București 2021, "boalele" sectoarelor

Nicușor Dan, Primăria Capitalei copleșit. Clotilde Armand, Coana Chirița. Radu Mihaiu, ciocu mic. Ciprian Ciucu, ciucuraș. Sectoarele 3, 4 și 5 în ghearele dinozaurilor

de Eugen Istodor     HotNews.ro
Duminică, 30 mai 2021, 9:51 Actualitate | PERSPEKTIVA


Primari: Dan, Armand, Mihaiu, Negoiță, Băluță, Piedone,Ciucu
Foto: Hotnews
Privesc spre Bucureștiul ăsta, săracu. Primarii cei noi n-au avut timp să se adapteze, iar vechii jupâni au tupeul maxim să-și facă interesele. Cu 2 viteze diferite, Bucureștiul rămâne un oraș lovit în ceafă, prăfuit, cu gropi, plin de jeg și țânțărime, dar cu borduri și scrumiere fantastice. Să luăm pe rând, la pas, Bucureștiul. Avem Nicușor Dan, copleșit. Clotilde Armand, certăreață. Radu Mihaiu, depășit. Ciprian Ciucu, gâlcevist. Sectorul 3 - Negoiță, 4-Băluță și 5-Piedone hărțuite de interesele dinozaurilor.Un lucru evident, niciunul dintre primari n-are nicio treabă cu online-ul în 2021.
Este lumea de hârtie a birocrației minunate. Și niciunul n-are de gând să facă ceva în acest sens. Te duci tot ca milogul cu dosarul cu șină, să moară mama! Ah, uitasem de sectorul 3, unde totul este lăudat ca fiind online. În fapt, funcționarii sunt analfabeți digital și-ți cer lămuriri la ghișeu cu dosarul în 2 exemplare sau cu minunata, neasemuita semnătură electronică pentru orice nenorocit de aviz (salubritate, aviz de principiu, de exemplu).
Un alt lucru vizibil: mobilitatea urbană. Niciun primar n-are treabă cu mersul pe bicicletă. N-are. Bucureștiul nu e al bicicletelor, nici al pietonilor. Soluția de a închide centrul Bucureștiului în weekend își ia înjurături și scuipaturi. Nime nu-nțelege de ce trebuie închis? Este nevoie de o campanie și de o soluție permanentă. Poporul nu-nțelege dece se-nchid străzile, cui folosește? A ridica prețul acum la parcări e iar aiurea. În metrou și-n autobuz îți iei covid. Bicicletă n-ai unde să practici, din Piața Victoriei în Berceni.

Bun, deci Primarii ne-au halit viitorul. Să vedem cum e prezentul în București, pe sectoare.
La Primăria Capitalei, Nicușor Dan pare copleșit de loviturile care vin. S-a luptat cu apa caldă și căldura? Dar între timp l-au lovit țânțarii verii. Cam așa se mișcă, ca lovit în plex de tot felul de mari probleme ale Bucureștiului. Bun, putem spune că asta e, n-are ce face. Moștenirea Firea este grea. Dar în fapt, soluția este simplă: delegarea sarcinilor. Nu poți să faci tu de toate. Acum ești copleșit, nu cumva curând vei fi și depășit? Nicușor muncitor pare înfricoșat de hidra din Primărie, lacomă, inerțială, pusă pe interese, sau blocat de băieții cu "mucii pe umeri" ai lui Vlad Voiculescu.

Cu fiecare lună, Primăria Capitalei condusă de Nicușor Dan mai adaugă o cocoașă de probleme. Apa caldă? Țânțarii? Construcția de case? Am prieteni, de exemplu, care vor să-și facă o casă. Asta e molima acum, cu făcutul caselor, de frica pandemiei. Credeți că se poate face ceva? Nu. Bold, arhitectul Bucureștiului, ține lucrările luni de zile. Blochează tot. Nu semnează. De ce? Dracu știe! Situații simple sunt îngropate de Bold în indecizie, birocrație, neputință. Nu-și asumă nimic. Băi, poate nu știe meserie omul. Atunci, ce faci cu unul ca Bold? Nicușor Dan într-o dimineață, încăpățânat cum este, ar trebui să-și taie părul și tot ce se aseamănă cu Bold, care nu-i dă niciun imbold.

