Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri. Situație cum numai în vrăjeli întâlnești. Când eram mucos pe maidan auzeam la golanii mai mari vrăjeala asta: când nu vrea să facă dragoste fata, îi spui că mâine e război. Ce-o să facă? Dragoste. Nu credeam să trăiesc această închipuire de puștan în realitate. Uite că am trăit s-o văd și pe asta. Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri. Și nu-i vrăjeală.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astăzi e Valentine’s Day. Miercuri se zice că-i război.

Ce faceți? Vă iubiți! Iubiți-vă ca nebunii, cu proștii, ca animalele, ca nemaiîntâlniții, ca nesătuii. Iubiți-vă! Uităm de război, facem pace. Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri. Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri. Nu-i vrăjeală. Am ieșit un pic din COVID cu nervii beliți și iată-ne în plin război. Nu doar nu avem apă caldă de la Nicușor Dan, nu doar că ni s-au scumpit facturile ca dracu’, nu doar că suntem săraci, nu doar Iohannis a luat-o razna cu alianța lui cu tot, uite că avem război Putin Rusia contra Ucraina și NATO. Păi, voi sunteți nebuni chiar, nu? Așa ceva nu se va întâmpla!

Iubiți-vă! Iubiți-vă cum nu v-ați iubit niciodată. Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri.

Iubiți-vă cum vă vine. Beți, drogați, uitând de griji, de copii, de anxietăți, de ce vă desparte, ce nu veți trăi vreodată. Uitând de oferte, de promoții, de telefoane, de tik-tok, de căderea Meta, de colibele din metavers, de PERFECȚIUNE, de tesle, de energie regenerabilă. Iubiți-vă! Folosiți-vă mintea, trupul, rațiunea, emoțiile. Iubiți-vă de Valentine-s Day că poimâine începe războiul. Și dacă nu începe, ce contează, trăiți ca și cum astăzi ar fi penultima zi din lumea asta! Iubiți-vă! Nu contează de unde vine Valentine’s Day, Cine l-a inventat! Nu contează cine a zis că miercuri va fi război Rusia-NATO, Ucraina.

Trăiți aceste două zile cu două năluciri: ziua dragostei și ziua războiului.

Nu contează ce cine romantice cu caviar-șampanie vă inventați, la ce restaurant mergeți, nu contează check-inul în locuri romantice, nu contează chiloți-sutiene-bice-carice de fițe, astăzi nu contează nici ce mâncați, ce beți, ce prizați! Nu contează dacă iubiți băiat sau fată. Iubiți-vă! Vine războiul.

Valentine’s Day astăzi, război Rusia miercuri.

Cică sunt două născociri, fake-uri. Valentine făcut de societatea de consum. Războiul făcut de nebunia lui Putin.

Iubiți aceste născociri, aceste fake-news-uri, așezate în calendarul pe februarie 2022 de Dumnezeu sau de ăla mic și puturos! De Dumnezeu sau de Biden și Putin. Iubiți-vă! Cică iubind se face Pace între dobitoace.