Discutia de marti seara din studioul Antena 3 despre actiunea USL din Parlamentul European a avut parte de un moment care a stirnit risete in platou, dar si printre invitatii de la Bruxelles. Astfel, dupa ce Crin Antonescu a refuzat sa faca publice numele celor cinci oameni care nu au aplaudat interventia unui vorbitor din PE, spunind ca "Nu ma ocup cu asemenea turnatorii", Daniel Constantin a intervenit imediat si a spus "Poate-mi revine mie aceasta placere". Daniel Constantin este presedintele PC, partid al carui fondator este Dan Voiculescu.

Daniel Constantin dupa ce a rostit replicaFoto: Captura Antena 3

Replica lui Daniel Constantin i-a stirnit imediat risul moderatorului Mihai Gidea, dar si lui Crin Antonescu, surprins de camera de luat vederi din studioul de la Bruxelles. Dupa citeva momente, a inceput sa zimbeasca si Daniel Constantin, autorul replicii. Ulterior, discutia a revenit la subiectul initial.

Discutia Mihai Gidea - Crin Antonescu - Daniel Constantin:

Crin Antonesc: S-a ridicat toata sala in picrioare, au aplaudat, cu exceptia a 5 oameni pe care as putea sa-i si numesc, care erau probabil de la PDL si care probabil nu aveau voie sa se ridice in picioare

Mihai Gidea: Poate ar fi bine sa-i si numim, d-le Antonescu

Crin Antonescu: Nu ma ocup cu asemenea turnatorii, dar cred ca unul dintre ei o va face, daca insistati

Daniel Constantin: Poate-mi revine mie aceasta placere, domnu' Gidea

Mihai Gidea: (rizind) Va rog, domnu Constantin...

N.Red.: Multumim cititorului mihai2975 pentru semnalarea imaginilor