Liderul PSD Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Raliul Iasiului - Dunlop este ultima competitii sportive la care mai participa, urmand sa se retraga, potrivit Agerpres.

Victor Ponta si Keleti Edwin, la Raliul AraduluiFoto: Agerpres

"Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singura etapa, la Bacau, dupa care ii las pe altii mai tineri si mai buni decat mine", a declarat jurnalistilor Victor Ponta, cu putin inainte ca autovehiculul cu care acesta participa alaturi de pilotul Edwin Keleti la competitia Raliului Iasiului sa se alinieze la linia de start.

El a precizat ca 2012 va fi un an greu, un an al competitiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp sa participe la competitiile sportive.

"In 2012 e o alta etapa, mult mai putin placuta decat asta. Marea problema e ca daca castig cumva, dupa 2012 urmeaza etape si mai rele. In politica nu-i ca la sport, nu se compara", a subliniat liderul PSD.

Dupa experienta negativa de anul trecut, cand in apropiere de localitatea Cioca Boca autovehicul in care se afla echipajul Keleti-Ponta a iesit in decor, liderul PSD a recunoscut ca traseul din zona ii da in continuare emotii.

"Anul trecut nu am reusit sa ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca sa-mi poarte noroc. E acelasi traseu, trec tot pe acolo. Stiu locul foarte bine si eu si pilotul meu. De data asta cred ca nimerim drumul. Am emotii, o sa trecem cu bine. Nu-i asta o problema", a mai spus Ponta.