PDL este singurul partid care are un cod etic si poate elimina din structurile sale orice persoana care incalca legislatia, a declarat, luni, inainte de BPN al PDL, ministrul de Interne, Traian Igas, care a adaugat ca in curand vor iesi la iveala elemente corupte din randul Opozitiei: "PDL este singurul partid care are, practic, un cod etic si atunci cand o persoana incalca legislatia din Romania, o persoana care nu respecta toate regulile jocului, este eliminata din structura partidului nostru. As vrea sa vad si la celelalte partide ca se intampla acest lucru si se va intampla acest lucru la un moment dat", spune Traian Igas, citat de Agerpres.

El a subliniat ca politicienii care isi doresc sa lupte pentru combaterea coruptiei trebuie sa se uneasca indiferent din ce partid fac parte: "Institutiile statului isi fac datoria ca niciodata. Ele trebuie lasate libere sa-si faca datoria, iar cei care incalca legea, care au deprinderi de coruptie, sigur ca sunt trasi la raspundere indiferent din ce partid politic fac parte. Ati putut vedea ca si cei din USL au avut asemenea elemente. Sunt convins ca in perioada urmatoare vor iesi la iveala si alte elemente din zona Opozitiei, elemente de coruptie".

Ministrul de Interne a fost intrebat de jurnalisti daca are informatii in acest sens, insa a spus ca el personal nu le are: "Deocamdata cred ca trebuie sa avem mai multe clarificari sa ne putem pronunta. Eu personal nu le am", a incheiat Igas.