Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a scris vineri pe blogul personal ca se simte bine si ca si-a reluat programul de activitati, la o zi dupa ce a fost externat de la Spitalul Elias din Capitala. Iliescu anunta ca sambata va fi prezent la Targul de carte Gaudeamus.

Ion IliescuFoto: AGERPRES

"Sincere multumiri tuturor acelora care mi-au adresat urari de sanatate", a scris Iliescu pe blogul sau.

"Ma simt bine, mi-am reluat programul de activitati, iar maine, sambata 26 noiembrie, voi fi prezent la traditionalul targ de carte GAUDEAMUS, cu incepere de la ora 11,45 la standul Editurii Tehnice. Vor urma Litera, Semne, s.a.", a precizat fostul sef al statului.

Iliescu a fost externat, joi, de la Spitalul Elias din Capitala, unde i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate. El a parasit spitalul in jurul orei 14.00, in stare buna a declarat directorul medical Dana Safta.

In jurul pranzului, aceasta a mentionat ca Ion Iliescu a fost supus unor analize si explorari endoscopice, programate din timpul verii pentru unele tulburari digestive din ultimii ani, care nu sunt insa grave.

Medicul a sustinut ca Ion Iliescu a venit la spital in urma unei probleme digestive.

Iliescu a fost internat miercuri seara la Spitalul Elias, managerul spitalului declarand atunci pentru TVR Info ca situatia nu este grava si ca fostul presedinte trebuie sa efectueze cateva analize.