Presedintele Traian Basescu a facut, joi, o baie de multime in Piata Obor, la plecarea de la Primaria Sectorului 2, unde a dat mana cu oamenii, a facut fotografii cu copii, iar un barbat i-a pupat mana, potrivit Mediafax. Seful statului a sosit, joi, in jurul orei 14.30, in Piata Obor din Capitala, unde sunt impartite, de Ziua Nationala, peste 16.000 de portii de fasole cu costita.

Seful statului a sosit in zona cu coloana oficiala. El a parcurs apoi circa o suta de metri pe jos, pe traseu dand mana cu oamenii, carora le-a urat "La multi ani!" si sanatate, iar apoi a intrat in sediul Primariei Sectorului 2, conduse de Neculai Ontanu.

Traian Basescu a stat in sediul Primariei aproximativ 40 de minute, iar la iesire a facut o baie de multime. El a evitat sa primeasca o portie de falose cu costita, insa, in schimb, a dat mana cu cei prezenti, majoritatea acestora urandu-i "La multi ani!" si "Sanatate".

"Sunteti presedintele nostru iubit", i-a strigat o femeie. De asemenea, o alta femeie a incercat sa-i pupe mana sefului statului, insa acesta s-a eschivat, dar nu a reusit sa evite momentul in care un barbat i-a pupat mana.

Traian Basescu a facut si cateva fotografii impreuna cu copiii prezenti.