Sulfina Barbu a fost reconfirmata, sambata, in functia de presedinte al OFPDL( Organizatia de femei a PDL). Barbu a fost singura candidata si a obtinut 967 de voturi favorabile. De asemenea, democrat liberalele au ales-o pentru functia de prim-vicepresedinte pe Andreea Vass iar fotoliul de secretar general a fost obtinut de secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Oana Badea.

"Este o mare onoare, dar si o mare responsabilitate pentru ca ati votat un program politic pe care ni-l asumam. Sunt convinsa ca echipa aleasa astazi va atinge obiectivele pe care vi le-am propus", a declarat Sulfina Barbu dupa anuntarea rezultatelor.

Pentru postul de presedinte al Comisiei Nationale de Etica si Litigii, a fost desemnata, cu 943 de voturi, Cristina Traila iar Rodica Tatu a devenit secretar general adjunct.

Conventia Nationala a organizatiei de femei a PDL a fost organizata la Palatul Parlamentului si au participat aproximativ 1000 de democrat liberale din toata tara. La eveniment au fost prezenti si liderii PDl, Emil Boc, Elena Udrea, Ioan Oltean, Roberta Anastase si Monica Macovei dar si fiica mica a presedintelui europarlamentarul Elena Basescu.