Clotilde Armand, primarul sectorului 1, este certăreața de serviciu. Nu-i zi de la Dumnezeu să n-aibă ea ceva de spus pe Facebook sau să urle prin Primărie. Pare a fi partizan în munți, în fapt e Primar. Adică, om cu puteri depline. Pare într-o permanentă campanie de “gură mare”. Un fel de Coana Chirița, pe când stâlcea limba franceză. Amuzantă Coana Chirița un timp, dar trec lunile. A durat 3-4 luni să deblocheze problema gunoiului sau ceva timp să deblocheze bugetul. Trece timpul, pur și simplu trece timpul peste sectorul unu. Trece. Sectorul 1 iese din orice ritm.

În sectorul 2 Radu Mihaiu, omul depășit de probleme. Făcut în foi de varză murată, ca-n Obor, de mafia locală. Primăria merge-nainte ca un metrou care nu mai oprește-n stații, că știe el drumul. Radu Mihaiu este invizibil. N-are treabă cu poporul. Autist, apare pe ici pe colo, după ce este detonată bomba, așa de-un pamplezir. Și vine cu măsuri fanteziste, gen schimbarea denumirii parcurilor. Curând cred că-și va angaja și o orchestră să-i cânte laude, ce bine stă el pe ouă.

Sectorul 3 este a lui Robert Negoiță. Cel mai elocvent moment este faptul că acum înlocuiește cele trei starturi de borduri de acum 2 ani cu o singură bordură înaltă. Trebuie să ai mult tupeu și să existe mult dezinteres civic ca să-ți impui interesele după chefurile, hachițele tale. Despre digitalizare? Doar gura e de ea.

Sectorul 4 e al lui Daniel Băluță. Pare o întrecere socialistă și caraghioasă între Băluță și Negoiță. Negoiță are obsesia “peștișorilor” în loc de asfalt și a bordurilor?Băluță? Fântâni, băncuțe, scrumiere, jardiniere. Trebuie recunoscut că Băluță bate orice în materie de caraghioslâc urban. Băluță este genul care-ți face un kilometru de metrou, sau o lărgire de șosea, bune lucruri, ca să-ți planteze aiurea niște mobilier urban scump-scump, de-ți rupe dinții.

În sectorul 5 este Popescu-Piedone. Omul este mereu siderat. Cel mai tare lucru făcut de incoruptibilul Piedone este să mute gunoiul de la o firmă la alta. Și se declară total surprins de ceea ce singur a semnat. Surprins, pe dracu, putem spune.
Tot din seria omului năuc se află mai vechea carantinare cu forța a sectorului, dar și mai noua chemare “în teren”a funcționarilor la ora 5 dimineața. Piedone pare lovit mereu de cazul său penal “focul de la Colectiv”. Năuc semnează, năuc face, năuc poruncește.

În sfârșit, la sectorul 6 Ciucu a-nceput ca Clotilde, băiat pus pe “bataie”, acum s-a mai domolit. Tot ca Clotilde nu pare a fi luat hățurile Primăriei. Pare harnic pe Facebook, în fapt, sectorul face ce știe el mai bine. Nu vă luați după postările pe Facebook ale lui Ciucu.

Pe scurt, Bucureștiul este între două viteze. Una este cea a "imaginii" pe Facebook și a “managementului din cărți”. Politica Nicușor Dan, Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Ciprian Ciucu. Dar ăsta este un București atins de utopii, însă copleșit de probleme. Da, așteptăm, vorba fostului primar megalomanist Florea, FAPTE.

A doua viteză este a dinozaurilor cu idei nemaipomenite și scumpe, ca bordura de tip Negoiță, ca scrumierele de tip Băluță, a gunoiului, de tip Piedone. Băi, oamenii dau FAPTE la tot poporul, dar fapte dictate nu de nevoile poporului, ci inspirate de niște “mafii”, pardon Dumnezei de lux ai scrumierelor, bordurilor, gunoiului. Chestii pe care trecem indiferenți, noi cetățenii de sector.

