Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan nu sustine posibila remaniere a Guvernului, el declarand pentru RFI ca e "tarziu" pentru asa ceva. "Nu cred ca o remaniere va face populatia dintr-odata sa-si schimbe punctul de vedere fata de PDL si fata de Guvern", a spus Stolojan. Surse din PDL au declarat marti pentru HotNews.ro ca remanierea ar putea avea loc in maxim doua saptamani, insa premierul Emil Boc are dificultati in a gasi inlocuitori in interiorul partidului iar unii ministri pusi pe lista neagra se bucura mai departe de sustinerea garzii vechi.

Theodor StolojanFoto: Hotnews

Theodor Stolojan nu vede necesara o remaniere guvernamentala acum: "Dupa mine, este tarziu. Acum ar trebui facute miscari doar in sensul de accidente care apar, gen cel de la Ministerul Muncii, dar este tarziu".

Europarlamentarul PDL considera ca "Guvernul stie ce are de facut, Guvernul se afla inaintea sustinerii bugetului pe anul viitor. Deci nu vad de ce trebuie schimbati acum o serie de ministri!".

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, 22 septembrie, la B1 TV, ca remanierea guvernamentala este iminenta. "Eu nu va spun se face nu se zice, sunt convins ca se va face la momentul potrivit. Cu certitudine trebuie facuta o remaniere", a declarat Traian Basescu la emisiunea moderata de Ion Cristoiu.

Conducerea PDL n-a luat inca in discutie subiectul remanierii. Liderii PDL se vor reuni in acest week-end, insa nu e clar daca pe agenda discutiilor figureaza si schimbarea unor ministri.

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.