Rapid - Sepsi 3-0. Dugandzic trei goluri în 14 minute. Și a plouat frate ca la Amazon, ca la Pol, ca-n Giulești. Ploaie deasă din cer și ploaie de goluri din bocancul lui Dugandzic. Cronica meciului de aseară din Giulești. Rapid - Sepsi 3-0.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​SUPERLiga: Rapid - Sepsi. Uite aici goluri, frate! Dar se mai vede ceva: echipa. Trei zero nu putea fi dacă Kait nu pasa. Dacă Horațiu Moldovan nu respingea cel puțin două goluri (La mulți ani! Horațiu! Să ne trăiești! Să ne aperi de răi!). Dacă Onea nu scoatea faze și nu ataca nebun pe extreme. Dacă Emmers nu întorcea mingea de pe fundu’ terenului. Dar și lui Tudorie (Sepsi) care a ratat de vreo 2 ori. Nu, nu am greșit mai sus. Cum adică, veți spune, se numără și ratările celorlalți și ratările noastre? Da. Filosofia unui meci, a unui scor nu ține doar de numărul de goluri date, ci (mai ales) de tensiunea creată pe poarta adversă și de ratările vrăjmașilor. Nu mai numărați, domle, golurile doar! Bucurați-vă de scor, dar nu uitați restul: portarul cât de bun a fost, mulțimea de ocazii ratate și starea adversarilor. Nu lăsați numărul să vă domine mințile. Bucurați-vă de meci în întregul lui.

Aseară a plouat. Și asta s-a pus în ținerea de minte a meciului. A plouat ca la Amazon în 20 ianuarie. Ploia s-a băgat șir pe spinare. Dar golurile ne-au încălzit. Și ratările ne-au făcut să ne bucurăm de meci. Și apărarea lui Moldovan. Deci aseară, să nu uităm, așa a fost: SUPERLiga: Rapid - Sepsi 3-0. Dugandzic (să-ți trăiască mama Marko!) trei goluri în 14 minute. S-a spart stratul de ozon/ Iarna e ca la Amazon/ Rapid dă gol după gol