Mama micuței Lisa, fetița în vârstă de patru ani, care a murit în Vinița în urma atacului rusesc cu rachete Kalibr, este în stare gravă. Irina nu-și amintește că fiica ei a murit.

Irina și Lisa- o drama imensaFoto: Nexta

Femeia are o leziune abdominală, ficatul și plămânii sunt afectați. Bunica fetiței a povestit acest lucru pentru "Suspilne".

După explozii, ea a strigat în telefon că un obuz a lovit-o pe fiica ei și că aceasta a fost făcută bucăți. Cu toate acestea, din cauza șocului, Irina nu-și amintește nimic și continuă să întrebe unde este fiica ei.

Medicii nu-i spun adevărul.

Mai multe înregistrări video cu fetița ucisă de rachetele rusești în timpul atacului barbar asupra orașului Vinița din Ucraina au apărut pe platformele social media, prima doamnă a Ucrainei transmițând un mesaj tulburător despre micuță.

„Cu toții am fost îngroziți astăzi de o fotografie cu un cărucior răsturnat în Vinița. Iar apoi, citind știrile, mi-am dat seama că o cunosc pe această fată. Cunoscut-o... Nu voi scrie cuvintele pe care le vreau pentru cei care au ucis-o. Vă voi scrie despre Lisa”, a notat Olena Zelenska pe pagina sa de Twitter.