Aproximativ 150 de persoane au participat, duminica seara, la Targu Mures, la un nou miting de protest impotriva actualei guvernari, iar, pe langa pichetarea sediilor PDL si UNPR, acestia s-au deplasat, pentru prima data, si la sediul UDMR Mures, relateaza Agerpres.

Protestatarii au scandat, timp de doua ore, in diferite puncte din centrul orasului, lozinci precum "Ploua, ninge, noi vom invinge", "RMDSZ (in traducere din limba maghiara, UDMR - n.r.) nu uita, guvernarea-i moartea ta", "Romania, nu uita, ai votat aiurea", "Basescu, nu uita, esti egal cu mafia", "Demisia", "Hotii", "Murim, luptam, Guvernul jos sa-l dam" si "Romani, maghiari, noi suntem unitari".

La sediul UNPR manifestantii au strigat "Tradatorii" si "Traseistii", iar la cel al UDMR acestia au cerut iesirea Uniunii de la guvernare.

La monumentul Eroilor Revolutiei s-a dat citire manifestului "Revendicarile tinerilor maniosi din Cluj-Napoca, Targu Mures si Bucuresti", prin care s-au cerut demisia presedintelui Traian Basescu, a Guvernului, anularea proiectului de lege privind alegerile comasate, reformarea sistemului public de sanatate, anularea contractului de la Rosia Montana si includerea zonei in patrimoniul UNESCO, alocarea a minim 6% din PIB pentru educatie etc.

Printre institutiile pichetate de manifestanti - pe langa sediile celor trei partide - s-au regasit Primaria Targu Mures si Prefectura.