"Relatia mea cu domnul primar Cristian Popescu Piedone s-a bazat pe respect si incredere. Am decis sa trecem peste orgolii personale si sa avem o discutie. Piedone este si va ramane vicepresedinte al partidului, presedinte al organizatiei de Bucuresti si primar al sectorului 4. A fost o perioada grea pentru PC. Astazi, din punctul de vedere al PC, s-a pus punct oricarei speculatii", a afirmat, marti, presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

Cristian Popescu PiedoneFoto: Agerpres

La randul sau, Piedone a declarat ca "Sa nu se mai comenteze ca voi candida la nu stiu ce Primarie a Capitalei din partea a nu stiu ce partid. Voi fi candidatul PC la Primaria sectorului 4."

"Amandoi (Piedone si Daniel Constantin - n.red.) vrem binele acestui partid. A fost un singur scurtcircuit, atunci cu candidatura la Primaria Capitalei", a mai spus Cristian Popescu Piedone.

  • Daniel Constantin, vinerea trecuta: "Piedone negociaza cu UNPR. Cei slabi, cei santajabili, fac intotdeauna compromisul cu Puterea. El are vulnerabilitati"

"Piedone isi tradeaza azi toate angajamentele asumate fata de romanii care i-au acordat increderea. Criza pune la incercare caracterele! Cei slabi, cei santajabili, fac intotdeauna compromisul cu Puterea. Ceilalti continua lupta! PC va continua lupta cu Traian Basescu, PDL si partidele-clona care graviteaza in jurul puterii, pentru a-i elibera pe romani de un sistem corupt si agresiv care le-a furat speranta si demnitatea", declara in urma cu 4 zile liderul conservator Daniel Constantin.

"Partidul Conservator a devenit o tinta predilecta a puterii. Racolarile se fac prin cadouri si promisiuni, ca in cazul Ciuhodaru, sau prin santaj, ca in cazul Piedone, care ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati", mai spunea presedintele PC.

Surse politice dadeau ca sigura, saptamana trecuta, inscrierea lui Piedone in UNPR, motivul fiind nemultumirea acestuia ca nu a fost desemnat candidatul USL la Primaria Capitalei.