Organizatia PDL Cluj-Napoca a decis, miercuri seara, sa-l sustina pe democrat-liberalul Radu Moisin, actual viceprimar, pentru functia de primar interimar al municipiului, in locul primarului Sorin Apostu, arestat pentru luare de mita, transmite Agerpres. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca Radu Moisin va fi propus pentru noua functie in proxima sedinta a Consiliului Local Cluj-Napoca.

"Partidul trebuie sa mearga inainte, pentru ca sunt proiecte asumate de PDL la municipiu si care trebuie sa fie continuate", a mentionat Daniel Buda.

Presedintele PDL Cluj a mai spus ca organizatia municipala a partidului, care fusese condusa de Sorin Apostu, suspendat din partid, va fi preluata de cei doi prim-vicepresedinti, senatorul Mihail Hardau si consilierul local Adrian Popa.

Sorin Apostu a fost arestat pentru 29 de zile pentru luare de mita, iar dupa respingerea recursului de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, el urmeaza sa fie suspendat din functia de primar printr-un ordin al prefectului.