Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, la RealitateaTV, ca nu stie sa existe acte de coruptie in UDMR. Intrebat in legatura cu declaratiile presedintelui, potrivit carora premierul ar fi avut informatii cu privire la ce se intampla la PDL Cluj, liderul UDMR a afirmat ca ministrii nu primesc din partea Serviciilor de Informatii date cu privire la persoane si fapte concrete, ci doar in legatura cu domeniul de activitate pe care il coordoneaza. Prin urmare, sustine presedintele UDMR, daca premierul Boc ar fi avut informatii cu privire la cazul Apostu, atunci le-a primit in calitate de prim ministru, si nu in calitate de presedinte de partid.

"Daca premierul Boc avea informatii, avea in calitate de prim ministru. Fiecare ministru primeste informari despre domeniul de activitate. Primesc si eu de la Servicii anumite informatii in ceea ce priveste domeniul pe care il coordonez dar asta nu inseamna ca aceste informatii se refera la persoanele fizice. Aceste informari arata vulnerabilitati si probleme care apar in sistem dar niciodata nu se refera la persoane si la fapte concrete", a declarat Kelemen Hunor.

Intrebat in legatura cu existenta coruptiei in propriul partid, Kelemen Hunor a declarat ca "nu sunt oameni corupti in UDMR", explicand ca "pana la aceasta ora nici un membru nu a fost cercetat pe caz de coruptie si nu a fost judecat".