (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 14:22)

  satana2 [anonim]

  USL vrea sa induca ideea falsa ca situatia dificila din Romania generata de criza economica mondiala se datoreaza lui Basescu care culmea este acela care a presat luarea unor masuri necesare pentru atenuarea crizei
 • -2 (4 voturi)    
  Mai sunteţi ? (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 14:44)

  TOLSTOI [anonim]

  Precum se vede numai cei care scrieţi pe Hotnews mai credeţi că Băsescu mai trebuie să rămână.Aveţi interese ? Nu puteţi păcăli poporul !!!!!!!!
  • +1 (3 voturi)    
   fii rational mai uslas! (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 16:56)

   costa [anonim] i-a raspuns lui TOLSTOI

   Pentru un subiect cu fenechiu, nu cred ca trompetele fie ele chiar si pedeliste s-ar osteni sa se adune intr-un numar asa mare :163, Asadar, cotoi uslas, ia in considerare ca un astfel de comportament, de la un astfel de om,chiar a generat o repulsie generala. Iar chestia cu poporul, las-o mai moale, treaba s-a rasuflat.
 • +1 (3 voturi)    
  .. (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 15:26)

  alexx [anonim]

  Scrisoarea aceasta este un esec total, cred ca s-au chinuit sa o realizeze cateva luni bune si degeaba
 • +1 (3 voturi)    
  La puscarie (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 16:55)

  Relu Penal -ul [anonim]

  Relutu draga te asteapta o pereche noua de catuse in celula lui Bombonel, Vantu, Patriciu , Rumanu , Ilici Cel Cinstit , Vanghele Sponsorul Culturii , Mazare , Voicu , Tonta evaziune sponsorizata , Vrednicelu Somnoros Crin , ...
  Nu le lasa sa rugineasca , si nu uita Europa nu e formata din retardati pd care ii puteti pacali , in pauza dintre penale .. Suntem cu ochii pe voi
 • +1 (1 vot)    
  pentru amnezici - CONTINUARE (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 19:22)

  alexandru [anonim]

  APRECIAT IN OCCIDENT DAR URAT DE RUSI SI DE UCRAINIENI.Oare de ce?) il vor prabusi in sondaje E foarte clar ca e vorba de un sacrificiu asumat.Vom vedea ce vor face cei care urmeaza pentru a mentine stabilitatea statului roman si pentru a continua cu reformele atat de necesare.
  Am terminar aici cu latura psiho-afectiva, facand si o scurta apreciere privind riscurile asumate de actuala putere.
  Voi trece acum la faptele cunoscute de noi toti care vor ramane in istoria anilor 2005-2012.Doar le voi enumera (din pacate unii le uita prea usor):
  1. In anii 2005-2006 Tariceanu tradeaza Alianta DA, mana in mana cu Patriciu (omul rusilor) si bate palma cu Ilici Iliescu-KGB, Nastase, Hrebenciuc, Felix-Voiculescu, SOV.
  2. Tariceanu demite ministrii PDL in frunte cu Monica Macovei (care incepuse reforma in justitie) si trece la guvernare cu un guvern minoritar PNL, sustinut de "opozitia" PSD-PC.Rezultatul - un dezastru pentru Romania: guvernul dubleaza, in 2007-2008, numarul functionarilor publici de la 500.000 la peste un milion, nu face nici-o investitie, desi economia era pe crestere si, dupa 2006 nu reuseste sa acceseze niciun euro din fondurile europene puse la dispozitie de UE dupa aderare la UE.
  3.Pentruca Basescu nu cedeaza presiunilor, in 2007 (ca si acum), se creaza MONSTRUOASA COALITIE (Vadim Tudor, Iliescu-KGB, Felix-Voiculescu, SOV-din umbra, Patriciu, Tariceanu si toata floarea cea vestita a mafiei romanesti si straine care se vedea amenintata de DNA in interesele ei) cu un singur scop (ca si acum): SUSPENDAREA DICTATORULUI care indraznise sa-i infrunte.Se stie ce a urmat, nu mai insist.
  4.Monstruoasa coalitie mai incearca odata sa scape de "marinar" in 2009 (oare de ce?! chiar nu ne punem aceste intrebari simple!)
  5.Urmeaza perioada de criza mondiala 2009-pana in prezent in care Guvernul Boc, sprijinit morala de Presedinte, este obligat sa ia masurile nepopulare cunoscute, cu riscul prabusirii in sondaje.Guvernul este apreciat de UE, FMI, Banca Mondiala, PPE (ca
  • +1 (1 vot)    
   Acesta este adevarul (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 22:03)

   Procurorul Panait [anonim] i-a raspuns lui alexandru

   Acesta este adevarul dar ce pacat ca romanii manipulati nu vor sa-l creada si-si vor taia craca de sub picioare votand USL Mai bine s-ar cauta raspunsul la intrebarea cine l-a ucis pe procurorul PANAIT si s-ar deschide astfel calea spre adevar :
   http://www.exploziv-news.ro/special/847-victor-ponta-este-asasinul-procurorului-cristian-panait-dupa-9-ani-exploziv-news-redeschide-un-dosar-bine-ascuns-de-catre-complicii-psd-dosarul-117p2002-dosarul-crimei.html
  • +1 (1 vot)    
   asa este domnule corect (Duminică, 5 februarie 2012, 3:50)

   tepes [utilizator] i-a raspuns lui alexandru

   Dle.Alexandru corecta analiza dumneavoastra,insa as aduce un mic amendament.Reforma este binevenita pt.romani si Romania dar nu cu orice pret.Si aici ma refer in special la pensiile batrinilor,pt ca dle.Alexandru ei nu au timp sa astepte,asta nu a inteles presedintele.La fel bugetarilor. cred ca un 10-15% ar fi fost suportabil.Cum ca presedintele esteapreciat de FMI,BM sau UE nu-i tocmai adevarat,romanii sint apreciati pt eforturile supra omenesti pe care le fac.
 • +1 (1 vot)    
  O cauza buna De aflat cine l-a omorat pe Panait (Sâmbătă, 4 februarie 2012, 21:58)