Oricât venin am vărsat aici, prefer dezmeticirea unui Nicușor Dan de la Primăria Capitalei, cel cu chica mare, a lui Clotilde Armand de la sectorul 1, cea cu gura mare, a lui Radu Mihaiu de la sectorul 2 - ciocu mic și a lui a lui Ciprian Ciucu de la sectorul 6, încă ciucuraș. Prefer, dece nu, ca un Negoiță, Băluță, Piedone să-și privească-n ochi poporul. Să nu le mai dea minciuni și fantezii urbane.

P.S.: Multumesc Catiusa Ivanov si Adrian Vasilache pentru articolele lor pline de informații. Lectura lor m-a inspirat în vărsarea ofului de față.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

41061 vizualizari

 • -11 (47 voturi)    
  E fix ce au votat bucurestenii zeci de ani (Duminică, 30 mai 2021, 10:04)

  emil bobu [utilizator]

  Nepasarea, hotia, milogeala, degradarea accelerata.
  • +14 (32 voturi)    
   Erata (Duminică, 30 mai 2021, 13:46)

   holinessdani [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Fix acum 6 luni nu zeci de ani.
   Acu zeci de ani ai votat tu, si stim cu cine, asa ca mai lasa manipularile securistoide.
 • -10 (34 voturi)    
  Alt adevăr dureros (Duminică, 30 mai 2021, 10:29)

  cumgranosalis [anonim]

  Alt adevăr dureros prezentat impecabil, inegalabil, cu of & haz de prea-subtilul si inspirat psihoanalist domn (fost băiet din popor), Eugen Istodor. Mulțumiri!
  • +17 (23 voturi)    
   La Piedone eroare grava (Duminică, 30 mai 2021, 10:52)

   magicianul [utilizator] i-a raspuns lui cumgranosalis

   Contract semnat în august și "finalizat " in decembrie. Durata contractului 5 luni. Cum de matematic iese ca 31.12.2020 este data încetării contractului dar social/prostesc iese ca 31.12.2020 este data semnării. Dar noi citim ce vrem doar ca să iasă ce vrem..
   Istodor NeCititul cred ca ar fi un nume mai bun...
 • +29 (59 voturi)    
  Autorul trăiește in alta lume (Duminică, 30 mai 2021, 10:40)

  magicianul [utilizator]

  Suna frumos textul dar departe de realitate.
  Nicușor fără buget ce putea sa facă? Mai căutați despre el în 12 luni de la data numirii..
  Sectorul 1? Coana Chirita a rezolvat multe probleme dar dacă ai 100 de probleme și rezolvi 5 pare puțin. În 7 luni 5 probleme din 100 făcute în 150-200 de luni (15-20 de ani). Sa vrei sa schimbe tot în 7 luni fără suportul Consiliului local e o prostie! Parcari online, registratura online...astea nu le vedem
  Sectorul 2, aici a nimerit-o...SINGURUL actor prost
  Sectorul 3, online nu e online dar e un început și pe lânga borduri parcarea din Decebal nu o vede nimeni, sau podul peste Splai..
  Sectorul 4? E online 99%. Pana și sa te însori îți depui dosar online. Iar cu panseluțe care e problema? Vrem un Sector curat și frumos dar fără panseluțe, atunci cu ce? Cu pozele ăstora care fac articole de 500 caractere doar sa nu zică alții ca stau degeaba?
  Sectorul 5, asa, ce e rău în a fi impunător? Și cu contractul s-a arătat ulterior ca nu era semnat de el...Da da bine sa părem interesanți.
  Și la 6 s-a găsit autorul sa critice ca scrie pe Facebook. Sa interzică domle Facebook pt persoane publice! Omul face și arata acolo unde sunt toți "prezenți "..Dacă nu era social îl critica pentru ca e dinozaur și nu știe tehnologie,dacă știe de ce se laudă??
  Un articol foarte prost! Ar trebui scris ca e un pamflet...asa as rade puțin...

