Ion Iliescu, care a fost internat miercuri la Spitalul Elias, se simte bine, a declarat joi Dana Safta, director medical al unităţii sanitare, care a precizat că presedintele de onoare al PSD a venit la spital pentru investigaţii de rutină care erau programate mai demult, potrivit Agerpres.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus joi ca inca nu a fost sa-l vada pe Ion Iliescu, dar a vorbit cu el la telefon, iar vestile sale sunt bune.

"L-am sunat si o sa-l vad imediat dupa conferinta (n.r. - Victor Ponta participa joi dimineata la o conferinta pe teme economice). Vestile mele sunt bune, insa nu sunt medic, spre deosebire de domnul Sorin Oprescu si nu pot decat sa iau ca atare asemenea vesti si sper ca domnia sa sa fie bine intr-un timp cat mai scurt. Ii urez sanatate", a afirmat Ponta.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost internat miercuri seara la Spitalul Elias, pentru un control de rutina.

Managerul spitalului a declarat pentru TVR Info ca situatia nu este grava si ca Ion Iliescu trebuie sa efectueze cateva analize.