Parlamentarii au primit, din partea deputatului PSD Adrian Nastase, marti, cu ocazia sedintei solemne a Parlamentului, cate un plic cu timbre infatisandu-l pe Regele Mihai, relateaza Mediafax.

Aceste plicuri au fost impartite parlamentarilor pe holuri de catre o asistenta care a precizat ca timbrele sunt din partea vicepresedintelui Camerei, Adrian Nastase.

Plicul contine 35 de timbre vechi si cartea de vizita a deputatului Adrian Nastase.

Timbrele au valoarea cuprinsa intre 35 si 137 de lei vechi din timpul Regelui Mihai.

Regele Mihai a sustinut, marti, un discurs in Parlament, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii varstei de 90 de ani.

Regele Mihai a fost insotit la Parlament de principesa Margareta si de principele Radu.

Fostul suveran a primit, dupa discursul sau, Colanul Camerei Deputatilor, si a participat la dezvelirea bustului de bronz al Regelui Carol I, oferit cadou Parlamentului de catre Casa Regala.

La sedinta Camerelor reunite au asistat fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constanescu, fostul premier Petre Roman, presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

De la sedinta au absentat presedintele Camerei Deputatilor, care participa la o vizita la Tbilisi (Georgia), premierul Emil Boc, dar si presedintele Traian Basescu.

Sedinta a inceput cu intonarea imnului national, fiind prezidata de presedintele Senatului, Mircea Geoana.

Regele Mihai a fost indelung aplaudat de cei prezenti, atat la inceputul evenimentului, cat si la final.