  Lăsați oamenii sa muncească și SCOATETI ARTICOLE DESPRE EI INAINTE DE ALEGERI!
  Nici nu pun mana pe sapa ca voi vreți și recolta...Rușine!
  • -7 (23 voturi)    
   realizari (Duminică, 30 mai 2021, 14:47)

   atc [utilizator] i-a raspuns lui magicianul

   "Nicușor fără buget ce putea sa facă? Mai căutați despre el în 12 luni de la data numirii..
   Sectorul 1? Coana Chirita a rezolvat multe probleme dar dacă ai 100 de probleme și rezolvi 5 pare puțin."
   1. N.D. - N-ar fi mai bine sa asteptam nu unu, ci 4 ani, ca sa nu uitam sa-l mai votam o data ? Ca la iarna, sigur o sa duduie caloriferele prin blocuri!
   2. C.A.- Care-s ale 5 probleme rezolvate? Una ar fi ca a taiat "nişte abonamente de telefon de vreo 75 Euro lunar. Vreo 25 de bucăţi." Asa da! celelalte?
  • +11 (13 voturi)    
   realitatea.. (Duminică, 30 mai 2021, 14:57)

   adrian77 [utilizator] i-a raspuns lui magicianul

   Pe langa "online" mai sunt si alte probleme, si daca te uiti la activitatea primarul din sectorul 2 chiar a facut cate ceva pe acolo. Nu ai cum sa rezolvi toate probleme in 6 luni.. In plus gandeste-te ca tot aparatul de stat si majoritatea firmelor cu care primaria are deja contracte sunt ostile noului primar.. Per ansamblu, problema bucurestiului e alta, si anume aceasta divizare in sectoare, fiecare sector cu primarul ei.. ceea ce e gresit din punctul meu de vedere
   • +3 (5 voturi)    
    Un articol estival (Luni, 31 mai 2021, 0:15)

    Clop [utilizator] i-a raspuns lui adrian77

    Foarte corect. Dl. Istodor face un articol ca de gradinita, neadecavat realitatilor din capitala.


    Domnule Istordor, dvs, mancati bine, aveti rubrica pe Hotnews, faceti ce doriti Dvs.. Totusi, o capitala nu iese "din discutie" la modul pe care-l propuneti. Deloc. Nu se poate trage linie asa cum ati facut in acest articol "de vara", estival. Va rog sa va ganditi daca Dvs. ati fi capabil sa duceti jugul ca administrator al oricarui sector sau al orasului.
    • -1 (1 vot)    
     @Clop, tu ai dreptate ... (Luni, 31 mai 2021, 14:02)

     farty [utilizator] i-a raspuns lui Clop

     Insa daca nu esti in stare sa adminnistrezi un oras, nu te bagi. E simplu. Aviz celor care au dat chix. Mai mult, Nicusor stia foarte bine in ce se baga, el fiind in consiliul de administratie anterior. Nu merge asa!
  • 0 (2 voturi)    
   corect (Luni, 31 mai 2021, 11:40)

   tictictic [utilizator] i-a raspuns lui magicianul

   Istodor nu intelege ca o casa darapanata nu o poti reabilita prin Hocus-Pocus pocnind din degete . Ma asteptam sa scrie despre dimensiunea dezastrului lasat de Cima Rosie . De Tudorache care a cumparat diamante din banii Sect 1 ...etc De Blonda Firea care nici pe sticla nu a performat dar ca Primar general . Sa faci un pod care se opreste intr-un mal de pamant nu se vede .
 • -13 (35 voturi)    
  Primari (Duminică, 30 mai 2021, 11:25)

  Mihai [anonim]

  Nu stiu altii cum sunt, dar Băluță e un primar de nota zece.
  • +16 (24 voturi)    
   Mafia la putere (Duminică, 30 mai 2021, 15:13)

   MVM [utilizator] i-a raspuns lui Mihai

   Băluță este mafiot sadea iar bugetul sectorului 4 este arondat pe mulți ani de aici înainte mafiei.
 • +26 (36 voturi)    
  bravo (Duminică, 30 mai 2021, 12:09)

