Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Calarasi, Dumitru Pelican, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va candida in 2012 la functia de primar al sectorului 3 in municipiul Bucuresti, potrivit Agerpres.

''Voi candida ca primar la sectorul 3 Bucuresti si nici nu am sa parasesc barca Partidului Conservator in care am venit in iunie 2010 de bunavoie, nesilit de nimeni'', a spus Dumitru Pelican.

El spune ca isi doreste o administratie care sa aiba in prim plan domeniul social.

''Voi propune o administratie mai eficienta din punct de vedere al cheltuirii banilor publici, (...) o administratie care sa aiba in prim plan domeniul social, dar si multe alte proiecte referitoare la pensionari'', a afirmat Dumitru Pelican.

De asemenea, acesta a precizat ca i-a incetat ordinul de detasare la AJOFM Calarasi, ca urmare a unei hotarari irevocabile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, si va reveni, incepand de vineri, pe functia de director executiv al AJOFM Bucuresti.

Dumitru Pelican a fost detasat la Calarasi in luna mai 2011. Pelican a castigat la inceputul lunii octombrie la Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul prin care s-a cerut detasarea lui ca director la AJOFM Calarasi.