Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, ii cere presedintelui Traian Basescu sa vina in fata Parlamentului, cu un mesaj despre situatia tarii. Europarlamentarul liberal spune de asemenea la RFI ca Guvernul trebuie sa dea explicatii, in contextul protestelor din tara si din Bucuresti.

Norica Nicolai explică de ce s-ar impune o sesiune extraordinară a Parlamentului, pe fondul protestelor şi a violenţelor din Bucureşti: "După părerea mea, preşedintele trebuie să se prezinte în faţa Parlamentului şi să adreseze un mesaj, în care să spună foarte clar care este situaţia ţării, ce se va întâmpla în acest an. Ştim cu toţii cum arată bugetul României, vrem să ştim ce ne aşteaptă în acest an în România, pentru că nu trăim izolaţi, trăim într-o conjunctură, din păcate, nefavorabilă în plan internaţional".

"În al doilea rând, cred că trebuie să se dea o explicaţie de către Guvern în legătură cu aceste violenţe, dacă ele au fost provocate, dacă ele au fost spontane, dacă ele au fost încurajate de cineva", mai spune europarlamentarul PNL.