  Vasile [anonim]

  Asa ceva e de scris pe contul personal pe FB, trist daca Hotnews a ajuns sa posteze asa articole ... Sa nu mai spun ca in trecut a fost scandal cu folosirea termenului autist. Dar te mai uiti.., atat a putut autorul.
 • -10 (20 voturi)    
  4 (Duminică, 30 mai 2021, 13:43)

  irina [anonim]

  Locuitorii sectorului 4 sunt norocosi. Primarul de aici chiar se implica si este foarte gospodar, nimic de reprosat.
  • +8 (12 voturi)    
   Și la 3 (Duminică, 30 mai 2021, 15:56)

   muvis [utilizator] i-a raspuns lui irina

   Așa zic și cei care îl votează pe Negoiță la s3.

   Asta nu înseamnă că de la lucrările de "refacere" a trotuarelor (sunt aproape inexistente și meschin de mici acolo unde au fost generoase în sistematizarea comunista), betonarea în neștire și fără avize, eliminarea spațiilor verzi, mizeria de puz cu blocuri în parcul IOR, asfixierea cu parcări de reședință, până la ocuparea de administrația ps3 a spatiilor de învățământ și avizarea celor mai aglomerate scoli din capitală (v 195 cu 40 de copii la ciclul primar! și toate celelalte) trebuie să ne abținem a le arăta.
  • 0 (0 voturi)    
   este gospodar? (Luni, 31 mai 2021, 13:27)

   varavara [utilizator] i-a raspuns lui irina

   dar stii oare cu ce pret?
 • -9 (17 voturi)    
  ionelstan46@yahoo.com (Duminică, 30 mai 2021, 13:44)

  ion [anonim]

  M-am nascut in sectorul 4 si niciodata nu a aratat mai bine ca acum. Il felicit pe domnul primar, face o treaba excelenta.
 • -11 (17 voturi)    
  :) (Duminică, 30 mai 2021, 13:45)

  florea miruna [anonim]

  Mai mare dragul sa te plimbi prin sectorul 4. Curatenie, trotuare fara masini, tot ce vrei.
  • +10 (14 voturi)    
   Fara trotuare.. (Duminică, 30 mai 2021, 15:06)

   adrian77 [utilizator] i-a raspuns lui florea miruna

   E frumos sa te plimbi dar nu prin sectorul 4. Majoritatea trotuarelor au fost ingustate sa faca loc pentru parcari de masini. De la aparattorii patriei va invit sa o luati pe berceni spre Piata Sudului. Va las un link din google maps daca nu ma credeti: https://www.google.ro/maps/@44.3869117,26.1280208,3a,75y,335.33h,85.1t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLvi5ICykW0LpmKU1bJR7jw!2e0!7i13312!8i6656
   • +3 (9 voturi)    
    S3 bate S4 (Duminică, 30 mai 2021, 15:41)

    muvis [utilizator] i-a raspuns lui adrian77

    Nu mai plângeți că se supăra oamenii din s3. S3 e cel mai fără de trotuare și cu kilometri întregi de cărări alături de țeava de eșapament.
 • -11 (21 voturi)    
  Ciudat (Duminică, 30 mai 2021, 13:54)

  holinessdani [utilizator]

  Putine articole despre noii primari si dezastrul din Bucuresti.
  Si astea care mai apar parca sunt strecurate pe sub usa cumva.
  Pe vremea lui Firea daca nu se deschidea o usa de la vreu autobuz erau articole 3 zile despre incompetenta si "genocidul" impotriva bucurestenilor!
 • -8 (14 voturi)    
  si daca "preferi' tu, ce? (Duminică, 30 mai 2021, 14:03)

  AES [utilizator]

  Sa vedem daca o sa mai "preferi" la iarna cand nu vei avea apa calda si caldura, asta daca nu esti dintre aia "destepti" care striga ca ei au centrale, sa muara prostii care nu si-au pus! Pana una alta, ND e doar o fantoma cu o caciula de par. Rostul articolului? Nu exista.
 • -9 (27 voturi)    
  Primaritzatza S1 (Duminică, 30 mai 2021, 14:26)

  atc [utilizator]

