¬Tudor Ciuhodaru a devenit vineri membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputatilor, inscriindu-se in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al formatiunii, citat de Agerpres. Joi, presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat ca Ciuhodaru a fost exclus din PC, deoarece "a actionat, in ultimul timp, impotriva PC si a Uniunii Social Liberale".

Tudor CiuhodaruFoto: Agerpres

In comunicatul UNPR de vineri se precizeaza ca Tudor Ciuhodaru, care este de profesie medic, a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr. 24 Iasi si este membru al Comisiei pentru sanatate si familie si al Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.

Joi, cand a anuntat excluderea lui Ciuhodaru din PC, Daniel Constantin a spus: "Consider ca prin voturile acordate Puterii in Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator. In lupta pe care Uniunea Social Liberala o are cu regimul Basescu-Boc nu avem nevoie de oameni duplicitari, ci de oameni care sa-si doreasca cu adevarat schimbarea celor care au umilit cetatenii in ultimul timp. USL este proiectul meu politic si am credinta ca, alaturi de PSD si PNL, il vom duce pana la capat. Trebuie sa ramanem uniti si sa castigam in 2012 alegerile pentru a scoate PDL din toate structurile de stat din Romania".