Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, este un candidat redutabil pentru Primaria generala a Capitalei, pentru ca a fost un edil bun la sector, insa candidatura sa din partea UNPR este "un fel de circ acceptat de toata lumea", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres.

Intrebat ce parere are in ce priveste posibilitatea ca Piedone sa fie sustinut, in comun, de UNPR si PDL pentru Primaria Municipiului Bucuresti, Antonescu a raspuns ironic: 'Iata o grija care nu ma roade'.

"Nu am nimic impotriva domnului Popescu, imi dau seama ca e un candidat redutabil pentru ca a avut o buna prestatie ca primar, chiar nu am ceva de discutat", a mai spus copresedintele USL.

"Am ajuns sa facem un fel de circ acceptat de toata lumea. Unde in lumea civilizata - si nu e Piedone primul - vezi un membru intr-un partid X, care iese intr-o conferinta si spune 'am trecut la ailalti, sigur, nu plec, pentru ca imi pierd mandatul, dar sunt la ailalti si voi candida la altii'? Nicaieri asa ceva nu mai exista. Domnul Piedone, comisarul fara arma, unde e acum? Inteleg ca, formal, el continua sa fie in randurile unui partid, PC, ca nu am auzit sa demisioneze din PC", a declarat Antonescu.