Liderul PNL, Crin Antonescu, considera ca revenirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii nu va avea nicio influenta asupra protestelor populatiei, dar arata ca Traian Basescu nu este "marele barbat neinduplecat", ci un om care este "in stare sa se milogeasca de oameni pe care i-a insultat".

"Pastrez toata aprecierea pentru profesionistul Raed Arafat, este un om dedicat unei activitati, unei cauze. In termenii acestei activitati, domnia sa s-a intors in conditiile sale, nu in conditiile lui Traian Basescu", a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Traian Basescu "s-a dovedit a nu fi marele barbat neinduplecat" ci un om "in stare sa se milogeasca de oameni pe care i-a insultat", a adaugat liderul PNL, adaugand: "Noi il cunosteam de mult".

"Traian Basescu si oameni ca Traian Basescu au un singur Dumnezeu: puterea. De asta sunt un pericol pentru democratie, peste tot. Acesti oameni fac orice, nu au nici demnitate, nici consecventa, au doar obsesia pentru putere", a adaugat acesta.

In opinia sa, "din punct de vedere al evolutiilor politice, inclusiv din ce in ce mai amplelor proteste publice, cazul Raed Arafat este de mult depasit".

Crin Antonescu a precizat ca Traian Basescu "iese sifonat" din aceasta chestiune.

"Oricum, este bine ca in fata opiniei publice romanesti un politician ahtiat de putere a trebuit sa se recunoasca invins de un profesionist", a adaugat el.