  Procurorul Panait [anonim]

  Pt o cauza buna de aflat cine l-a omorat pe Procurorul Panait in lupta cu mafia PSD:
  http://www.exploziv-news.ro/special/847-victor-ponta-este-asasinul-procurorului-cristian-panait-dupa-9-ani-exploziv-news-redeschide-un-dosar-bine-ascuns-de-catre-complicii-psd-dosarul-117p2002-dosarul-crimei.html
  • 0 (0 voturi)    
   raspuns si continuare analiza pentru amnezici (Duminică, 5 februarie 2012, 11:49)

   alexandru [anonim] i-a raspuns lui Procurorul Panait

   Vad ca Simona Ela Fica a scris acest articol care il incrimineaza pe "carlanul" Ponta in martie 2011.Va intreb daca apare si partea a doua a articolului, cum promite autoarea?Emisiunea televizata promisa care ar pune capat carierei lui Ponta cred ca a ramas doar promisiune caci il vad pe "micul Titulescu" arogant si impertinent pe ecrane sau cu jalba in protap pe la Consiliul Europei.Chiar si dupa acel articol din martie 2011 trebuia sa iasa cu o declaratie.Si ce s-a intamplat totusi cu acel dosar?
   CONTINUI MAI JOS CU ULTIMA PARTE A ANALIZEI MELE PENTRU AMNEZICI :
   5.Urmeaza perioada de criza mondiala 2009-pana in prezent in care Guvernul Boc, sprijinit morala de Presedinte, este obligat sa ia masurile nepopulare cunoscute, cu riscul prabusirii in sondaje.Guvernul este apreciat de UE, FMI, Banca Mondiala, PPE (care ii sar in ajutor) si blamat de Federatia Rusa, Ucraina, Guvernul Voronin (CA SI ACUM) si cativa din socialistii europeni.Deci e momentul sa alegem:vrem in NATO si UE (care sustin regimul Basescu) in continuare sau vrem in CSI (cu Rusia, Kazastan, Belarus s.a.) care ii sustine pe cei din USL in frunte cu Iliescu-KGB, Nastase, "carlanul" Ponta (cum il alinta "bunicuta"), Antonescu s.a.
   CONCLUZIA pentru toata perioada 2005-2012: Pana in 2009 inclusiv, Basescu si PDL nu au putut sa-si impuna reformele decat partial (prin infiintarea DNA-laudat mereu de Occident si ANI-mult sabotata de "opozitie") pentruca nu au guvernat singuri sau nu au guvernat de loc. Regimul Basescu a inceput sa guverneze efectiv incepand cu 2010 cand a avut o majoritate relativa in Parlament, fiind nevoiti (datorita prelungirii inadmisibile a dezbaterilor de catre opozitie) sa-si asume raspunderea pe legile reformei cerute partial si de UE si FMI (Legea salarizarii, Legea pensiilor, Legea responsabilitatii fiscale, Codul Muncii si Legea Educatiei).
   Evident ca au facut si greseli, dar reforma a inceput, legile fiind perfectibile.

   Este pacat ca pe langa cei ignoranti, dezinformati, incult
 • 0 (0 voturi)    
  părere (Duminică, 5 februarie 2012, 10:55)

  YOLEA [anonim]

  ca la noi la nimeni...!poate în triburi care mai ieri au coborăt din copac. nu înȚeleg ce vreȚi aceȘti zis din opoziȚie! aȚi fost la guvernare Și aȚi fugit. de ce? psd-ul Și cu toȚi sateliȚi din gaȘcă au privatizat toată industria dând pe mâna hoȚilor care au vându-to la fier vechi au luat suma dublă au plecat. iar tovarăȘi! au avut partea lor sigur. nu înȚeleg de ce vor neapărat conducerea Țări. tot nic nu fac...singura soluȚie este: confiscarea averilor dobăndite ilegal lumea se va liniȘti.
 • 0 (0 voturi)    
  PE MINE NU MA INTREBAT NIMENI (Duminică, 5 februarie 2012, 17:58)

  PE MINE NU MA INTREBAT NIMENI [anonim]

  Sa specifice care Romani ? ca doar ei ne-au DEZBINAT pe toti . Si de unde cer Romani asta ca pe mine nu ma intrebat nimeni daca vreau sau nu vreau sa cerem ce specifica acea Scrisoare . Cred ca nu stie sa numere bine ,Romani nu inseamna numai USL sau PDL etc INSEAMNA TOT POPORUL

  O zi BUNA VA doresc
 • 0 (0 voturi)    
  fara fenechiu (Duminică, 5 februarie 2012, 19:47)

  un iesean [anonim]

  Nu ii permit dlui Fenechiu sa vorbeasca in numele meu. Nu are calitatea morala sa o faca.
  Campania electorala sa si-o faca in nume propriu si nu in cel al romanilor. Si pentru l-am mai vota? Pentru a face "greva" si a umbla pe la televiziuni ? Acestea sint atributiile unui parlamentar?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by