Consilierul premierului Adreea Paul Vass intra in cursa pentru presedintia Organizatiei de Femei a PDL. Vass a declarat pentru agentia Mediafax ca a decis sa candideze pentru ca poate intari organizatia si poate aduc prospetime. Democrat liberala sustine ca numele de Vass inseamna in limba maghiara "fier" facand trimitere la Margaret Thatcher supranumita si "Doamna de Fier". Presedintele Traian Basescu le-a spus spus tinerilor democrat liberali sa-si aleaga drept model politic pe Margaret Thatcher sau Ronald Regan. Si deputatul PDL, Sulfina Barbu a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat in fruntea organizatiei de femei.

"Definindu-ma curajul, actiunea si performanta, cred ca pot sa duc Organizatia de femei a PDL in punctul in care sa faca diferenta, sa traseze plusul fata de celelalte partide politice in campania din 2012 si dupa. Ceea ce pare si mai amuzant este ca numele meu de fata - Vass - inseamna in limba maghiara ", a declarat Adreea Paul Vass, citata de Mediafax.

"Am o satisfactie mare sa vad ca sub mine conducerea Organizatiei de femei a PDL a crescut, este cea mai puternica organizatie de femei si genereaza competitie. Le cunosc foarte bine pe colegele mele din organizatie, ele au experienta politica, stiu ce inseamna sa aduci voturi pentru partid si vor alege cea mai buna echipa pentru Organizatia de Femei a PDL", a declarat Sulfina Barbu.

Organizatia de femei a PDL este condusa in prezent de Sulfina Barbu. Alegerile sunt programate la jumatate lunii octombrie.