Săptămâna asta ar trebui ștearsă din calendarele Rapidului. Bocciu, șeful galeriei Rapidului, a fost dus înlănțuit la pușcărie. Astfel, s-a aflat că avea în stadionul Giulești o cămară plină cu explozibile. Bune de aruncat în teren, la meci. Cum a putut să-și facă așa provizii? Simplu, este patronul firmei de pază a stadionului Giulești. În cazul ăsta, au fost reținuți și interogați membrii galeriei și chiar Daniel Niculae, șeful Clubului de fotbal. Doliu. Mai mult, aseară, galeria n-a cântat / Rapid a capitulat. Ne-am înfrânt singuri cu 1-2, în confruntarea cu Farul lui Hagi. Tocmai pe Giulești. Câteva considerații aici despre morții din sufletul nostru de rapidiști.

Galeria RapidFoto: Hotnews

De ce Bocciule? De ce ți-ai tras tu propria firmă de pază și securitate care păzea stadionul Giulești?

De ce, tu șef de galerie? Ce rost are asta? Cum de ți-ai vândut tu sufletul banilor? Cum ne-ai pus să credem în tine și tu, ce-mi făceai, profitai de încrederea noastră? De ce Bocciule, de ce? N-aveai bani? Nu cred! Voiai mai mult? Îți găseam un loc de muncă.

De ce Bocciule? De ce? Doamne, cât am cântat sub bagheta ta magică, cât de neobosit erai

și ne alungai orice frică, orice pesimism, orice letargie. De ce Bocciule, de ce? Te-am crezut și când te luai de Mutu, te credeam și când ni-l chemai pe Șumudică. Aveai puterea să faci ordine în echipă, da, acum îmi dau seama! Erai gură mare, după ce știai că ai făcut ordine, unde?, pe stadion?

De ce Bocciule, de ce? Te-ntreb cu lacrimi în ochi, nu cu cinism.

Mi-e teamă să te pierd. Dar cum mai cânt la semnul tău, când știu că ai profitat de încrederea mea? Cum să mai cânt eu după semnul tău? Cum să mai fiu privighetoare, mierloi? Cum?

Bocciule, aseară nu numai că erai pe pușcărie, ci ai îngropat galeria.

Ți-aduci aminte meciul cu Craiova lui Mititelu? Ne conduceau cu 3-1. Știi ce-ai făcut? Știi? Ai dat semnul la nemuritoarea: “pe ei, pe mama lor!” și Rapidul din teren a egalat 3-3 și l-am bătut pe Mititelu însuși cu 4-3. Așa trebuia să fie și aseară. Puștii lui Hagi ne-au luat la hârjoană. Cu un Iacob aerian și un Braun gafând mereu, uite situație. 2-0 pentru mucoșii lui Hagi. Apoi, am ajuns în zece oameni, era să fim în 9. A fost eliminat Oaidă, era să zboare și Săpunaru.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA DESFĂȘURARE A PARTIDEI RAPID - FARUL

Galeria a fost moartă aseară. Moartă. Moartă, Moartă.

Eram pe Giulești și parcă eram la stadionul Vaideei. Parcă eram o galerie de provincie, o galerie de psihiatrie. De ce Bocciule ți-ai tras firmă de pază pe încrederea noastră? De ce?

Legat de faptul că ai băgat pirotehnie în stadion, că aveai arsenal. E și asta o mare prostie. O să te judece ani de zile ăia cu dreptatea lor. Ai uitat și aici un lucru simplu. Galeria lui Rapid în sine e Bombă Nucleară! N-are nevoie de petarde și fumigene. Asta nu-nțelegi! Galeria Rapidului e mai tare ca Nucleara.

Important e să-i fie sufletul curat. De ce Bocciule? De ce? Bocciule, îți amintești? Uite aici, ce-au făcut Galeria și Echipa Rapidului:

Uite aici Extazul de săptămâna trecută: 4-0 cu Steaua lui Becali

Uite aici Pe ei, pe mama lor, meciul cu Craiova lui Mititelu