  " (C. Armand) A durat 3-4 luni să deblocheze problema gunoiului". Chiar vorbesti serios? Adica, dupa ce a blocat o activitate ce se desfasura normal, a gargarisit despre hotia Romprest 2-3 luni in urarele " rezistentilor" pana a umplut S1 de gunoaie, dupa care a " deblocat problema " platind prestatia. Ca si pe vremea chestiei aleia rosii. Mai exista pompieri care dau foc la case ca sa se laude ca sting focul.
  • +11 (21 voturi)    
   Ce inseamana rezistenti ? (Duminică, 30 mai 2021, 14:48)

   Victtor [utilizator] i-a raspuns lui atc

   Despre cine anume vorbesti cand folosesti acest termen ?
  • +9 (17 voturi)    
   Dovezi ? (Duminică, 30 mai 2021, 15:09)

   adrian77 [utilizator] i-a raspuns lui atc

   Avem ceva dovezi ca asa s-a intamplat asa ? Sau firma de gunoi a facut un mic santaj ca sa nu piarda contractele banoase ? care o fi adevarul ?
   • -3 (15 voturi)    
    Santaj? (Duminică, 30 mai 2021, 18:26)

    atc [utilizator] i-a raspuns lui adrian77

    1."...firma de gunoi a facut un mic santaj ca sa nu piarda contractele banoase ?"
    Tu, daca-ti cere cineva sa-i platesti serviciile prestate, nu-i platesti si ii zici ca te santajeaza? Inseamna ca vorbim limbi diferite.
    2. Daca vrei ex. de "santaj", e ceea ce a incercat sa faca primaritzatza, amenintand cu rezilierea contractului cu Romprest si infiintarea unei firme a primariei S1.Numai ca habar n-avea, saracutza, ca nu e legal.
  • -1 (9 voturi)    
   voi pesedeii aeti un fetis cu sectoru 1 (Luni, 31 mai 2021, 9:19)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui atc

   sunteti ofticati rau ca l-ati pierdut, asa-i?!

   probabil ca erau multi bani de furat de pe acolo...

   problema aia cu gunoiu a urlat atat pentru ca hotii tai din psd (in cardasie cu rompests) au fabricat problema asta! tipic psd voi creati o problema apoi ailalti sunt de vina!
   • 0 (4 voturi)    
    primaritzatza (Luni, 31 mai 2021, 11:09)

    atc [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    " tipic psd voi creati o problema apoi ailalti sunt de vina!" Tipic PSD: NU exista nici o problema cu gunoaiele in S1; pana a venit Clotilde si a umplut strazile de gunoaie si sobolani. Dar, probabil ca tu asa ai fost invatat , impreuna cu 'progresistii' cu gura..
 • +4 (12 voturi)    
  ///// (Duminică, 30 mai 2021, 15:05)

  GemstonesPig [utilizator]

  Tot inainte! ca inainte era mai bine cu 6 pesedei si madam sârmea colac peste ei.
  • -8 (14 voturi)    
   Inainte (Duminică, 30 mai 2021, 18:29)

   atc [utilizator] i-a raspuns lui GemstonesPig

   Chiar asa:" gura pacatosului adevar graieste"!. Ne mai auzim la iarna, cand cea mai calda apa din calorifere va fi cea rece.
 • +3 (13 voturi)    
  “Puteri depline” (Duminică, 30 mai 2021, 15:40)

  fdaniel [utilizator]

  Nu are nici o putere fără Consiliul Local.
  Care sabotează …
 • +8 (12 voturi)    
  mda (Duminică, 30 mai 2021, 16:36)

  laion print [anonim]

  Daca nu ai idee ce inseamna "autist", te rog sa nu mai folosesti acest cuvant.Multumesc
 • +7 (23 voturi)    
  N-am mai citit de mult un art. mai prost pe HotNew (Duminică, 30 mai 2021, 18:27)

  ela [anonim]

