Victor Ponta a lansat o serie de jigniri fara precedent la adresa liderilor PDL, dupa ce motiunea impotriva guvernului a fost respinsa joi de parlament, afirmand ca Emil Boc este "la fel de stupid, la fel de incapabil" ca Emil Bobu si ca Elena Udrea este "la fel de aroganta si chiar lipsita de cultura ca Elena Ceausescu".

Victor PontaFoto: Agerpres

"Uitati-va cat de mult seamana Emil Boc cu Emil Bobu, la fel de stupid, la fel de incapabil". "Noi astazi vorbeam despre comasarea alegerilor si el vorbea ca prostu' in continuare despre nu stiu ce marete realizari economice are"

Ponta l-a comparat pe ministrul de Interne Traian Igas cu Tudor Postelnicu - "Uitati-va cat seamana Igas cu Postelnicu, sunt la fel de analfabeti, la fel de incapabili" - iar pe Elena Udrea cu Elena Ceausescu, "la fel de aroganta si chiar lipsita de cultura" ca sotia dictatorului comunist.

"Toate aceste personaje au fost reinviate si de aceea spun ca PDL e PCR si ca in 2012 va trebui practic sa facem o noua revolutie", a concluzionat Victor Ponta.

"Am ajuns mult mai rau decat de unde am plecat. Sunt 22 de ani pierduti", a mai spus el.

Presedintele PSD a afirmat ca "in 2012 ne vom afla tot aici, cu un guvern democratic ales si, speram, cu un alt presedinte".