Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat joi ca va veni momentul cand va scrie si el o carte, aratand ca de cand este la minister a putut sa vada multe lucruri si a acumulat foarte multa experienta in acest sens, transmite Mediafax.

Traian IgasFoto: Agerpres

"Va veni momentul in care voi scrie si eu o carte, mai ales ca de un an de zile de cand sunt in minister am putut sa vad foarte multe lucruri si am acumulat foarte multa experienta in acest sens", a spus Igas.

"Cred ca, la un moment dat, pot sa astern foarte multe pe hartie si, daca Dumnezeu ajuta, poate o sa si fac acest lucru", a adaugat el. El a spus ca nu stie ce titlu va avea aceasta carte si ca se va gandi pe parcurs la acest aspect.

Deputatul PDL Silviu Prigoana a spus, la randul sau, ca nu exclude posibilitatea de a scrie o carte, desi a mentionat ca nu prea are ce sa scrie.

"Nu exclud, dar nu prea am ce sa scriu. Probabil, intr-o zi, o sa scriu si eu ceva sau o sa dictez la cineva", a adaugat Prigoana.

Aceste declaratii au fost facute cu prilejul lansarii cartii "Societatea vie. Proiectul Romania 2020", a primarului Aradului, Gheorghe Falca, prim-vicepresedinte al organizatiei PDL Arad si secretar executiv al PDL.