  Locuiesc in sectorul 5 si pot spune ca desi nu l-am votat pe Piedone, sunt mai mult decat multumita de el. Este singurul primar pe care l-a avut sectorul asta cu adevarat interesat de sector si care a stiut sa-si mobilizeze si subalternii sa faca treaba, nu sa stea in birouri si sa frece menta. Paradoxul acestui articol este ca desi se condamna practic tipologia primarului "dictator si certaret", autorul articolului exact asta cauta, cearta si un aer impunator. Din experienta de rezident al sectorului 5 pot spune ca tacerea fostului primar Daniel Florea de ex., a ascuns multe nereguli de ordin penal chiar, iar institutia era opaca total, nu stiai pe ce se duc de fapt banii contribuabililor. Stilul in care sunt portretizati primarii este unul infantil si manipulabil, de proaspat intrat la jurnalism, cancanizat de-a dreptul. Oare autorul este simpatizant PSD?
 • +1 (7 voturi)    
  dar cu pietele ce aveti?! (Duminică, 30 mai 2021, 21:50)

  Dedalus [anonim]

  Pe sestache, profitand de lupta seculara cu marile probleme ale Bucurestiului, sobolanii sapa tenace.

  Pietele Bucurestiului, pietele de cartier unde multi au copilarit cu mamica de mana la cumparat de rosii si castraveti, se prabusesc sub asediul supermarketurilor.

  Oricine a mers prin supermarketuri a remarcat putinatatea clientilor. De ce atunci mai aproba primaria altele si altele ?!

  Nu ar fi nimic daca ar fi construite la periferie, unde le este locul.

  Doar ca sunt inghesuite cat mai aproape de centru.

  ===
  Maril orase ale lumii isi conserva spatiile sociale, locurile cu mici comercianti, pietele producatorilor.

  Bucurestiul merge invers: le distruge.

  Cea mai recenta victima este Piata Norilor din Sectorul 4.

  O piata decenta, civilizata, dupa cum imi spunea un amic, copilarit pe acolo. Urmeaza sa fie demolata. De ce? Evident, pentru un supermarket si o parcare.

  Piata Norilor se va transforma intr-un loc fara suflet, rece, de care nici un copil nu-si va aminti vreodata.

  Sa fie vorba de spaga sau de prostie la primarie? Sau de amandoua?
  • 0 (2 voturi)    
   Aveti informatie atat de sigura? (Luni, 31 mai 2021, 4:10)

   holdup [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

   ...am si eu; nu atat de sigura ca a dv; piata va fi reconstruita pt. ca este o improvizatie ca infrastructura.Din auzite, repet.
  • 0 (0 voturi)    
   „putinatatea clientilor” (Luni, 31 mai 2021, 18:31)

   NME [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

   „Oricine a mers prin supermarketuri a remarcat putinatatea clientilor.”
   Prin ce supermarketuri umblați dvs, de vorbiți de „puținătatea” clienților, sau pe la ce ore? Cele prin care umblu eu sunt destul de aglomerate... Ori nu știu eu din ce magazine să-mi fac cumpărăturile?

   Și observ că trollii plătiți de primari și-au făcut deja apariția:
   irina [anonim] - 4 (Duminică, 30 mai 2021, 13:43)
   ion [anonim] - ionelstan46@yahoo.com (Duminică, 30 mai 2021, 13:44)
   florea miruna [anonim] - :) (Duminică, 30 mai 2021, 13:45)

   Trei comentarii postate consecutiv, la un minut distanță, de useri anonimi, care laudă un primar anume.
   Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați!
 • -1 (9 voturi)    
  dupa alte organe de presa, dispare si HN? (Luni, 31 mai 2021, 8:20)

  Barbaneagra [utilizator]

