Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat, joi, ca justitia a facut dreptate in cazul lui Adrian Nastase, informeaza Agerpres. Fostul ministru al Educatiei a adugat ca se bucura ca decizia de astazi l-a scapat pe Adrian Nastase "de acest stres important".

"Pentru nicio persoana, cu atat mai mult pentru domnul Adrian Nastase, care este o personalitate si a avut o pozitie si o responsabilitate publica extraordinara, nu este usor sa mearga (n.r. la tribunal) de trei ori pe saptamana, de ani de zile. Ma bucur ca justitia a facut dreptate in cazul domniei sale si l-a eliberat de acest stres important", a declarat Ecaterina Andronescu, prezenta joi, la sarbatoarea a 50 de ani de la declararea localitatii Bocsa ca oras.

Ecaterina Andronescu s-a declarat trista de faptul ca incrancenarea politica a dus batalia in aceasta directie. "Eu cred ca ar trebui sa ne batem intre noi in idei, sa incercam sa le argumentam, iar cetatenii sa judece cine gandeste mai bine si cine poate sa faca ceea ce gandeste. Aceasta ar trebui sa fie calea si nu sa ne «ucidem» adversarii politici. Cred ca sunt vreo sase ani, de cand, cu o periodicitate incredibila, domnul Nastase se prezinta la Tribunal, pentru a-si dovedi nevinovatia."