Comisia PSD si PNL care va redacta cererea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu are in componenta opt membri, patru de la PSD si patru de la PNL, transmite Mediafax, care citeaza surse din cele doua formatiuni politice. Din Comisie fac parte, printre altii, Calin Popescu Tariceanu, Eugen Nicolaescu, Dan Sova si Mircea Diaconu. Uniunea Social-Liberala a decis, luni, declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. "Nu este un moft", spun liderii USL (PSD, PNL si PC), care au anuntat ca in cadrul uniunii politice va fi constituita o comisie care va redacta cererea de suspendare, in paralel cu lansarea unei dezbateri publice pe aceasta tema.

Nicolaescu, Chelaru, Grebla, Diaconu, Tariceanu, Iordache, Sova, Dobre (de la stanga sus)Foto: Colaj / Sursa foto: Agerpres

Componentii Comisiei din partea PSD: Dan Sova, Florin Iordache, Ioan Chelaru si, probabil, Toni Grebla.

Componentii Comisiei din partea PNL: Calin Popescu Tariceanu, Eugen Nicolaescu, Ciprian Dobre si Mircea Diaconu.

Uniunea Social-Liberala a decis, luni, declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. "Nu este un moft", spun liderii USL (PSD, PNL si PC), care au anuntat ca in cadrul uniunii politice va fi constituita o comisie care va redacta cererea de suspendare, in paralel cu lansarea unei dezbateri publice pe aceasta tema. Cererea de suspendare va fi gata, cel mai probabil, intr-o saptamana, spun liderii USL. Decizia finala va apartine grupurilor parlamentare ale celor trei formatiuni din USL, care vor hotari daca solicitarea va merge sau nu in plenul Parlamentului.