  Cu parere de rau, cred ca nu voi mai citi atat de asiduu HotNews.ro.
  Abia am terminat de citit articolul care il face varza pe Citu ca ia banii "marilor" companii de stat care mor de foame si nu se pot extinde in Spania sau Franta pentru ca Citu le ia profitul. Plus, zice articolul, nexam investitii, totul e la pamant, dar guvernantii vor bani.
  Splendid. Acum EI, ca de obicei, da tonul zilei.
  A fost odata Mediafax, acum e vid sarbian, ca si ZF, o fantoma de stanga a unui ziar ce chipurile se vrea "financiar".
  Urmeaza, oare, HN? N-au mai ramas prea multe de sters de pe piata mass mediei care sa fie realmente independente si obiective.
 • +2 (6 voturi)    
  Hmmm (Luni, 31 mai 2021, 9:02)

  Sah [utilizator]

  ''La Primăria Capitalei, Nicușor Dan pare copleșit de loviturile care vin. S-a luptat cu apa caldă și căldura? ...Bun, putem spune că asta e, n-are ce face. Moștenirea Firea este grea.''
  S-a luptat atat de mult cu apa calda, incat in sect 2 cand vine apa calaie la robinet, este bucurie mare.
  De pe vremea l;ui Ceausescu nu a mai fost atat de rau...
 • +2 (4 voturi)    
  Mai, Eugen (Luni, 31 mai 2021, 9:09)

  bardiCristi [utilizator]

  "om cu puteri depline" care sta la cheremul consiliului local fara de care nu se misca nimic.

  Tu pe ce lume traiesti?

  Ar fi bine si nu sa avem primari cu puteri depline, dar nu exista asa ceva.
 • 0 (6 voturi)    
  un articol putin cam (Luni, 31 mai 2021, 9:16)

  liviu_ [utilizator]

  "toti sunt la fel, hai sa nu mai mergem la voi" -> ultima parte se subantelege...

  fara suparare dar problemele celor noi sunt mostenire + belete in roate bagate de psd cu dinozaurii care sunt in multe functii! si dupa 6 luni ce vroiati nene?!

  da nu sunt perfecti si mai ales in an de criza si cu buget de criza nu o sa faa rahatu praf, asta e clar. dar tocmai d-aia critica e exagerata...

  PS: mai baieti... in ultimu timp pacra prea criticati dreapta... ce se intampla?! au ajuns si la voi rublele?! Inteleg ca nu ziar impartial critica si pe cei care-i sustine, dar parca voi depasiti cam exagerati...
 • 0 (4 voturi)    
  Deocamdata (Luni, 31 mai 2021, 9:21)

  Relaxat [utilizator]

  Au reaparut sobolanii, sector1,zona A, in plina zi, unul traversa agale strada.
 • +1 (3 voturi)    
  pacat ca nu puneti scoruri la articole (Luni, 31 mai 2021, 9:56)

  itza.ro [utilizator]

  puneti scoruri la comentarii, dar nu puneti scoruri la articole.

  chiar daca sunt lucruri de spus, astfel de text este de gunoi. slab.
 • +1 (5 voturi)    
  Insuficient, Eugene (Luni, 31 mai 2021, 10:02)

  ipolitic [utilizator]

  Ai insirat problemele, dar nu ai tras o concluzie. Aici e nevoie de o schimbare radicala, indrazneata si cu viziune. De exemplu, alipirea Bucurestiului la Voluntari.
 • +2 (6 voturi)    
  De fapt e degeaba? (Luni, 31 mai 2021, 10:03)

  Dodel540 [utilizator]

  Acest articol ne spune de fapt printre randuri ca degeaba am votat niste primari noi, ca sistemul se "pisa" de fapt pe votul nostru si ca nu se va schimba nimic in Bucuresti. De fapt e din ce in ce mai rau.
 • -2 (4 voturi)    
  Nu vreau sa fiu hater (Luni, 31 mai 2021, 11:42)

  farty [utilizator]

  Dar Sectorul 4, implicit cartierul Berceni, este cel mai frumos din Bucuresti. Cel putin din punct de vedere al fatadei exterioare. Blocuri amvelopate si trotuare asfaltate (nu pietruite cu caramida rosie, care intre timp a devenit maronie, sparta si denivelata), care pe deasupra mai sunt si foarte late. Singurul mare dezavantaj al zonei este Clanul Sportivilor.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by